- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.505
- 333
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
İlk zamanlar ben evde istemedim. Aşırı titizliğimden alışamadım bir süre.ama sonra yatağıma Bİle alıp beraber uyur oldumPsikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.
çok mutlu olacaktım onunla ilgilenirken her şey unutacaktım.
Ne içimde sorumluluk duygusu var ne sevgi.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum. Tüylerini seviyorum okŞuyorum
Ama bu kadar. niye böyle oldu hiç bilmiyorum
Yalnızlığıma ortak etmek için bir canlı yanlıştı belkide.
Ekleme: mesajların kimisi kırıcı kimisi yol gösterici ama yol gösterici olanlar daha fazla çok teşekkür ederim. Bir canlıyı sevmek için bana güç verdiğiniz için.
11aylık erkek:)Ya kıyamam yavrum göbeğini açıp uyumuş demek ki kedicik size yavaştan alışmaya başlamış. Emin olun siz de zamanla çok seveceksiniz. Kaç aylık ve cinsiyeti ne ki?
İlk zamanlar ben evde istemedim. Aşırı titizliğimden alışamadım bir süre.ama sonra yatağıma Bİle alıp beraber uyur oldumzamanla alışırsınız eğer ilk kez bakıyorsanız.
Sokak hayvanlarını besliyorum. Deneme için sahiplenmedim bu kediyi yapabilirim sandım. Yoksa eziyet etmek ister miyim hiçBilmiyorum sokaktaki hayvanlara karşı ilginiz alakanız nasıldı ama bana sorarsanız en azından sokaktaki bir hayvanı düzenli beslememiş insanların deneme amaçlı hayvan sahiplenmemeleri gerekiyor. Kendi psikolojimizi ve yalnızlığımızı düşünürken, bu hayvancıkların da bir canı ve psikolojisi olduğunu unutuyoruz ne yazık ki. Hayvan sahiplenmek çok büyük ve ağır bir sorumluluk. Üzüldüm kediciğe, bu yuvası kalıcı olur mu bilmiyorum ancak umarım kıymeti bilinir.
İlk zamanlar ben evde istemedim. Aşırı titizliğimden alışamadım bir süre.ama sonra yatağıma Bİle alıp beraber uyur oldumzamanla alışırsınız eğer ilk kez bakıyorsanız.
Canim, bircok kadin itiraf edemese de dogum yaptiginda bebegine karsi kocaman, buyuk hisler hissetmiyor. Zamanla geliyor o buyuk sevgi. Kimine 1 gun sonra, kimine 1 ay sonra. Sen de kendine ve kediye zaman ver. Emek verdikce sevgin buyuyecektir.
"Sevgi neydi...Sevgi emekti..."
Cok sevdigim "al yazmali" filminden
Insan emek verdigi seyden vazgecemiyor.
Zamanla seversiniz merak etmeyin.
Erkekler 12 aydan sonra kısırlaştırılabilir. Kısacası hepi topu bir ay sabretmeniz gerekecek.11aylık erkek:)
İlkbaharda ortaya çıkan bir alerjik rinitiniz varsa bundan kaynaklanıyordur.bende var,her sabah illa hapşurukla uyanırım,gözlerim sulanır,boğazım kaşınır ve hafif öksürük de olur.kediden bağımsız bir sorundur,geçmiş olsun.inşallah sizi ve kediyi memnun edecek bir çözüm bulursunuz.Konuyla alakasız ama kedi besleyenler bilirler diye sormak istiyorum.
Sokak kedilerini beslerim, sevdirenleri hiç ıskalamam, bir güzel yoğururum.
Evimizde de uzun süre kedi bakmıştık.
Karantina döneminde, eşim dükkanda baktıkları kediyi bize getirdi. Dükkandayken dışarıya çıkıyordu bu arada.
Maalesef geldiğinden beri mahvoldum. Üst solunum yollarım bitmiş durumda. 3-4 gün gözlerim öyle şiş dolaştım ki.
Dayanamıyorum, sevmek istiyorum. Ama gerçekten eziyet oldu bana. Gerçi temas etmesem de sıkıntım geçmiyor.
Anlamadığım, bunca zamandır fırsatını bulduğum her kediyi severim. Neden şimdi alerji yaptı? Bir bilen varsa anlatsın
Erkekler 12 aydan sonra kısırlaştırılabilir. Kısacası hepi topu bir ay sabretmeniz gerekecek.
Ne için sabredicem:) anlayamadım
İlkbaharda ortaya çıkan bir alerjik rinitiniz varsa bundan kaynaklanıyordur.bende var,her sabah illa hapşurukla uyanırım,gözlerim sulanır,boğazım kaşınır ve hafif öksürük de olur.kediden bağımsız bir sorundur,geçmiş olsun.inşallah sizi ve kediyi memnun edecek bir çözüm bulursunuz.
keşke sahiplenmeden önce iyice düşünüp tartsaydınPsikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.
çok mutlu olacaktım onunla ilgilenirken her şey unutacaktım.
Ne içimde sorumluluk duygusu var ne sevgi.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum. Tüylerini seviyorum okŞuyorum
Ama bu kadar. niye böyle oldu hiç bilmiyorum
Yalnızlığıma ortak etmek için bir canlı yanlıştı belkide.
Ekleme: mesajların kimisi kırıcı kimisi yol gösterici ama yol gösterici olanlar daha fazla çok teşekkür ederim. Bir canlıyı sevmek için bana güç verdiğiniz için.
Koku bırakma ve kısırlaştırma için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?