- 29 Nisan 2017
- 737
- 1.815
- 43
- 42
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
ye iç mıç uyu zaten hayat ona guzelUyumuş mu ya tosbik çok şirin
Kesin eminseniz 4 aylık olduğundan birşey olmaz, hamile kalamaz, kedilerde kızış dönemi 6-7 aylıkken başlar, çoğunlukla da ilk gebelikleri 6 ila 9 aylık arası olduklarında görülüyor, siz dışarı salmayın yine de, şimdi olmasa bile birkaç ay içerisinde hamile kalması olası, kedilerin hepsi olmasa da bir kısmı bu kadar küçükken hamile kalınca bebekleri doğurmakta, onlara bakmak da zorlanıyorlar, kısırlaştırmak istiyorsanız da lütfen veterinerinizin önerdiği zaman yaptırın, 4 aylık bir kedi kısırlaştırmak için çok küçük.Suan göstermez tabiki
Şüpheli iliskiden önceki durumunu soruyorum ben. Kendini yerlere atıp bagiriyormuydu, kuyruğunu yana cekiyor muydu diye. Yoksa kizginlikta olsa bile suan sakinlesir zaten.
Evet Ağustos dogumlu baya çelimsiz kaldı bir dışarı bırakamam zaten malumadını da Fatmagül olarak değiştirdimKesin eminseniz 4 aylık olduğundan birşey olmaz, hamile kalamaz, kedilerde kızış dönemi 6-7 aylıkken başlar, çoğunlukla da ilk gebelikleri 6 ila 9 aylık arası olduklarında görülüyor,, siz dışarı salmayın yine de, şimdi olmasa bile birkaç ay içerisinde hamile kalması olası, kedilerin hepsi olmasa da bir kısmı bu kadar küçükken hamile kalınca bebekleri doğurmakta, onlara bakmak da zorlanıyorlar, kısırlaştırmak istiyorsanız da lütfen veterinerizin önerdiği zaman yaptırın, 4 aylık bir kedi kısırlaştırmak için çok küçük.
kızgınlık dönemine girdiğini nasıl anlarız? benim 5 aylık erkek kedim var bazen kendini yalarken pipisinide yalıyor bu nedendir acaba..Minik kuş o kadar tatlıki..korkuyorum onu kısırlaştırmak acaba ona zarar vermekmi olur..ilk defa kedi bakıyorum bu arada
Doğum tarihini bu kadar net biliyorsanız şu an hamile kalması pek mümkün değil, olursa bir mucize olur, 6 aylıkken hamile kalan kedi gördüm ama 4 aylık kedilerde gebelik hiç rastlamadım, siz yine de sürekli gittiğiniz bir veteriner varsa sorun, zamanı gelince de istiyorsanız kısırlaştırırsınız.Evet Ağustos dogumlu baya çelimsiz kaldı bir dışarı bırakamam zaten malumadını da Fatmagül olarak değiştirdim
Mune sizin de kedi var galiba
Nazar değmesin çok güzel birşey buuuu, göbeğinden yiyebilir miyim biraz :)))
Nazar değmesin çok güzel birşey buuuu, göbeğinden yiyebilir miyim biraz :)))
Ben de şu an köpek var ama etrafımda baktığımız çok kedi var, bir kısmı 2. bebeklerine hamile, hınzırlar yılda 2-3 defa doğurabiliyorlar, yakında koloni olacaklar burada :))Mune sizin de kedi var galiba
Her zaman teyzesi.
Yolliyayim size bir porsiyon.
Ah biz ne çekiyoruz onun boğazından. Veteriner rejim yaptırın diyor. Mamayı az verince bütün evin çekmecelerini sürgülü dolaplarini açıp kurcaliyor ne bulup yerim diye. Bulamazsa mama verene kadar başımızda cemkiriyor.
Pes edip yine veriyoruz napalim.
En sevdiğimiz sey cips cikolata ve dondurma.
Cips posetinin açılma sesini evin öbür tarafindan duyup löpur löpur koşturup tepemizde bitiyor.
Evimizin neşesi bizim o.
Hiç kızgınlığa girmedi ki hala anne sütü emiyorTabiki hamile olma ihtimali var 2 ayda doğuruyorlar zaten yakında anlaşılır hamile olup olmadığı. Kızgınlığa girmez mesela miyavlayip aranip durmaz hamile ise :)
Ağustos ta doğdu kurban bayramında anneyi arada emiyorlarHâlâ amme sütü nasıl emiyor kaç aylık kedi . Dişiler 5 aylıkken flan kızgınlığa giriyorlar diye biliyorum ki 4 aydan sonra flan emmezler heralde ya
Hiç kızgınlığa girmediyse o zaman hamile olmayabilir ama belli de olmaz ki şimdi :/ en guzeli bekleyip görceniz :)Hiç kızgınlığa girmedi ki hala anne sütü emiyor
İnşallah olmazHiç kızgınlığa girmediyse o zaman hamile olmayabilir ama belli de olmaz ki şimdi :/ en guzeli bekleyip görceniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?