Kedi sahiplenebilirim..

Gelmeniz süper olur evet tanışırız yüz yüze konuşmamız daha iyi olur naz hakkında :) Bilemiyorum ki canım İzmir'de hiç tanıdığımız yok zaten derslerden dolayı benim gelmem mümkün değil

tatlım kedilerin tuvalet eğitimi yok ki =) kumunu koycaksın içerisine şişe kağından biraz az çamaşır suyu koycaksın kediciği götürceksin kuma patilerini kuma sürtceksin o yerini öğrenip kuma zaten gidicek kediler hassas o konuda , uysal koltuları perdeleri tırmalaması size kalmış. tırmalama tahtaları var onlardan alabilirsiniz. eğitirken kesin hayırlarınız olcak o da bilicek yapmıcak . mesla bizimki tezgaha masaya çıkmaz =) ve kediler dışarda gezmeye pek müsait değil tasma taktırmazlar rahatsız olurlar köpek gibi itaatkar değildirler çünkü.

biliyorum canım merak etme zaten vereceğim her gıdayı araştırıp veririm suyunuda eksik etmem

buarada en sevdiği oyuncak bldiğin fındık kestane at önüne onlarla çok güzel oynuyor bide kokoştur naz kızı süslü lastik tarzı tokalar varya bayılıyor onlara benim yatak odamdan çok çaldı süslü bütün tokalarımı

Evet canım bilgim var o konuda demek istediğim zaten yerini yurdunu yapacağı yeri bilsin bazı kediler inat edip yapmıyormuş kuma onun için sordum zaten :) Kuzenimin kedisi kaç perde parçaladı bilmiyorum biraz yaramaz ondan bu sorularımın hepsi, 4 senede anca alt yapıyı kurup ikna ettim bizimikileri bir aksilik çıkmasın istiyorum kedi sonuçta :)

1 aydır bursaya gelme niyetimiz vardı bazı işlerden ötürü erteledik ama bir şekilde kesin gelememiz gerekiyor iş için..ne ile geleceğimizde önemli uçakla gelirsek uçaklara kedişler alınıyor mu bilmiyorum arabayla gelirsek daha rahat olur bizim için de naz için de..

Hahah ben de süsülüyümdür beraber süsleniriz o zaman naz la Bursa'da kestaneden bol birşey yok atarım önüne oynasın dursun :)

canım kediler kuma yaparlar klozete alışan kedilerde var ama biz kuma alıştırdık buarada naz perde koltuk duvar bunlara zarar vermedi şuana kadar tırnakları kaşınır kedilerin bizimki halıya sürtüyor

Uçağa alınmıyor canım bildiğim kadarıyla bayıltılıyor diye duymuştum. Araba naz için daha sağlıklı olur..

tatlım kedi başka yere yapıyorsa ya yerini beğenmemiştir ya kumu sürekli temiz değildir bazı kediler hassas bu konuda bizim nazlı kumu sabah temizlenmediyse yapmaz kuma mesala küreğiyle almak gerekyo hergün bide erkek kediler püskürtme yapabiliyo o yüzden kısırlaştırılmaları gerekebiliyor. . perdelerde de sizin kesin hayırlarınıza bağlı. bizimkleri görseniz koskocamanlar ama perde tırmalama , koltk tırmalama gibi huyları yok tezgaha zıplamazlar yemek onlara verilene kadar beklerler.=)

canım kediler kuma yaparlar klozete alışan kedilerde var ama biz kuma alıştırdık buarada naz perde koltuk duvar bunlara zarar vermedi şuana kadar tırnakları kaşınır kedilerin bizimki halıya sürtüyor

Ohhh iyi o zaman, kuzenimin kedisi yeni alınmış perdeyi delik deşik etmişti. Naz zaten uysal bir kediciğe benziyor

Uçağa alınmıyor canım bildiğim kadarıyla bayıltılıyor diye duymuştum. Araba naz için daha sağlıklı olur..
karnesi varsa ve aşıları tamsa pet taşıma çantasıyla 20 lira karşılığnda uçağa alınıyor hatta kabinde sizle birlikte yolculuk yapıyor kargo kısmına da verilmiyor tabi bunun için kilosu da önemli =) antalyadan istanbula kaç kez gidip geldi bizimkler kim bilir =)

Süper o zamannn

evett öyle bayıltma filan da yok gayet normal gelebliyolar sizle ama kilo sınırı var da kaç hatırlamıyorum ama bizim 6.5 kilo olanı almıyolar kabine onu biliyorum =)

güzelmiş o zmn rahat ederiz hem uçak daha iyi okadar saat araba yolculuğuda kediye eziyet olur..bizimki 6.5 kilo değil alırlar o zmn

Kızlar benim çıkmam gerekiyor, ilerleyen saatlerde tekrardan gireceğim foruma. Annem geldi bu arada Naz'a o da bayıldı hiç bir sorun yok yani Naz'ı alabilirimm

güzelmiş o zmn rahat ederiz hem uçak daha iyi okadar saat araba yolculuğuda kediye eziyet olur..bizimki 6.5 kilo değil alırlar o zmn

evet evet uçak daha rahat kediler için zaten ama uçuştan 72 saat önce rezarvsyn yaptrmanz gerkyo kedi için ve taşıma çantasıyla birlikte 5 kilo imiş kabine alınması =)

Kızlar benim çıkmam gerekiyor, ilerleyen saatlerde tekrardan gireceğim foruma. Annem geldi bu arada Naz'a o da bayıldı hiç bir sorun yok yani Naz'ı alabilirimm

bende çıkcam canım tekrar girersem görüşürüz annenin de sevdiğine sevindim selamlar şimdiden hepimize hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…