Kedi sahiplendim

Ötekileştirmenin gereği yoktu şuan bende kendimi iyi hissetmeyi çok isterdim sağlığımın iyi olmasını dilerdim

Kötü bir şey söylemedim ki. Hayvanı size iyi gelsin diye sahiplenmişsiniz, yanlış anlamadım sanırım. Kedi sevip, evde onunla yaşamak isteyip, fırsat bulduğunuzda sevinerek almamışsınız. Birileri size kedi psikolojini düzeltir demiş almışsınız. Kusura bakmayın ama bakabileceğinizi de düşünmüyorum ben.

Kötü bir şey söylemedim ki. Hayvanı size iyi gelsin diye sahiplenmişsiniz, yanlış anlamadım sanırım. Kedi sevip, evde onunla yaşamak isteyip, fırsat bulduğunuzda sevinerek almamışsınız. Birileri size kedi psikolojini düzeltir demiş almışsınız. Kusura bakmayın ama bakabileceğinizi de düşünmüyorum ben.

Bunu öneren kendi psikoloğum ve buradaki hanımlar

Benim de eşim bı kedi buldu geldi ,ev sahibi izin vermediği için kapımızın önünde yer yaptik bakıyoruz.İlk zamanlar kızıyordum ama şimdi göremeyince telaslaniyorum.Daha 10 gün olmadi 6 yavrusu oldu.Cok seviyorum hepsini.Biraz zaman verin kendinize , fotoğrafta çok tatli görünüyor ,eminim siz de bağlanacaksiniz

Benim de eşim bı kedi buldu geldi ,ev sahibi izin vermediği için kapımızın önünde yer yaptik bakıyoruz.İlk zamanlar kızıyordum ama şimdi göremeyince telaslaniyorum.Daha 10 gün olmadi 6 yavrusu oldu.Cok seviyorum hepsini.Biraz zaman verin kendinize , fotoğrafta çok tatli görünüyor ,eminim siz de bağlanacaksiniz
Psikoloğun dediğine göre sevilmenin ve sevmenin nasıl bir şey olduğunu öğrenmemişim. İnsan ilşkilerim de bı bu yüzden sorunluydu ya aşırı sever sahiplenirdim içimi açardım yada uzak dururdum.
Çok zor cidden Allah düşmanıma vermesin

Doğum yapmış bi arkadaşım demiştiki ilk 2 ay falan çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum ama sırf bana muhtaç diye hiç duygu yok. Şimdi akli cikiyo oğluna 😄 insan kendi doğurduğuna ile ilk basta yabancı kalıyor. Bekleyin biraz daha

Herkes aynı şeyi yazıyor ama ben d kalbim böyle taşmış gibi hissediyorum. Vicdanen de kediye karşı kendimi kötü hissediyorum. Kötü hissedince daha da kötü hissediyorum.
:( keşke hiç ailesinden almasaydım benden daha iyi birini bulurlardı eminim

Herkes aynı şeyi yazıyor ama ben d kalbim böyle taşmış gibi hissediyorum. Vicdanen de kediye karşı kendimi kötü hissediyorum. Kötü hissedince daha da kötü hissediyorum.
:( keşke hiç ailesinden almasaydım benden daha iyi birini bulurlardı eminim
Kendinize biraz daha sans verin. Bebek bekliyoruz, etrafımda herkes ilk öğrendiğim an işte hissettim mucizevi falan diyordu. Ama 5 ayı geçti hala bende tik yok. Eminim bu doğumdan sonra ancak olacak. O bağ anca kuruluyor çünkü. Yine de siz bilirsiniz belki elektiriginiz tutmadı bilemiycem

Annem kutuda duracak şartıylaeve kedi aldı. Sizde kedi bir ida da kutunun içinde duracaktı. :))) Su an resmen konuşuyorlar. Babam bastaaman bana yaklaşmasın diyordu şimdi oooo. Biraz zaman verin kendinize

İnstagrama, facebook'a bakın, bir sürü bir sürü ilân var, inşaallah bir yavruya yuva olursunuz hemencek 😍
Ah ah bakmazmıyım yalovadayım ben ve ilk olucak buradan çıkmadı henüz istanbuldan biriyle görüştük bizim ilk olacak kimse vermek istemiyor 😔

Kedili birisi olarak sabretmeniz gerektiğine inanıyorum Şöyle düşünün Evinize bir insan geldiğinde ve onunla yaşamaya zaman geçirmeye başladığınızda bile o kişiyi tanımadan sevemiyorsunuz
Kedi de köpek de olsalar hayvanların da kişilikleri var Sevdikleri şeyler sevmedikleri şeyler var Siz birlikte yaşadıkça zaman geçirdikçe alıştıkça aranızdaki bağ daha da kuvvetlenecek
Ben kedimizi hiç sevmiyordum Hatta ilk 10 gün neden annemler eve kedi getirdi diye üzülüyordum
5 sene oldu ve o benim biricik kıymetlim oldu evimize geldiği andan 1 ay sonra

Yaaa bende çok istiyorum bir Kedim olsun ama eşim kabullenmiyor bir türlü :( kedileri çok seviyorum , ve bana çok iyi gelecek farkındayım ama eşimin inadını kıramıyorum

Ah ah bakmazmıyım yalovadayım ben ve ilk olucak buradan çıkmadı henüz istanbuldan biriyle görüştük bizim ilk olacak kimse vermek istemiyor 😔

Hımm evet ben İstanbul'da olduğunuzu sanmıştım nedense. Ben o sayfaları takip ediyorum, eğer Yalova'dan bulursam size ekran resmini atarım özelden isterseniz :)

Back
X