Kedi sahiplendim

Bu kafa tabiri biraz kırıcı oldu açıkçası bende mutlu olsam iyi olsam buraya bu konuyu açmazdım.

Bak canım ablacım benim de çok mutsuz olduğum zamanlar oldu. İçinde bulunduğun durum ne olursa olsun değiştirmek için çaba koyman gerekiyor. Şimdi yalnızım diyorsan değiştirmek için arkadaşlık kurman gerek.

Hayvan zaten arkadaşlık yapalım diye sana gelmiş. Ayrıca hayvan bu insan değil terk etmez, sırttan bıçaklamaz. Yani bu durumda yapman gereken tek şey az biraz ilgi göstermek. Gayet kolay. Çok az çaba koyup 1 arkadaş edineceksin. Biraz çaba koy lütfen. Aynen bu şekilde gidersen hayatını nasıl değiştirceksin? Yani hayvana da yazık. Kankalık yapmak için yanına geliyor sen ilgi göstermiyorsun. Hayvan bu ilgi sevgi bekler.

Bak canım ablacım benim de çok mutsuz olduğum zamanlar oldu. İçinde bulunduğun durum ne olursa olsun değiştirmek için çaba koyman gerekiyor. Şimdi yalnızım diyorsan değiştirmek için arkadaşlık kurman gerek.

Hayvan zaten arkadaşlık yapalım diye sana gelmiş. Ayrıca hayvan bu insan değil terk etmez, sırttan bıçaklamaz. Yani bu durumda yapman gereken tek şey az biraz ilgi göstermek. Gayet kolay. Çok az çaba koyup 1 arkadaş edineceksin. Biraz çaba koy lütfen. Aynen bu şekilde gidersen hayatını nasıl değiştirceksin? Yani hayvana da yazık. Kankalık yapmak için yanına geliyor sen ilgi göstermiyorsun. Hayvan bu ilgi sevgi bekler.

Yok yok ilgi gösteriyorum seviyorum. Yalnız tek bırakmıyorum. Herhalde yalnızlığımı simgelediği için sevemedim :)
Herkesin hayatı elbet zor ama babasından yada abisinden yardım isteyince görmezden gelen birinin birini sevmesi sanırım kolay olmuyor kedi insan arkadaş. Ya çok seviyorum içimi açıyorum ya nefret ediyorum bilmiyorum orta yolu.

Kedilere cinslerine göre karakter belirlemek doğru değil bence, ilk kedim Van dı, vahşi olur, evde bakmak zor falan dediler koynumda yaşadı on yıl
Şimdi kızım sokak kedisi; inatçı, huysuz, kıskanç, ilgi delisi, sevdirmez ama dibimden de ayrılmaz, kaynanam gibi. Bulduğu fırsatta ısırır ama eşimi görünce açar göbeğini öptürür😂 her kedi ayrı bir dünya😻Eki Görüntüle 2621020 Eki Görüntüle 2621023

Bu hayvanı evimde tutmaya korkarım ...dövecek mi sövecek mi belli değil 😂

seniplerinelindenaldim.webp

Biraz bu abiye benziyor açıkçası

Bu hayvanı evimde tutmaya korkarım ...dövecek mi sövecek mi belli değil 😂

Eki Görüntüle 2621054

Biraz bu abiye benziyor açıkçası

Sağı solu belli olmuyor
Eşimi kıskanıyor, adama azıcık yanaşsam dibimizde bitiveriyor dedim ya kaynanam gibi, illallah ettik kıskançlığından😂 ama alıştık huyuna Allahtan kedilere antremanlıyım da geçinip gidiyoruz. Kıskansa da sürekli dibimde ama öyle de bir durum var, evde iki saniye yalnız kalamıyorum😂kitap okurken yarım saat sıkıyor dişini sonra gelip kitabın üstüne çöküveriyor😂 hep onu seveceğiz başka yolu yok, bir de ponpon belamız var, evin içi envai çeşit ponpon çıldırıyor onlara😂

A5D5E184-5882-48D8-8428-C88CBC2744E6.jpeg

Bir insanı ilk gördüğünüzde ona sempati duymuyorsunuz ki. Arkadaşlarınızı düşünün ilk tanıştığınızda onları şu anki kadar seviyor muydunuz. Zaman tanıyın kendinize.

Sağı solu belli olmuyor
Eşimi kıskanıyor, adama azıcık yanaşsam dibimizde bitiveriyor dedim ya kaynanam gibi, illallah ettik kıskançlığından😂 ama alıştık huyuna Allahtan kedilere antremanlıyım da geçinip gidiyoruz. Kıskansa da sürekli dibimde ama öyle de bir durum var, evde iki saniye yalnız kalamıyorum😂kitap okurken yarım saat sıkıyor dişini sonra gelip kitabın üstüne çöküveriyor😂 hep onu seveceğiz başka yolu yok, bir de ponpon belamız var, evin içi envai çeşit ponpon çıldırıyor onlara😂

Eki Görüntüle 2621115

Smokin kedi diyorlar ondan mı bu:)) benimki de severken poposunu sallayarak dönüp gidiyo :)

Erkek hmm, mercimek çok hoşuma gitti :D sercio olabilir ya :))) kardeşim beyazlı kedi bulursak adını sütlaç koyacakmis :D yemekli isimler seviyoruz biraz.

