- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
keşke sahiplenmeden önce iyice düşünüp tartsaydın
anlık bi hevesle almasaydın keşke
bazen insanlar bencil olabiliyor onların da bi can olduğunu unutabiliyor
Ahh o zaman ben sizden özür dilerim galiba biraz önyargı ile yaklaştım hikâyenizeSanırım 2 3 yıldır düşünüp istiyordum. Anlamanızı beklemiyorum. Çok karışık ve zor bir durum benimki
11 aylık ise aslında erken değil yani öyle dşyor veterinerler. Tabi ben kıyıp yaptıramamıştım. Benim kedimi iki yaşındayken yaptırdık neredeyse. O döneme kadar bağırtı dışında şikayetim olmamıştı sonrasında ev değişimi oldu kokulu günler başladı. O yüzden siz de güvendiğiniz veteriner varsa danışın, durumu uygunsa yaptırın yoksa daha henüz bağlanmadan koku bırakma olayı başlarsa dayanamazsınız. Erkek kedilerin ameliyatı çok kolay oluyor sadece güvenilir bir veteriner hekim bulmak problem.İsmini bi yorumcu arkadaştan çaldım gece :)
Vermiyorum, beyefendi hala bende. Bi gözükmediğinde kalkıp aramaya başladım. Alışmaya başlıyoruz sanırım. Ama koku bırakıyor ama kısırlastırmak için de erken napsam bilemedim.
teşekkürler
EstafurullahAhh o zaman ben sizden özür dilerim galiba biraz önyargı ile yaklaştım hikâyenize
ben de bi kedi annesi olduğumdan bu konular benim için hassas konular
ben bi kere daha sizden özür dilerim
Kizginliga girmeden 6 aylikken yaptirmak lazım aslinda ne kadar erken o kadar iyi kisirlastirmada11 aylık ise aslında erken değil yani öyle dşyor veterinerler. Tabi ben kıyıp yaptıramamıştım. Benim kedimi iki yaşındayken yaptırdık neredeyse. O döneme kadar bağırtı dışında şikayetim olmamıştı sonrasında ev değişimi oldu kokulu günler başladı. O yüzden siz de güvendiğiniz veteriner varsa danışın, durumu uygunsa yaptırın yoksa daha henüz bağlanmadan koku bırakma olayı başlarsa dayanamazsınız. Erkek kedilerin ameliyatı çok kolay oluyor sadece güvenilir bir veteriner hekim bulmak problem.
Kizginliga girmeden 6 aylikken yaptirmak lazım aslinda ne kadar erken o kadar iyi kisirlastirmada
Çok tatlı kıyamam ona.benimde kedim var.ilk aldığımda hiç alisamadim.sokaktan sahip lendim.cok kötü durumdaydı acıdım aldım baktim.zamanla göründüğü gibi olmadığını temizlik sorunu tüy sorunu başladı. Bunlarla uğraşmak yordu.baskasina verecekken vazgeçtim.hatta kisirlastirdim dahi.su an o kadar güçlü bir bağ varki oğlumla anlatamam kizlar.bir parçam oldu resmen ya.is yerinde özlüyorum fotolarını öpüyorum kedicigimin.iyi var
Evet onu da öğrenmiştim ama benim kedim biraz geç ergenlerden diyorum ben. Hiç belirti olmamıştı, bulunduğum şehirde de güvendiğim veteriner olmadı malesef. Konu sahibinin kedisinde madem belirtiler varmış yatışınca yaptırabilir.Kizginliga girmeden 6 aylikken yaptirmak lazım aslinda ne kadar erken o kadar iyi kisirlastirmada
Psikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.
çok mutlu olacaktım onunla ilgilenirken her şey unutacaktım.
Ne içimde sorumluluk duygusu var ne sevgi.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum. Tüylerini seviyorum okŞuyorum
Ama bu kadar. niye böyle oldu hiç bilmiyorum
Yalnızlığıma ortak etmek için bir canlı yanlıştı belkide.
Ekleme: mesajların kimisi kırıcı kimisi yol gösterici ama yol gösterici olanlar daha fazla çok teşekkür ederim. Bir canlıyı sevmek için bana güç verdiğiniz için.
Annem benimmm yesinler senin o popik tüylerini.
Bence sizinkisi sevgisizlik değil. Sanırım bir cablının sorumluluğunu almak en başta ağır gelmiş olabilir. Zamanla geçecektir.
Bende de bir canavar var şimdi. Sahiplendiğimde iyi mi ettim kötü mü ettim. Halledebilecek miyim, sevmiyorum sadece acıyorum diye başladı. Şimdi maymun etti beni kendisine.
Zaman verin biraz. Ha yine olmuyorsa sevgi gösterecek birine sahiplendirin. Çünkü hisseder sevilip sevilmediğini zaten kaç yıl ömürleri var ki.
Evet onu da öğrenmiştim ama benim kedim biraz geç ergenlerden diyorum ben. Hiç belirti olmamıştı, bulunduğum şehirde de güvendiğim veteriner olmadı malesef. Konu sahibinin kedisinde madem belirtiler varmış yatışınca yaptırabilir.
Psikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum. Tüylerini seviyorum okŞuyorum
Ekleme: mesajların kimisi kırıcı kimisi yol gösterici ama yol gösterici olanlar daha fazla çok teşekkür ederim. Bir canlıyı sevmek için bana güç verdiğiniz için.
Eşim bana iyi geleceğini düşünerek sahiplendi. Sizinki ile aynı cins. Rengine kadar aynı erkek.Siz mi sahiplenmiştiniz çoksa ailenizden biri mi bi de cinsi neydi acaba
Kediniz iyi mi ve hala sizinle mi?İdrar yolu gelişimi devam ettiği için bir buçuk yaşına kadar yapılmaması lazımmış. Böbrek sorunlarına neden olabiliyormuş
Zamanla o senin çocuğun gibi oluyor canım ama benimki kaçtı maalesef en zor zaman Mart ayı onu atlattın mı sıkıntı yok .bende hiç sevmezdim ama sonradan o da bizim dünyamız evladımız gibi oldu .sabah akşam birlikte uyuyorduk çocuk gibi ortamızda uyuyorduPsikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?