• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedi ile seyahat

esmeralda_2286

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
2.000
312
688
İstanbul
herkese merhaba.

Tecrubeli olanlar var ise bir konuda fikir almak istemistim. kedim ile ilk kez seyahat edecegim ido ile.

Daha once seyahat eden var ise kediyi disari da mi biraktiriyorlar yoksa icerde yanimiza alabiliyor muyuz? ido yu aradim ama net bir bilgi alamadim.

Asilarinin kontrolu vs yapiyorlar mi ?

birde son olarak oncesinde kedinize sakinletirici vs birsey verdiniz mi? veterinerimiz ilk seyahati olacagi ve deniz yilculugu olacagi hafif uyku hali verecek bir ilac kullanmami onerdi. mide bulantisi vs yasayabilir diye

simdiden tesekkurler 😇

Merhaba, ido ile degil ama karayolu veya ucak yolculugu yaptik kedimle. Bitkisel sakinlestiriciler var composure diye gecer.. onun ceyregini veya yarisini (vet.hekim onerir) verebilirsiniz.

Katayolunda virajlardan etkilenip kusmuslugu oldu, kabina tabana emici kotu havlu, kagit havlu vs gibi seyler koyun mudahale aninda hizli temizleyebilin. Kaka dahi yapabilir malesef.

Merhabalar
Hem deniz, hem uçak hem de araba yolculuğu yaptım kedimle. Deniz yolculuğunda taşıma çantasından çıkarmadım ama hep onunla ilgilendim, sürekli sakin ses tonuyla konuştum. Yolculuklar da asla sakinleştirici kullanmadım. ☺️
ama kedinin cinsine göre de değişen bir durum sanırım sakinliği, benim kedim normalde de çok sakin bir kedi olduğu için sıkıntı yaşamadım.

Back
X