- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
naz tam bir kartopu fotolardan daha güzel canlı hali netleştikten sonra senin buraya yolun düşer mi bilmiyorum ama eşimle bursaya şu 1 ay içinde gelem ihtimalimiz var iş toplantısı için hatta eşimin samimi bir iş arkadaşı da bursada oturuyor onun yanına geleceğiz şayet bir engel çıkmazsa gelirsek ben getirebilirim hem tanışmış oluruz ama olurda gelemessek nazı nasıl ulaştırabiliriz sana bilmiyorum canım..senin bir fikrin varsa söyleyebilirsin..
Arkadaşlar sonunda annemi ve aile fertlerini ikna etmeyi başardım (4 yıldır uğraşıyorum zor oldu)Bir yavru kedi sahiplenmek istiorum ama annemin şartları var kediyi evde barındırmak için Evimiz küçük olduğu için hareket imkanı kısıtlı, öğleden sonra ben dışarı çıkarıp gezdirebilirim anca kısacası uysal olması çok önemli koltukları perdeleri fazla tırmalamayan türden bir pisicik yani İlk kez kedi bakacağım için en azından tuvalet eğitimli olmasını isterim çünkü hiç tecrübem yok hayvancağızı nasıl eğitmem konusundan endişe duyuyorum ama çok seveceğim ve sıkılmıycağımdan emin olabilirsiniz.
Şuan bunları söylerken bile çok utanıyorum, sokakta bir sürü kedicik varken ben ısmarlama yapıyorum ama şartlar böyle şuan ailemleyim ve öğrenciyim zar zor ikna ettim.. İleride kendi evime çıktığımda istediklerini yapabilirler güzel pisiciklerrrEğer çevrenizde veya sizin uysal bir pisiciğiniz varsa sahiplenebilirim
biliyorum canım merak etme zaten vereceğim her gıdayı araştırıp veririm suyunuda eksik etmem
tatlım kedilerin tuvalet eğitimi yok ki =) kumunu koycaksın içerisine şişe kağından biraz az çamaşır suyu koycaksın kediciği götürceksin kuma patilerini kuma sürtceksin o yerini öğrenip kuma zaten gidicek kediler hassas o konuda , uysal koltuları perdeleri tırmalaması size kalmış. tırmalama tahtaları var onlardan alabilirsiniz. eğitirken kesin hayırlarınız olcak o da bilicek yapmıcak . mesla bizimki tezgaha masaya çıkmaz =) ve kediler dışarda gezmeye pek müsait değil tasma taktırmazlar rahatsız olurlar köpek gibi itaatkar değildirler çünkü.
Gelmeniz süper olur evet tanışırız yüz yüze konuşmamız daha iyi olur naz hakkında :) Bilemiyorum ki canım İzmir'de hiç tanıdığımız yok zaten derslerden dolayı benim gelmem mümkün değil
buarada en sevdiği oyuncak bldiğin fındık kestane at önüne onlarla çok güzel oynuyor bide kokoştur naz kızı süslü lastik tarzı tokalar varya bayılıyor onlara benim yatak odamdan çok çaldı süslü bütün tokalarımı
Evet canım bilgim var o konuda demek istediğim zaten yerini yurdunu yapacağı yeri bilsin bazı kediler inat edip yapmıyormuş kuma onun için sordum zaten :) Kuzenimin kedisi kaç perde parçaladı bilmiyorum biraz yaramaz ondan bu sorularımın hepsi, 4 senede anca alt yapıyı kurup ikna ettim bizimikileri bir aksilik çıkmasın istiyorum kedi sonuçta :)
1 aydır bursaya gelme niyetimiz vardı bazı işlerden ötürü erteledik ama bir şekilde kesin gelememiz gerekiyor iş için..ne ile geleceğimizde önemli uçakla gelirsek uçaklara kedişler alınıyor mu bilmiyorum arabayla gelirsek daha rahat olur bizim için de naz için de..
Evet canım bilgim var o konuda demek istediğim zaten yerini yurdunu yapacağı yeri bilsin bazı kediler inat edip yapmıyormuş kuma onun için sordum zaten :) Kuzenimin kedisi kaç perde parçaladı bilmiyorum biraz yaramaz ondan bu sorularımın hepsi, 4 senede anca alt yapıyı kurup ikna ettim bizimikileri bir aksilik çıkmasın istiyorum kedi sonuçta :)
ya şu naz hanımı çok merak ettim valla..
canım kediler kuma yaparlar klozete alışan kedilerde var ama biz kuma alıştırdık buarada naz perde koltuk duvar bunlara zarar vermedi şuana kadar tırnakları kaşınır kedilerin bizimki halıya sürtüyor
karnesi varsa ve aşıları tamsa pet taşıma çantasıyla 20 lira karşılığnda uçağa alınıyor hatta kabinde sizle birlikte yolculuk yapıyor kargo kısmına da verilmiyor tabi bunun için kilosu da önemli =) antalyadan istanbula kaç kez gidip geldi bizimkler kim bilir =)Uçağa alınmıyor canım bildiğim kadarıyla bayıltılıyor diye duymuştum. Araba naz için daha sağlıklı olur..
karnesi varsa ve aşıları tamsa pet taşıma çantasıyla 20 lira karşılığnda uçağa alınıyor hatta kabinde sizle birlikte yolculuk yapıyor kargo kısmına da verilmiyor tabi bunun için kilosu da önemli =) antalyadan istanbula kaç kez gidip geldi bizimkler kim bilir =)
Süper o zamannn
evett öyle bayıltma filan da yok gayet normal gelebliyolar sizle ama kilo sınırı var da kaç hatırlamıyorum ama bizim 6.5 kilo olanı almıyolar kabine onu biliyorum =)
güzelmiş o zmn rahat ederiz hem uçak daha iyi okadar saat araba yolculuğuda kediye eziyet olur..bizimki 6.5 kilo değil alırlar o zmn
Kızlar benim çıkmam gerekiyor, ilerleyen saatlerde tekrardan gireceğim foruma. Annem geldi bu arada Naz'a o da bayıldı hiç bir sorun yok yani Naz'ı alabilirimm
bende çıkcam canım tekrar girersem görüşürüz annenin de sevdiğine sevindim selamlar şimdiden hepimize hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?