- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi babymaster
-
Sahibinden de hayvan sahiplendirme ilanları var bir oraya bakın bence. Bir de kedi bakımına ilgili nacizane deneyimlerim sonucu şunu söyleyebilirim ki, sarmanlar çok hareketli ve agresif oluyor. Tuvalet eğitimi denen olayda özel bir eğitim değil kasları yeterince geliştikten sonra zaten kuma ya da toprağa yaparlar yaradılışları öyle. Kumunu düzgünce temizlemeniz yeterli endişe etmeyin.
Bendede bir sarman var küçüklüğünden beri bende olan o hiç yaramaz değildi.. Hep dayak yiyordu diğerlerinden..:) Ne biryere koşturup atladığını bilirim ne böyle bitmek tükenmek bilmeyen bebek kedi miyavlamalarını..:) Ama çok kişiden duyuyorum ki evet sarmanlar genel anlamda yaramaz..Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :))
Ben de öncelik olarak uslu kedilerden yanayım, kedi bu illaki ortalığı tırmalar ama aşırı derecede olmasa daha iyi olur :))
Sarman dedemlerde vardı cidden çok hareketli bir kedicikdi, yavru olmasına rağmen kocaman köpeklere ahkam kesiyordu :)
Bendede bir sarman var küçüklüğünden beri bende olan o hiç yaramaz değildi.. Hep dayak yiyordu diğerlerinden..:) Ne biryere koşturup atladığını bilirim ne böyle bitmek tükenmek bilmeyen bebek kedi miyavlamalarını..:) Ama çok kişiden duyuyorum ki evet sarmanlar genel anlamda yaramaz..
Ayy maşallah çok tatlıymış yaa
İsmide pek güzelmiş :) Umarım sahiplenecek çıkar canım beyzadeni en az senin kadar sevecek ve iyi bakacak birini bulur :))
İnşallah canım, bir tane olsa kimseye vermem de bende çok kedi var annem sokaklardan topluyor hasta, skat, yeni doğmuş kedileri onlara bakıyoruz. Senin bahsettiğin Bursadaki huzur evi nasıl bir yer??
slmlar bende kedimi sahiplendiriyorum sağlık sorunlarım yüzünden güvenebileceğim bir aile arıyorum buarada öncedende kedi beslemiştim ama hayatımda gördüğüm en uysal kedi doktor yasaklamazsa asla ayrılmam oğlumdandetayları için **************
açılmıyorsa burdanda bakabilirsin ******************
üzgünüm özel msj atamıyorum linklerimi admşn silmiş siz bana mailinizi gönderirseniz ordan iletişime geçelim silinmezse diye bir umut ben yazıyorum mailimi s.canyurt@hotmail.com
ozaman ben sizi bulayım faceden :) bana özel msj atın adınızı ve soyadınızı
merhaba
herhangı bır kedı sahıplendınız mı merak ettım
Sahiplendim canım..
Aaa çok sevindim hadi hayırlı olsun:)
Ben de geçici olrak eve aldıgım kediciği sahiplendim:)
Başka kimse yok mu arkadaşlar kedisini sahiplendirmek isteyen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?