- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 25
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
-
Annem artık kabul etmiyor ama kisirlaştiracak bir miktar param da yokkiMuhtemelen kızgınlığa giriyor yada girdi. Kısırlaştırın. Tek çözümü bu.
Evet bende diyorum direk bağırıyor ne yaparsa yapsın diye odamda olduğunu duysa kendi eli ile atarAnnenizden zaman isteyin kisirlastirmak ya da sahiplendirmek icin. Suan o kediyi sokaga birakmak demek direkt olume terk etmek demek. Katiyen yasayamaz disarda. Yemek bulamaz, su bulamaz, kopeklerden kacamaz, arabalarin tehlikeli oldugunu anlamaz. Evde istemiyorsa bile en azindan sahiplendirmeniz icin zaman versin anneniz.
Kisirlaştirma için param yok şuan hiç ki.6-7 ay bakmışsın zaten kısırlaştır bakmaya devam et.
Nasıl bulacagimGüvenli bir aileye sahiplendirin.(Takip etmek şartıyla) Hiçbir sorun olmaz.
Anneniz normal zamanda merhametsiz midir yoksa sinirine mi yenik dusuyor? "Anne ne demek naparsa yapsin yazik gunahtir Allahtan kork bu yanimiza kalmaz cikar bizden" deyin.Evet bende diyorum direk bağırıyor ne yaparsa yapsın diye odamda olduğunu duysa kendi eli ile atar
Bilmiyorum ama iyi araştırmanız gerekiyor.Nasıl bulacagim
Diğer mesajda da yazdım barınağı bir arayın kıdırşaştırma İçin. Birde instagramda hayvansever sayfalara yazın illaki yardımcı olacak birileri çıkar. Şansın bol olsun. İnş kedicik seninle kalır.Annem artık kabul etmiyor ama kisirlaştiracak bir miktar param da yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?