- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Neyse ki kalktı. Bence alın çok medeni ve sevimli hayvanlar. Sadece arada küçük huysuzluklari tutuyor. Stres atmak için birebir canlılar. Bi oksayinca tüm dünyayı unutuyosunBu yuzden kedi alamiyorum eve
Bi fotosunu atsana:)Neyse ki kalktı. Bence alın çok medeni ve sevimli hayvanlar. Sadece arada küçük huysuzluklari tutuyor. Stres atmak için birebir canlılar. Bi oksayinca tüm dünyayı unutuyosun
Bi fotosunu atsana:)
Ben korkuyorum gece kalkınca önüme çıkar die[/QUOTE
O kadar takma ya napcak karşına çıksa bile:)
Bende 3 tane :))))Kedi bu kendi haline bırak. Bende iki tane var, yatakta bos kalan yere yatiyorum sırf rahatsız olmasınlar diye. Evlat sevgisi baska
Ama bu tekir kedi. Tırmalar, hatta uzerine atlar falan . Ev arkadaşım eve 3-4 tane getirdi. Az tırmalamadılar beni. Çok yaramazlar. Onların doğasında var işte sanırım sokak kedileri olduğu için. Diğer ev arkadaşlarım çok sorun yarattı. O yüzden hp geri verdi. En son cins bir kedi geldi ona hediye. O bunlar gibi değildi sessiz kendi halinde. Herkes çok sevmişti onu. Kedileri çok seviyorum ben ya. Burada parkta beni görünce hemen etrafımı sarıyorlar.
Yok üzerine gitmez isen bunlar da bir şey yapmıyor. .. oyun oynamayı çok seviyorlar üzerine gidersenAma bu tekir kedi. Tırmalar, hatta uzerine atlar falan . Ev arkadaşım eve 3-4 tane getirdi. Az tırmalamadılar beni. Çok yaramazlar. Onların doğasında var işte sanırım sokak kedileri olduğu için. Diğer ev arkadaşlarım çok sorun yarattı. O yüzden hp geri verdi. En son cins bir kedi geldi ona hediye. O bunlar gibi değildi sessiz kendi halinde. Herkes çok sevmişti onu. Kedileri çok seviyorum ben ya. Burada parkta beni görünce hemen etrafımı sarıyorlar.
tekirlikle alakası yok cins kedilerin çoğu doğuştan sorunlu olduğu için tekirler kadar atik,zeki ve duyarlı olmuyorlar mesela iran gibi ayrıca her kedinin karakteri farklı oluyorAma bu tekir kedi. Tırmalar, hatta uzerine atlar falan . Ev arkadaşım eve 3-4 tane getirdi. Az tırmalamadılar beni. Çok yaramazlar. Onların doğasında var işte sanırım sokak kedileri olduğu için. Diğer ev arkadaşlarım çok sorun yarattı. O yüzden hp geri verdi. En son cins bir kedi geldi ona hediye. O bunlar gibi değildi sessiz kendi halinde. Herkes çok sevmişti onu. Kedileri çok seviyorum ben ya. Burada parkta beni görünce hemen etrafımı sarıyorlar.
Ay bayildim ne kadar guzel masallah onaa yaaaaGündüz cekmistimtolin
O 200 bin nasıl kazanıldı sanıyorsun abla :)Kiz sende iran kedisine pahali diyosan biz ölelim
Naptin 200bini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?