- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
Arkadaşlar sonunda annemi ve aile fertlerini ikna etmeyi başardım (4 yıldır uğraşıyorum zor oldu)Bir yavru kedi sahiplenmek istiorum ama annemin şartları var kediyi evde barındırmak için Evimiz küçük olduğu için hareket imkanı kısıtlı, öğleden sonra ben dışarı çıkarıp gezdirebilirim anca kısacası uysal olması çok önemli koltukları perdeleri fazla tırmalamayan türden bir pisicik yani İlk kez kedi bakacağım için en azından tuvalet eğitimli olmasını isterim çünkü hiç tecrübem yok hayvancağızı nasıl eğitmem konusundan endişe duyuyorum ama çok seveceğim ve sıkılmıycağımdan emin olabilirsiniz.
Şuan bunları söylerken bile çok utanıyorum, sokakta bir sürü kedicik varken ben ısmarlama yapıyorum ama şartlar böyle şuan ailemleyim ve öğrenciyim zar zor ikna ettim.. İleride kendi evime çıktığımda istediklerini yapabilirler güzel pisiciklerrrEğer çevrenizde veya sizin uysal bir pisiciğiniz varsa sahiplenebilirim
benm var canım ankara angora cinsi yavru değil 1,5 yaşnda uysal tuvalet eğitimi var sevimli bir kedi yavru kedicik alırsan eğitimini senin vermen lazım aileni zor ikna ettiiğin için ev halkı bu eğitimleri sen verirken zorlanabilirler..
benm var canım ankara angora cinsi yavru değil 1,5 yaşnda uysal tuvalet eğitimi var sevimli bir kedi yavru kedicik alırsan eğitimini senin vermen lazım aileni zor ikna ettiiğin için ev halkı bu eğitimleri sen verirken zorlanabilirler..
Canım özel mesaj atmışsında ben atamıyorum dahaİsterim tabi ama bu hareketlilik durumu çok önemli benim için zor ikna ettim çünkü.. Birde pisiciğin resmi var mı çok merak ettim
Bekliyorum canım
Kediye aşık oldummmm ! canım bana kediyle ilgili detayli bilgi verebilir misin? Akşam anneme de resmini gösterip kedisiciği sahiplenmek istiyorum
kedim gayet sağlıklı onu en sağlıklı yiyeceklerle besliyoruz en kaliteli mamayla besledik şuana kadar ve kuduz aşıları hep yapıldı hatta veterinere götürdüğün zaman sana kolaylık olacak bir karnesi de var..ve ev kedisi olduğu için gayet temiz asla pire yok ki zaten 3 ayda bir pire ilacı aldım ben hiç yok...sende 3 ayda bir 6 ayda 2 defa yaparsan bidaha yapmana gerek kalmaz...adı naz aslında ismi gibi de nazlıdır büyümeyen bir bebiş kedi ses tonuna sahip..kedi uysal oyuncudur uykuyu sever ama iran kedileri kadar değil..eşim kedilerden iyi alıyor o yüzden biz 10 günde bir tırnaklarının sadece uç kısmını kesip ve banyo yaptırıyoruz o denli uysal bir kedicik..en önemli özelliği onu sevin başını okşayın ve sevginizi hissettirin daha sonra siz bulunduğunuz yerden çağırın gel naz kızım diye hemen koşarak gelecektir...patlamış mısır ve baharatlı cipse bayılır ben sağlık açısından ev yemeği süt yoğurt da veriyorum arasıra..baskıya gelmeyen bir kedi rahatlık ve özgürlüğü seviyor..buarada dişi ve kısırlaştırmadık...sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım..
Kısırlaştırılmayınca zor olmuyor mu canım ? Ben kediye bayıldım, aşık oldum, eridim, melek resmen melek! Peki ben bursa'dayım nasıl alabilirim kediyi öğrenciyim ve dershanem var gelmem imkansız bu durumda.. Ben de bir kaç şey söyliyim içinizi rahatlatmak açısından. Kedinize en az sizin kadar iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz. Evimizin bulunduğu yer geniş ferah (uludağın eteklerinde ) anlıycağınız üzere naz için çok güzel, ferah bir yer.. İstediği zaman tasmasını takıp dışarı çıkartıp gezdirebilirim.. Temizlik konusunda da güvenebilirsiniz kızınıza çok iyi bakacağıma..Annemin gelmesini bekliyorum kediciğin resmini göstericem eğer onaylarsa en kısa sürede alabilirm. Peki bir ücret talep ediyor musunuz ?
