Kedi sahiplenebilirim..

Sahibinden de hayvan sahiplendirme ilanları var bir oraya bakın bence. Bir de kedi bakımına ilgili nacizane deneyimlerim sonucu şunu söyleyebilirim ki, sarmanlar çok hareketli ve agresif oluyor. Tuvalet eğitimi denen olayda özel bir eğitim değil kasları yeterince geliştikten sonra zaten kuma ya da toprağa yaparlar yaradılışları öyle. Kumunu düzgünce temizlemeniz yeterli endişe etmeyin.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :))
Ben de öncelik olarak uslu kedilerden yanayım, kedi bu illaki ortalığı tırmalar ama aşırı derecede olmasa daha iyi olur :))
Sarman dedemlerde vardı cidden çok hareketli bir kedicikdi, yavru olmasına rağmen kocaman köpeklere ahkam kesiyordu :)

Bendede bir sarman var küçüklüğünden beri bende olan o hiç yaramaz değildi.. Hep dayak yiyordu diğerlerinden..:) Ne biryere koşturup atladığını bilirim ne böyle bitmek tükenmek bilmeyen bebek kedi miyavlamalarını..:) Ama çok kişiden duyuyorum ki evet sarmanlar genel anlamda yaramaz..

Kediden kediye değişiyor demek ki :) Bizimkinin bir videosu bile vardı koca sivas kangalına sıçrayıp gözüne tırmık atarken, çok velet bir şeydi büyüdükçe uysallaştı ama :)

Ayy maşallah çok tatlıymış yaa
İsmide pek güzelmiş :) Umarım sahiplenecek çıkar canım beyzadeni en az senin kadar sevecek ve iyi bakacak birini bulur :))

İnşallah canım, bir tane olsa kimseye vermem de bende çok kedi var annem sokaklardan topluyor hasta, skat, yeni doğmuş kedileri onlara bakıyoruz. Senin bahsettiğin Bursadaki huzur evi nasıl bir yer??

İnşallah canım, bir tane olsa kimseye vermem de bende çok kedi var annem sokaklardan topluyor hasta, skat, yeni doğmuş kedileri onlara bakıyoruz. Senin bahsettiğin Bursadaki huzur evi nasıl bir yer??

Çok iyi bir şey yapıyorsunuz canım, keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa..

Çok geniş büyük bahçesi var canım zaten en iyi huzur evlerinden birisi yeşillik içinde.. Küçük göleti bile var orda ördeklere bakıyorlar, kümesler var hatta yaşlılara özel ayrılmış küçük tarla tarzı yerler var biber domates yetiştiriyorlar yaşlılar doğa ile iç içeler yani anlıyacağın..

Bir kaç sene önce sokakta yavru bir kedi görmüştüm ıslanmıştı eve sokamadığım için ordan bir yaşlı amcaya rica etmiştim o alıp bakmıştı kediye, zaten yaşlılar bu konuda bizden daha merhametliler..

slmlar bende kedimi sahiplendiriyorum sağlık sorunlarım yüzünden güvenebileceğim bir aile arıyorum buarada öncedende kedi beslemiştim ama hayatımda gördüğüm en uysal kedi doktor yasaklamazsa asla ayrılmam oğlumdan detayları için **************
açılmıyorsa burdanda bakabilirsin ******************

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım hiç biri görülmüyor, özelden mesaj atabilirsin ama

üzgünüm özel msj atamıyorum linklerimi admşn silmiş siz bana mailinizi gönderirseniz ordan iletişime geçelim silinmezse diye bir umut ben yazıyorum mailimi *********

Son düzenleyen: Moderatör:
üzgünüm özel msj atamıyorum linklerimi admşn silmiş siz bana mailinizi gönderirseniz ordan iletişime geçelim silinmezse diye bir umut ben yazıyorum mailimi s.canyurt@hotmail.com

Mail adresi kullanmıyorum, facede sizi buldum ilan vermişsiniz benim sürekli takip ettiği sayfaya, arkadaş olarak ekliycektim ama ne mesaj atabiliyorum ne de arkadaş olarak ekliyebiliyorum sizi

Nasıl bir kedi arıyorsun?
Renk,cins,cinsiyet,yaş.
Daha evvel hiç kedi baktın mı?

Başka kimse yok mu arkadaşlar kedisini sahiplendirmek isteyen ?

Merhaba

Ben istanbulda yaşıyorum , kedimin adı Lokum , onu 2 aylıkken veteriner bir arkadaşımdan aldım şu anda 5 yaşında. Fakat hayat şartlarımız değişti şu anda ona bakamıyorum maalesef , iyi bir aileye verebilirim.

Kısırlaştırıldı ve tuvalet eğitimi var, aşıları tamam kimliğide var.

Kapaklı büyük tuvaletini ve taşıma çantasınıda isteyene verebilirim ( ücretsiz)

Kedimin babası bir ankara kedisi ama annesi sarman.

İsmi çağırıldığında nerde olursa olsun çıkar gelir , elektrik süpürgesinden korkar , kırmızı topunu ise çok sever.

Merhaba

Ben istanbulda yaşıyorum , kedimin adı Lokum , onu 2 aylıkken veteriner bir arkadaşımdan aldım şu anda 5 yaşında. Fakat hayat şartlarımız değişti şu anda ona bakamıyorum maalesef , iyi bir aileye verebilirim.

Kısırlaştırıldı ve tuvalet eğitimi var, aşıları tamam kimliğide var.

Kapaklı büyük tuvaletini ve taşıma çantasınıda isteyene verebilirim ( ücretsiz)

Kedimin babası bir ankara kedisi ama annesi sarman.

İsmi çağırıldığında nerde olursa olsun çıkar gelir , elektrik süpürgesinden korkar , kırmızı topunu ise çok sever.

sebnemcelebi34@gmail adresimden de ulaşabilirsiniz , resimlerini gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…