KEDİ İÇİN

Annem artık kabul etmiyor ama kisirlaştiracak bir miktar param da yokki
Madem öyle keşke kedinin hakkına girmeseydiniz.Sonuçta alıp evinizde beslediniz ve sokağa bırakırsanız diğer hayvanlardan geride kalmıs oluyor ve mama bulmakta cok zorlanıyor.Ayrıca kedi ilanca kısırlaştırma durumunu da göz önünde bulundurmanız gerekirdi.Keşke sahiplenmeden önce etraflıca düşünseydiniz.

Konuyla alakası yok ama bombay cinsi 3 aylık kedi sahipleneceğim arkadaşım bakamıyormuş birkaç güne gelecek kısırlaştırma kaç aylikken oluyor ve ücreti ne kadar bilginiz var mi?

Konuyla alakası yok ama bombay cinsi 3 aylık kedi sahipleneceğim arkadaşım bakamıyormuş birkaç güne gelecek kısırlaştırma kaç aylikken oluyor ve ücreti ne kadar bilginiz var mi?
Dişi ve erkek olarak değişiyor.Sizi demoralize etmek istemem ama Türkiye'de bombay kedi pek yokmuş.Bende de siyah kedi var.Ayy galiba hayatımda yaptığım en güzel şey kedilerimi sahiplenmem:) Sizi de tebrik ederim.Siyah kediler genetik olarak çok kuvvetli oluyorlar benım de Maşallah senelerdir hasta olmuşluğu yok.
Dişi ise 1 yaşından erken olmasını önermiyorlar,erkek ise ameliyatı daha kolay.Maalesef ücret olarak birşey diyemiyorum 6 sene önce kısırlaştırdım

Teşekkür ederim

Annem aşirir titizdir yatağına WC yapınca cilirdi. Kedim dişi . bir kaç kere de bizim yataklara yaptı kişin yorgan da yikanmiyor ya o da hakli
kışın yorgan yıkanmıyor ama eve alıştırdığınız huyu suyu yaratılışından beri belli olan hayvanı ilk sorunda sokağa atmak normal ama dimi? böyle sorumsuz çoluk çocuk asla hayvan sahiplenmemeli.oyuncak sanıyorlar.hastalansa tahlillerin 1000 lira tuttuğu oluyo , ama çözüm belli tabi atarız gider! facebookta sahipledirme ilanı koyun bari vicdanı olan sorumluluk sahibi biri sahip çıkar.

Şuan bakıyoruz zaten odama almiyorum diğer odalara da hic birşey yapmadı maşallah. Kediyi ben eve almasam ölecekti zaten veterinerler de almıyor fazla kedi varmış. Belediye uyutuyor. Bence bilip bilmeden, yaşamadan konuşmayin. Sokağa atmak asla bur seçenek değil zaten. İyi günler

Sonuçta o kedi yani yani yanlişlikla isemiş veya da kakasinı yapmış olabilir illa ki nedir bu annenizin at bunu sokaga demesi..yanlışlikla insanlar ölüyor
Annenize çok kızdım bunu söylemek istiyorum kısırlaştırın ama ondan sonra da kisırlastırilmiş kedi maması yedirmek zorundasınız bunu da bilin
Üzülüyorum gerçekten neden yani koca insanlariz ama bir kedi isedi diye at bunu sokaga diyebiliyoruz
Neden atalim niye atayım yahu sen nasil sokakta yasayamiyorsan oda yasayamaz
Çok sinirlendim üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…