- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
-
Ne kadar tutuyor?Kisirlaştirma için param yok şuan hiç ki.
400 500 arası maalesef zaten kısırlaştırsa da annesi istemiyor arkadaşta kurtulmak istiyor demek kiNe kadar tutuyor?
O zaman sahiplendirecek, başka çare göremiyorum.400 500 arası maalesef zaten kısırlaştırsa da annesi istemiyor arkadaşta kurtulmak istiyor demek ki
Bedavasokağa atmayın !!!!! Belediyeye gidin 150 tl gibi rakamlarda kısırlaştırma yapıyorlar.
Belediyeler arasında farklılık gösteriyor o zamanBedava
Bir kere kedim hastalanmişti gece açık veteriner bulamadım devleti aradım iyileştiririz ama bir daha veremeyiz dedi. Kisirlaştirma için de aynisi olur gibime geliyorMaddi durumunuz elvermiyorsa bulunduğunuz yerin barınağını arayıp, sokak kedisini kısırlsştırmak istediğinizi söyleyip randevu alın. Yapanlardan bildiğim kadarıyla 1 saat içinde geri teslim ediyorlar kediyi. Özel veterinerde şimdi fiyat ne bilmiyorum. Ben erkek kedimi geçen yıl 450 tl ye kısırlaştırmıştım.
Annem aşirir titizdir yatağına WC yapınca cilirdi. Kedim dişi . bir kaç kere de bizim yataklara yaptı kişin yorgan da yikanmiyor ya o da haklianne eve alırken ne olacağını bilmiyor muydu?kediniz erkek mi dişi mi?hemen ilk krizde ne demek al götür bunu ya
Yok asla merhametsiz değildir bir sürü çiçeği kuşu var hatta. Ama bu sefer delirdi aşırı titiz birde.Anneniz normal zamanda merhametsiz midir yoksa sinirine mi yenik dusuyor? "Anne ne demek naparsa yapsin yazik gunahtir Allahtan kork bu yanimiza kalmaz cikar bizden" deyin.
Hayır tabikide. Aşısı varmış sanırım onu yaptıracagim400 500 arası maalesef zaten kısırlaştırsa da annesi istemiyor arkadaşta kurtulmak istiyor demek ki
Disi kediler erken kizginliga giriyor.tepki olarak yapmis da olabilir.istanbuldaysaniz fatih hayvan hastahanesine götürün.Fiyatları uygun.onları çocuk gibi düşünmek lazım.kızabilir ama sokağa atmak için geçerli sebep değil.Annem aşirir titizdir yatağına WC yapınca cilirdi. Kedim dişi . bir kaç kere de bizim yataklara yaptı kişin yorgan da yikanmiyor ya o da hakli
Kedimi buldugumda henüz yeni doğmuş bebekti annesi yoktu diğer kediler yemeye çalışıyordu bende dayanamadım mecbur eve almıştım. Bir çok aşısını yaptırdım babam destek olmuyor maalesef kendi param ile yaptirdim onlari da. Asla atmak istemiyorum çünkü çok korkak bir kedi birakamam. O gün bize amcam geldi işte annem sokağa bıraktım sanıyor tabi. Amcam kedi nerde falan dedi annem de attılar dedi. Amcam da atmamişlar sana öyle demişler dedi. Annem baya şaşırdı nerde falan dedi. Getirdik bizde. Amcam olduğu için kizmadi ama bir çare bulacaksınız dedi. Simdi bir kaç gün oldu. Kediyi affetti sanırım seviyor okşuyor falan. Biliyorum ki o sinirle söylemişti. İyiki saklamişim ve o gün sw amcam gelmiş. Babam ile konuştum telefonda kisirlaştirilmasi gerek falan sokağa at diyor bana. Bi insan bu kadar cimri olamaz. Tabikide atmayacagim veterinere gidip bir konuşacagim aşısı varsa yaptırım yoksa belediye ile konuşurum halletmem gerek. Çünkü kisirlaştirmazsam yine yapacak annem yine sinirlenecek. Allah yardim eder insallahEki Görüntüle 2581441
QUOTE] küçük fail, çok tatlıymıış... Kısırlaştırma için hiç imkanınız yoksa belediye barınaklarından yardım alabilirsiniz. Prosedür gereği sokakhayvanlarını kısırlaştırıp sahiplendirme için bir iki gün tutuyorlar, sahiplenmezse bulunduğu sokağa geri bırakıyorlar. Sahipli hayvanların masraflarını üstlenmiyorlar genellikle, ama bunun için konuşun inşallah ikna olurlar. Kısırlaştırma ücretleri bulunduğunuz yerde ne civarda? En olmadı akrabalardan yardım toplayın. 300 Civarı ise bir kaç akrabadan 50-20 toplar kalan kısmını da kendi anne babanızdan istersiniz :)
kısırlaştırınBenim bir kedim var bebekken bulmuştum eve aldım besledim büyüttüm şuan 6-7 aylık falan. Ama sanırım kızgınlık geçiriyor sürekli bir yerlere WC yapma gibi bir huyu var. Bugün Annemin yatağına yapmış ve annem çok sinirlendi artik istemiyor ne yapacağım bilmiyorum. Bugün bağırdı baya al götür bunu dedi Odama sakladım annem götürdum sanıyor. Acil sahiplendirmem lazim çünkü dışarda yaşayamaz imkânı yok. Veterinere yazdım burada zaten bir sürü kedi var sahiplendiremem dedi. Ne yapacağım bilmiyorum bir akil verin çok üzgünüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?