Kedi sahiplendim

Bilmiyorum sokaktaki hayvanlara karşı ilginiz alakanız nasıldı ama bana sorarsanız en azından sokaktaki bir hayvanı düzenli beslememiş insanların deneme amaçlı hayvan sahiplenmemeleri gerekiyor. Kendi psikolojimizi ve yalnızlığımızı düşünürken, bu hayvancıkların da bir canı ve psikolojisi olduğunu unutuyoruz ne yazık ki. Hayvan sahiplenmek çok büyük ve ağır bir sorumluluk. Üzüldüm kediciğe, bu yuvası kalıcı olur mu bilmiyorum ancak umarım kıymeti bilinir.

İlk zamanlar ben evde istemedim. Aşırı titizliğimden alışamadım bir süre.ama sonra yatağıma Bİle alıp beraber uyur oldum zamanla alışırsınız eğer ilk kez bakıyorsanız.

Sokak hayvanlarını besliyorum. Deneme için sahiplenmedim bu kediyi yapabilirim sandım. Yoksa eziyet etmek ister miyim hiç

İlk zamanlar ben evde istemedim. Aşırı titizliğimden alışamadım bir süre.ama sonra yatağıma Bİle alıp beraber uyur oldum zamanla alışırsınız eğer ilk kez bakıyorsanız.

Siz mi sahiplenmiştiniz çoksa ailenizden biri mi bi de cinsi neydi acaba

Canim, bircok kadin itiraf edemese de dogum yaptiginda bebegine karsi kocaman, buyuk hisler hissetmiyor. Zamanla geliyor o buyuk sevgi. Kimine 1 gun sonra, kimine 1 ay sonra. Sen de kendine ve kediye zaman ver. Emek verdikce sevgin buyuyecektir.

Canim, bircok kadin itiraf edemese de dogum yaptiginda bebegine karsi kocaman, buyuk hisler hissetmiyor. Zamanla geliyor o buyuk sevgi. Kimine 1 gun sonra, kimine 1 ay sonra. Sen de kendine ve kediye zaman ver. Emek verdikce sevgin buyuyecektir.

Hadi inşallah

Konuyla alakasız ama kedi besleyenler bilirler diye sormak istiyorum.
Sokak kedilerini beslerim, sevdirenleri hiç ıskalamam, bir güzel yoğururum.
Evimizde de uzun süre kedi bakmıştık.

Karantina döneminde, eşim dükkanda baktıkları kediyi bize getirdi. Dükkandayken dışarıya çıkıyordu bu arada.

Maalesef geldiğinden beri mahvoldum. Üst solunum yollarım bitmiş durumda. 3-4 gün gözlerim öyle şiş dolaştım ki.

Dayanamıyorum, sevmek istiyorum. Ama gerçekten eziyet oldu bana. Gerçi temas etmesem de sıkıntım geçmiyor.

Anlamadığım, bunca zamandır fırsatını bulduğum her kediyi severim. Neden şimdi alerji yaptı? Bir bilen varsa anlatsın

İlkbaharda ortaya çıkan bir alerjik rinitiniz varsa bundan kaynaklanıyordur.bende var,her sabah illa hapşurukla uyanırım,gözlerim sulanır,boğazım kaşınır ve hafif öksürük de olur.kediden bağımsız bir sorundur,geçmiş olsun.inşallah sizi ve kediyi memnun edecek bir çözüm bulursunuz.

Keske emin olmadan sahiplenmeseydiniz. Ama zaman içinde bağlanacağınızı ve onu seveceğinizi tahmin ediyorum. Bakımını eksik etmediğiniz sürece bence bi sıkıntı yok.

Ona emek verdikçe seversiniz, bir parçanız olur. kendinizi zorlamayın akışına bırakın.. benim de oğluşum var, çok seviyorum ona bakarken içim eriyor resmen aşığım sıpaya ama çiçeklerimi devirdiğinde cinlerim tepeme çıkıyor, tekir olduğu için aşırı yaramaz ve oyuncu. gerçi beni üzmüyor aslında, orkidelerime pençe atması dışında, bi kere bile çişini kakasını kumu dışında bi yere yapmadı.
Ona huzurlu sıcak bir yuva açmışsınız, kendinizi suçlu hissetmeyin, keyfi yerindedir onun merak etmeyin =)

teşekkür ederim. Alerjik rinit de ne tesadüf ki ilk kez bu sene yaşadım. Bir kaç hafta önce bununla ilgili ilaç yazmıştı aile hekimim. Ancak kedinin de etkisi olduğuna eminim, hatta burnunu geçen koluma sürtmüştü seveyim diye. Değdirdiği yerler kabardı hemen

keşke sahiplenmeden önce iyice düşünüp tartsaydın
anlık bi hevesle almasaydın keşke
bazen insanlar bencil olabiliyor onların da bi can olduğunu unutabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…