Merhaba bende yavru kedi istiyorum cins olması ilk tercihim daha uysallar yavrusu olan sahiplendirmek isteyen varsa büyükçekmece deyim
Haklısınız bende iyice düşündüm cins arama nedenim uysal vs denmişti ama önemli olan karşılıklı sevgi dedim o yüzden kısmetse ctesi günü güzeller güzeli bir tekir alıyorum :) arkadaşım sokakta bulmuş 3-4 aylık şirin bir yavru benimde prensesim olacak :) düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum saçmalamışım farkındayım inanın uysal kendini sevdirir dediler yoksa gözleri bana sevgiyle baksın yeter
cok sevındım kararınız için :) aynı insan gibi küçüklüğü nasıl geçerse karakteride öyle etkileniyor ,eve katıldıktan sonra resimlerini bekliyorum paylasırsanız cok sevınırım ömur boyu mutlu olun pısıcıkle:)
Kızımız geldi alışma sürecimiz başladı dolap arkalarında saklanıyor ama kucağa da bayılıyor çokkk tatlı sadece aşırı tüy döküyor ama çokkk tatlııııcok sevındım kararınız için :) aynı insan gibi küçüklüğü nasıl geçerse karakteride öyle etkileniyor ,eve katıldıktan sonra resimlerini bekliyorum paylasırsanız cok sevınırım ömur boyu mutlu olun pısıcıkle:)
Kızımız geldi alışma sürecimiz başladı dolap arkalarında saklanıyor ama kucağa da bayılıyor çokkk tatlı sadece aşırı tüy döküyor ama çokkk tatlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?