4 senedir can kedimle beraber yaşıyoruz İnan ki ilk sahiplendiğimde ben de nötrdüm ama zamanla öyle bir sevdim ki şimdi gözünün içine bakıyorum resmen bişey olacak diye 🤗🤗 biraz zaman ver ikinize emin ol bir gün ben ne ara bu kadar sevmişim diyeceksin.eğer sorumluluk kısmını ihmal etseydiniz böyle konusmazdım😂

Önceden başka bir kedimiz vardı o ölünce bir süre kedisiz yaşadım. Kedileri de çok severim. Sonra şimdiki kızımı sahiplendim. İlk günler erkek arkadaşıma dedim ki “Ben Gece’yi (yeni kedim) Bastet (eski kedimiz) kadar sevemeyeceğim galiba.” O da niye öyle diyorsun ki falan dedi, “hiç alışamadım, içim kıpır kıpır olmuyor” dedim. Gece tam 3 yıldır benimle. Benim bebeğim o 😍. Onu evde bırakıp akşam arkadaşımda kalmaya gitsem bir süre sonra fotoğraflarına bakıyorum, özlüyorum. Okula gitsem 3-4 saatten fazla dışarıda olsam “Acaba Gece ne yapıyordur” diyorum. Birlikte uyuyoruz her gece. Konuşup duruyoruz evde oyun oynuyoruz. Kendimden önce onun ihtiyaçlarını onun isteklerini düşünüyorum. Cebimde son kalan paramla kendime yiyecek almak yerine kızıma fazladan mama aldığımı hatırlarım.

Yalnızlığınızı gidermek için sahiplenmişsiniz, yanılmıyorsam. Daha dün gece uyumakta sıkıntı çektim ağlıyordum, yalnız hissediyordum kendimi. Kızımı aldım kucağıma sıcacık, sımsıkı sarıldım öptüm. Bir de şaşkınlık yaptı ona güldüm. Tüm negatif duygular gitti uyuyabildim.

Benim kız birazcık ekstrem bu konuda ama hastalansam yanımda olur. Kussam gelir patilerini bacaklarıma koyar sürtünür. Ağlasam gelir yüzümü yalar zorla sürtünür mırlayıp beni mutlu eder. Karnım ağrısa gelir mır mır mır karnımın üstüne yatar sıcaklığıyla ağrım da geçer.

Zamanla alışırsınız birbirinize, başta böyle hissetmeniz çok normal. Birbirinizi tanımanız lazım. Tıpkı insanlar gibi onların da farklı farklı huyları karakterleri var.
Ya konu dışı yazcam ama ne güzel kediniz var benim oğlum tam bir çaki sürekli bizi pusuya düşürüp ısırıyo gece uykunun en tatlı yerinde üstümüzde tepiniyo :KK53: hergün gece 3 ile 5 arası kendini sevdiresi geliyo sevmezsem patiyi yiyorum kafama 😂

Moralim düzelsin diye bir civciv almışlardı bana birkaç sene önce. Sonra yalnız kalmasın diye ikinciyi aldık. Sonra beş oldular. Onlara dört odalı bir ev yaptım :))) yemek odası, yatak odası, çimden oyun odası, kumdan oyun odası :) ne tatlılardı. Bahçeye indiriyordum sıkılmasınlar diye. Beni görünce omzuma zıplıyorlardı. Ütü yaparken falan tüneyip beni izliyorlardı. Bir de gece kaka yapınca kalkıp ben gelene kadar bağırıyorlardı. Ben gidip yataklarını temizleyince de hemen gidip yatıyorlardı :)

Moralim düzelsin diye bir civciv almışlardı bana birkaç sene önce. Sonra yalnız kalmasın diye ikinciyi aldık. Sonra beş oldular. Onlara dört odalı bir ev yaptım :))) yemek odası, yatak odası, çimden oyun odası, kumdan oyun odası :) ne tatlılardı. Bahçeye indiriyordum sıkılmasınlar diye. Beni görünce omzuma zıplıyorlardı. Ütü yaparken falan tüneyip beni izliyorlardı. Bir de gece kaka yapınca kalkıp ben gelene kadar bağırıyorlardı. Ben gidip yataklarını temizleyince de hemen gidip yatıyorlardı :)
😁😁ne kadar sevgi dolusunuz maşallah

Ya konu dışı yazcam ama ne güzel kediniz var benim oğlum tam bir çaki sürekli bizi pusuya düşürüp ısırıyo gece uykunun en tatlı yerinde üstümüzde tepiniyo :KK53: hergün gece 3 ile 5 arası kendini sevdiresi geliyo sevmezsem patiyi yiyorum kafama 😂

Çok teşekkür ederim :)) sanırım rabbimin hediyesi ve nankörlük ediyorum ben

Back
X