KEDİ İÇİN

Prettylittleliars2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
305
337
53
25
Benim bir kedim var bebekken bulmuştum eve aldım besledim büyüttüm şuan 6-7 aylık falan. Ama sanırım kızgınlık geçiriyor sürekli bir yerlere WC yapma gibi bir huyu var. Bugün Annemin yatağına yapmış ve annem çok sinirlendi artik istemiyor ne yapacağım bilmiyorum. Bugün bağırdı baya al götür bunu dedi Odama sakladım annem götürdum sanıyor. Acil sahiplendirmem lazim çünkü dışarda yaşayamaz imkânı yok. Veterinere yazdım burada zaten bir sürü kedi var sahiplendiremem dedi. Ne yapacağım bilmiyorum bir akil verin çok üzgünüm zaten

Kısırlaştırın. İlla ki vereceğim diyorsanız eğer instagramdaki sayfalardan yardım alabilirsiniz.

Annenizden zaman isteyin kisirlastirmak ya da sahiplendirmek icin. Suan o kediyi sokaga birakmak demek direkt olume terk etmek demek. Katiyen yasayamaz disarda. Yemek bulamaz, su bulamaz, kopeklerden kacamaz, arabalarin tehlikeli oldugunu anlamaz. Evde istemiyorsa bile en azindan sahiplendirmeniz icin zaman versin anneniz.

Evet bende diyorum direk bağırıyor ne yaparsa yapsın diye odamda olduğunu duysa kendi eli ile atar

Maddi durumunuz elvermiyorsa bulunduğunuz yerin barınağını arayıp, sokak kedisini kısırlsştırmak istediğinizi söyleyip randevu alın. Yapanlardan bildiğim kadarıyla 1 saat içinde geri teslim ediyorlar kediyi. Özel veterinerde şimdi fiyat ne bilmiyorum. Ben erkek kedimi geçen yıl 450 tl ye kısırlaştırmıştım.

Evet bende diyorum direk bağırıyor ne yaparsa yapsın diye odamda olduğunu duysa kendi eli ile atar
Anneniz normal zamanda merhametsiz midir yoksa sinirine mi yenik dusuyor? "Anne ne demek naparsa yapsin yazik gunahtir Allahtan kork bu yanimiza kalmaz cikar bizden" deyin.

Annem artık kabul etmiyor ama kisirlaştiracak bir miktar param da yokki
Diğer mesajda da yazdım barınağı bir arayın kıdırşaştırma İçin. Birde instagramda hayvansever sayfalara yazın illaki yardımcı olacak birileri çıkar. Şansın bol olsun. İnş kedicik seninle kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…