Kedi sahiplenebilirim..

Artık kedilerin şehirler arası yolculuk yapması çok zor değil, bence sahiplenebilirsiniz:)
Evet yuva arayan bir kaç kedim var:)

Özel mesaj atabilirsin canım bana çevremde sahiplenmek isteyenlere söylerim kediciklerini yeni yuvalarına ulaştırabiliriz, yardımcı olurum yani :))

Bence siz kedi sahiplenmemelisiniz.Ailenizle birlikte yaşadığınız için ve onları zor ikna ettiğiniz için en ufak olumsuzlukta kediyi evden göndermenizi isteyebilirler buda hem sizin için zor olur kediye alışınca ayrılması zor olur en önemliside kendinize alıştıktan sonra göndererek bir kedinin günahına girmiş olursunuz bence çok iyi düşünün öyle karar verin.

Benim evimde yıllardır kedim var ve çocukluğumdan beri evde hep çok sayıda kedimiz oldU.Ama koltukları tırmalamayan perdelere tırmanmayan kedi görmedim.Kedilerin bakımı kolay değil evdeki herkes kedi seviyor olmalı ve her türlü zorluğuna katlanacak olmalı.

Yavru kediler çok oyuncu oluyor heryere tırmanıyorlar.Birde kediler bakımını ne kadar yaparsan yap yılın bazı dönemlerinde fazla tüy döküyorlar.Tuvalaet eğitimi olsada bazen küçük kazalar olabiliyor.

Benim kedim kışın ishal olmuştu mesela ve kumuna yetşemiyordu tüm eve nokta nokta bırakıyordu böyle şeyler olabilecek şeyler bunları çok iyi düşünüp karar verin benim size tavsiyem kendi eviniz olmadan bir kedi sahiplenmemeniz.

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :)) Ailemle konuştum onlarda sıcak bakıyorlar artık hatta annem telefonda bile senin kediden haber yok mu, ne zaman gelecek diye soruyor.. Zaten her şeyi düşündüm konuştum ailemle babamda çok kedileri sever daha önceden bakmış iyi anlıyor bu işten :)) Kedimiz hastalansa da ailede pek sorun çıkacağını zannetmiyorum sonuçta ailemizin bir ferdi olacak, ayrıca annemde babamda hayvanlar konusunda duyarlı insanlar benden daha çok ilgileneceklerine eminim :))

ben de merak ettim naz'dan haber yok mu?

Var canım var.. Hamile değilmiş çok yemek yemekten karnı şişmiş Naz hanımın Şuan ki sahiplerinden haber bekliyorum buraya geldikleri zaman haber verecekler gidip alacağım ben de Naz'ı. Sabırsızlıkla bekliyorum

Selam
Canım benim özel mesaj gönderme hakkım olmadığı için buraya yazıyorum,
Yuvalandırmak istediğim bi kedi var, faceden de paylaşmıştım resimlerini ama isteyen olmadı malesef
Halbuki çok güzel bi pisidir, bi de burdan şansımı deneyeyim dedim,
Belki senin arkadaşlarından isteyen olur
Adı beyzade, uzun tüylü kısırlaştırılmış erkek kedi, 1 yaşında çok uysal ve şirindir kendisi, yaramazlık yapmaz, uuslu mu uslu bir oğlancıktır

Eklentiler

• $beyzade (2).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $beyzade, 1 yaşında kısırlaştırılmış erkek.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $beyzade.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 87

Ayy maşallah çok tatlıymış yaa
İsmide pek güzelmiş :) Umarım sahiplenecek çıkar canım beyzadeni en az senin kadar sevecek ve iyi bakacak birini bulur :))

Cins isterseniz yokta.. Dışarıda baktığım yavrulardan bir tanesini verebilirim eğer hala almayı düşünüoyrsanız.. Onlardan bir tanesinin şansı olabilrisiniz..:)

Cins isterseniz yokta.. Dışarıda baktığım yavrulardan bir tanesini verebilirim eğer hala almayı düşünüoyrsanız.. Onlardan bir tanesinin şansı olabilrisiniz..:)

Önceden konuştuğum haber beklediğim bir yer var canım eğer ondan haber çıkmazsa seve seve sahiplenebilirim..
Cins olup olmaması benim için önemli değil, insan olsun başka canlı olsun yapılan her türlü ayrıma karşıyımdır.

Tamamdır.. Bende velet çok maalesef.. Ne kadar kısırlaştırsamda başka yerde buluyorum hamile onuda almak zorunda kalıyorum..

Tamamdır.. Bende velet çok maalesef.. Ne kadar kısırlaştırsamda başka yerde buluyorum hamile onuda almak zorunda kalıyorum..

Hangi şehirde oturuyorsunuz, yardımcı olmak isterim size sahiplenemesem bile.. En azından başka arkadaşlara yöneltebilirim.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…