KEDİ İÇİN

Kizginliktayken kisirlastirma yapilmaz. Bir defalık kizginligi gecsin diye asi yaptirin sonrada kisirlastirin. Sorumluluk almayi bilmeyenlere asla kedi sahiplendirmem böyle olacağı belliydi ne olacak simdi ? Siz o kediyi barinaga sokağa birakacaksiniz hatta barinağa birakip "sokaktan iyidir" diyeceksiniz. Ama o kedi sabahi göremeyevek. Hic yüzme bilmeyen birini denize birakirsaniz boğulur kedi de evden disariya gidince ölecek. Umarım bunun vebaliyle yasarsınız. Size kim dedi kedi sahiplen diye ? Biz 2 aylik bebek kedileri zar zor sahiplendiriyoruz cins değil diye. Yetiskin kediler sahiplendirilmiyor kimse istemiyor

O hayvanı alıp eve alıştırmışsınz. Artık mutlaka bir çözüm bulmanız lazım. Belediyelerde daha ucuz yapılıyor kısırlaştırma. Veya acilen sahip bulmanız lazım.
Ama annenizin bu soğukta bu gaddarca davranışına lütfen izin vermeyin.

Aynı şey bizim başımıza da geldi canım kedimiz dişi idi ve o yaptığı idrarın değil sanırım koku bırakıyor çiftleşmek için karşı cins için yani. Bize hap vermişlerdi sanırım hormon için filan o dönem geldiğinde annem cımbızla boğazına salardı yutardı hemencik :) öyle öyle atlattık ve 9yıldır bizde annemler bebekken bulmuştu onu da :) bence sahiplendşrmeyin çok bunalıma giriyorlarmış canım veterinere Bi batırın derim...

Canım kızgınlık icin aşı var sakinlestiriyo benim kedimde ayni olmustu ben hic istemiyodum aşı amelyat vs olmasini ama bizim burada cok iyi bir vetriner akrabam var en dogrusunun kisirlastirmak veya aşı attirmak oldugunu soyledi bende asisini yaptirdim 35 tl falanda 8 aydir kizginlik filan kalmadi 15 gunde bir giriyodu bence birakma sana cok alismistir bunalima girer

Bir kere kedim hastalanmişti gece açık veteriner bulamadım devleti aradım iyileştiririz ama bir daha veremeyiz dedi. Kisirlaştirma için de aynisi olur gibime geliyor

Annem aşirir titizdir yatağına WC yapınca cilirdi. Kedim dişi . bir kaç kere de bizim yataklara yaptı kişin yorgan da yikanmiyor ya o da hakli
Disi kediler erken kizginliga giriyor.tepki olarak yapmis da olabilir.istanbuldaysaniz fatih hayvan hastahanesine götürün.Fiyatları uygun.onları çocuk gibi düşünmek lazım.kızabilir ama sokağa atmak için geçerli sebep değil.

Kedimi buldugumda henüz yeni doğmuş bebekti annesi yoktu diğer kediler yemeye çalışıyordu bende dayanamadım mecbur eve almıştım. Bir çok aşısını yaptırdım babam destek olmuyor maalesef kendi param ile yaptirdim onlari da. Asla atmak istemiyorum çünkü çok korkak bir kedi birakamam. O gün bize amcam geldi işte annem sokağa bıraktım sanıyor tabi. Amcam kedi nerde falan dedi annem de attılar dedi. Amcam da atmamişlar sana öyle demişler dedi. Annem baya şaşırdı nerde falan dedi. Getirdik bizde. Amcam olduğu için kizmadi ama bir çare bulacaksınız dedi. Simdi bir kaç gün oldu. Kediyi affetti sanırım seviyor okşuyor falan. Biliyorum ki o sinirle söylemişti. İyiki saklamişim ve o gün sw amcam gelmiş. Babam ile konuştum telefonda kisirlaştirilmasi gerek falan sokağa at diyor bana. Bi insan bu kadar cimri olamaz. Tabikide atmayacagim veterinere gidip bir konuşacagim aşısı varsa yaptırım yoksa belediye ile konuşurum halletmem gerek. Çünkü kisirlaştirmazsam yine yapacak annem yine sinirlenecek. Allah yardim eder insallah

kısırlaştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…