Evet bende bu vicdansızlığa delirdim. Canlı o, eşya mı? Beyin yok mu az düşün ya. Onu kapamak lazım balkona. Kuşlar kaçsın diye.Şu havalarda muhtemelen üşümüyordur ama sokulacak bir kuytu köşe ister kedicikler. Terasta böyle bir imkan var mı bilmiyoruz. Ayrıca hangi canlıyı bir başına, bir yere kapatsan yalnızlık çeker. İstediği kadar yemeği, tuvaleti olsun, mutsuz olur. Aşağı düşme tehlikesi de var. Lütfen şikayet edin. İnsanlar çok acımasız ya, kuş pisliği kadar değeri yok bazılarının.
Kuştan rahatsız olup kedi koyan çıkıp ona yemek verir mi, bence aklına gelirse. Yemek verse de sıkılır orada tek yaaa bütün gece gündüz...Allah korusun kuş peşine atlamaya falan çalışır.
Zaten ihtiyaçlarının giderildiği bile kesin değil. O insanları alıp koyacaksın korkuluk olarak sinirlendim yine
Şikayet edin bencede.
5.katYüksek mi teras
Bunalınca ya da kuş peşinde atlayıp düşebilir
Bir arkadaşın kedisi kaçıp terasa çıkıp oradan da uçmuştu o şanslıydı hala yaşıyor ama çok tehlikeli
Bizimki balkona çıkınca bile koşup başında bekliyoruz anında korkuluğun öbür tarafına geçebiliyor
Ben konuşmuyorum. Hayır gelecek insan değiller. Takip ediyorum.O zaman 20 yıllık komşuluğu da akrabalığı da unutup şikayet edin. Zaten hayvan sevmeyenin insanlığından da hayır gelmez.
Ya şimdi gördüm salam veriyorlar. Aç değil. Ama terasta içeri almıyorlar.E bu kediciğin hali ne olur aç susuz, kumsuz yapamaz ki? Ah yavrum ne sıkıntı çekiyordur kendi başına oracıkta. Lütfen alın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?