ısırlaştırmayınca sadece kış ayların da zor oluyor bağırıyor balkona çıkıp aşşağıdaki erkek pisileri biara apartmanın önüne toplamıştıben evim apartman olduğu için çiftleeştirmedim ama evin müsaitse çiftleştirebilirsin bir ankara kedisiyle ki yavrularını çok kolay verirsin nihayetinde cins bir kedi. zaten en büyük korkum gideceği yer!!!içimi rahatlattığın için teşekkür ederim..buarada apartmanda mı oturuyorsunuz öyleyse kaçıncı kat???kediler temizlerdir kirli yeri asla sevmezler ve tuvalet alışkanlığı da var bu konuda tereddütün olmasın..hiçbir ücret talep etmiyorum canım ben de eşimde kedileri çok seviyoruz ama bazı sebeplerden ötürü vermek istiyorduk bu sebepler kesinlikle kedi ile alakalı değil eşimin ve benim işimle alakalı durumlar...
apartmanda oturuyoruz canım 2. katta ama çevresi bol bol çim ve ağaçlık olan site içerisinde, internete Bursa Kaplıkaya yazarsan çıkar canım yaşadığımız yer hatta oturduğumuz apartmanlarında resmi var görsellerde.. sanırım kediyi alırsam kısırlaştırmam gerekecek canım çünkü balkonumuzu evin içerisine almıştık çıkıp bağırabilecek bir yeri mevcut değil yani..
yanlış anlama canım soruyu sorma nedenim şu ben 4. katta oturuyorum ve kedim balkonda oyun oynarken aşşağı düşmüştü bundan 1 ay önce allahtan bişey olmamıştı ve apartmanın önünden de ayrılmamıştı ama çiftleşip çiftleşmediğini bilmiyoruz çünkü biz evde yokluğunu öğleden sonra farkettik ve bulduğumuzda kaç saat geçmişti bilmiyoruz o yüzden balkonu içeri almanız daha iyi. veterinere götürdük bişey yoktu ama çiftleştiyse hamile olabilir dedi doktoru o yüzden şuan bekliyoruz birtakım belirtileri var ama kedilerde kesin hamilelik tespiti bir ay sonunda yapılıyormuş ve yaklaşık 2 ayda doğum yapıyorlar şayet naz hamileyse 1 ay sonra doğum yapacaktır ve 10 güne kadar belli olacak..eğer hamileyse ve doğurursa ankara kedisi bebişleri olacaktır ve sana o zamn yavrusunun birini vermek daha mantıklı olur çünkü mecburen dağıtcam yavrularını ama hamile değilse de 10 günden sonra verebilirim...
Tamam canım sorun değil ama naz'ıda vermek istemiyor muydunuz seyehat için, eğer hamileyse doğum yaparsa vermiycek misiniz ? inşallah hamile değildir diyorum çünkü kediye bayıldımm
nazı da vermek istiyoruz tabiki ama sen bebiş demiştin diye konu da o yüzden ilk tercihin yavru kedi olabilir diye düşündüm ben bana göre hamile değil ama eşimin şüpheleri var şu 10 gün içinde netleşir. sen nazı sevdiysen nazı veririm canım benim için sorun değil yavrularını veterinere götüreceğim sahiplenmek isteyenler olur inşl. onları da..ama inşl. hamile değildir..sen aldıktan sonra istersen kısırlaştırabilirsin tabi hiç çiftleştirip yavru kedil düşünmüyorsan..
Naz'ı gördükten sonra direk olarak yavrudan vazgeçtim nasıl bir melektir kar topu maşallahhPeki nasıl alabilirm canım netleştikten sonra keşke aynı şehirde olsaymışız Bu arada yaşadığım yeri bakmışsındır sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım.
buarada canım belki bilgin vardır kedilere kesinlikle tatlı yasak kediler tatlıyı çok sever ama 1 kaşık tatlı yada kurabiye ölüme yol açıyor aklında bulunsun yazın bol su tüketirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?