Kedi sahiplendim

keşke sahiplenmeden önce iyice düşünüp tartsaydın
anlık bi hevesle almasaydın keşke
bazen insanlar bencil olabiliyor onların da bi can olduğunu unutabiliyor

Sanırım 2 3 yıldır düşünüp istiyordum. Anlamanızı beklemiyorum. Çok karışık ve zor bir durum benimki

Sanırım 2 3 yıldır düşünüp istiyordum. Anlamanızı beklemiyorum. Çok karışık ve zor bir durum benimki
Ahh o zaman ben sizden özür dilerim galiba biraz önyargı ile yaklaştım hikâyenize
ben de bi kedi annesi olduğumdan bu konular benim için hassas konular
ben bi kere daha sizden özür dilerim

11 aylık ise aslında erken değil yani öyle dşyor veterinerler. Tabi ben kıyıp yaptıramamıştım. Benim kedimi iki yaşındayken yaptırdık neredeyse. O döneme kadar bağırtı dışında şikayetim olmamıştı sonrasında ev değişimi oldu kokulu günler başladı. O yüzden siz de güvendiğiniz veteriner varsa danışın, durumu uygunsa yaptırın yoksa daha henüz bağlanmadan koku bırakma olayı başlarsa dayanamazsınız. Erkek kedilerin ameliyatı çok kolay oluyor sadece güvenilir bir veteriner hekim bulmak problem.

Kizginliga girmeden 6 aylikken yaptirmak lazım aslinda ne kadar erken o kadar iyi kisirlastirmada

Çok tatlı kıyamam ona.benimde kedim var.ilk aldığımda hiç alisamadim.sokaktan sahip lendim.cok kötü durumdaydı acıdım aldım baktim.zamanla göründüğü gibi olmadığını temizlik sorunu tüy sorunu başladı. Bunlarla uğraşmak yordu.baskasina verecekken vazgeçtim.hatta kisirlastirdim dahi.su an o kadar güçlü bir bağ varki oğlumla anlatamam kizlar.bir parçam oldu resmen ya.is yerinde özlüyorum fotolarını öpüyorum kedicigimin.iyi var

Temizliği tüyü bakımı sorun olmadı hiç bana sadece benden daha iyi seven de çıkardı diyip üzüldüm. Sevemedim. Umarım ileride çok severim

Kizginliga girmeden 6 aylikken yaptirmak lazım aslinda ne kadar erken o kadar iyi kisirlastirmada
Evet onu da öğrenmiştim ama benim kedim biraz geç ergenlerden diyorum ben. Hiç belirti olmamıştı, bulunduğum şehirde de güvendiğim veteriner olmadı malesef. Konu sahibinin kedisinde madem belirtiler varmış yatışınca yaptırabilir.

Annem benimmm yesinler senin o popik tüylerini.
Bence sizinkisi sevgisizlik değil. Sanırım bir cablının sorumluluğunu almak en başta ağır gelmiş olabilir. Zamanla geçecektir.
Bende de bir canavar var şimdi. Sahiplendiğimde iyi mi ettim kötü mü ettim. Halledebilecek miyim, sevmiyorum sadece acıyorum diye başladı. Şimdi maymun etti beni kendisine.
Zaman verin biraz. Ha yine olmuyorsa sevgi gösterecek birine sahiplendirin. Çünkü hisseder sevilip sevilmediğini zaten kaç yıl ömürleri var ki.

Seviyorum ya sevmiyorum değil aslında kapasite göremedim en başta kendimde maddi sorumluluğunu filan hiç düşünmedim. Ama normal kedi sevenlere kıyasla kendimi eksik görüyorum. İki çocuklu aile akşama kadar bi odada tuttuğunu öğrenince aldım.
Herkes özlersin ölürsün bitersin diyor hissetmeyince acaba daha da çok sevileceği bi aileden mahrum mu ettim diye düşünüp duruyorum

İdrar yolu gelişimi devam ettiği için bir buçuk yaşına kadar yapılmaması lazımmış. Böbrek sorunlarına neden olabiliyormuş

Allahim tipe bak, serseri
British short hair mi bu?
Cok tatli ya..
Bence zamanla alisirsin.

Ev hayvaninin evlattan cok da farkli olmadigini dusunuyorum. Cocugum yok ama olsa bu kadar severdim, oyle seviyorum kedimi. Bir de sipalar, bir havalilar bir umursamazlar, harbiden maymun oluyorum peşinde. Biraz kendini sevdirse, azicik kucagima gelse mutluluktan olecen oyle asigim tospaama. Siz de alisirsiniz umarim. Kediler zaten oyle aman amaan sevilmeye gelemezler, ama sevgiyi hissederler. Sevilmediklerini hissederler. Eger sevmiyorsaniz hayvana bunu yasatmayin zaten sevilmedigi bir yerden gelmis.

Zamanla o senin çocuğun gibi oluyor canım ama benimki kaçtı maalesef en zor zaman Mart ayı onu atlattın mı sıkıntı yok .bende hiç sevmezdim ama sonradan o da bizim dünyamız evladımız gibi oldu .sabah akşam birlikte uyuyorduk çocuk gibi ortamızda uyuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…