- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Ozaman bebeği vardır canım tekrar gördüğünüzde yemek verin takip de edebilirsinizZayıf bi kedi ama meme uçları şiş ve çıkık. Ama karnına dokunduk ufak bi sertlik vareşim hamile anca bi yavrusu vardır diyor zaten memeleri öyle olmasaydı şuan evdeydi
Yarın kesin gelecek hiç değilse gidip aşılatayım kuzumu ya. Bebeği yoksa da alıcam görmeniz lazım bagaja atlayışını çıkmak istemeyişini aklıma geldikce içim bi tuhaf pluyor gözüm doluyor ama o memeler yüzünden alamadık işteOzaman bebeği vardır canım tekrar gördüğünüzde yemek verin takip de edebilirsiniz
Benim kedim iki sefer doğum yaptı doğumdan sonra bi çökme zayıflama oluyo hamileyken çok gürbüzleşiyolar tüyleri filan pırıl pırıl oluyo
O madem bebişleriyle ilgilensin siz beseleyin umarım tekrar gelir
Sizin sevdiğinizi anlamış o sebeple gelmiş sizin gibi güzel insanlar oldukça hiçbir canlı yalnız ve çaresiz kalmazYarın kesin gelecek hiç değilse gidip aşılatayım kuzumu ya. Bebeği yoksa da alıcam görmeniz lazım bagaja atlayışını çıkmak istemeyişini aklıma geldikce içim bi tuhaf pluyor gözüm doluyor ama o memeler yüzünden alamadık işte
Çok sağolun inşallah ona şans oluruz biz.Sizin sevdiğinizi anlamış o sebeple gelmiş sizin gibi güzel insanlar oldukça hiçbir canlı yalnız ve çaresiz kalmaz
Sabah bulamadık. Akşam iş dönüşü bukutsak veterinere götürecem bi görsen o kadar tatlı ki çok da cana yakın :) ama doğum yapmışsa alamam bebelerine baksın sınırsız mama desteği vericemBuldunuz mu canım kediyi eğer hamileyse al vallahi çok istiyordun zaten ama Doğum yapmışsa zor bence biraz oralarda beslersin artık ve kuru mama ver bakalım görünce onu yıyecek mı
Canım benım ınsallah sen çok iyi bakarsın ona emınımSabah bulamadık. Akşam iş dönüşü bukutsak veterinere götürecem bi görsen o kadar tatlı ki çok da cana yakın :) ama doğum yapmışsa alamam bebelerine baksın sınırsız mama desteği vericem
İnşallah kuzum ya akşam fotoğrafını atarım sanaCanım benım ınsallah sen çok iyi bakarsın ona emınım
Buraya at direk bizde görelimİnşallah kuzum ya akşam fotoğrafını atarım sana
Yağmur yağıyor burda bekledik seslendik gelmedi çok mutsuzum şuanBuraya at direk bizde görelim
Gobüşünü bi tam çekseydin hamile galiba tam emin olamasamda yerim gri ağzını onun
Canım doğurmuş sanki ya derisi bildiğin aşağı sarkıkGobüşünü bi tam çekseydin hamile galiba tam emin olamasamda yerim gri ağzını onun
Sarkıksa doğurmuştur düzenli mama verirsin artık yapacak birşey yok alamazsın maalesefCanım doğurmuş sanki ya derisi bildiğin aşağı sarkık
Çocuklar baya korkutmuş kuzumu çok tedirgin zor çektim fotoğrafınıGobüşünü bi tam çekseydin hamile galiba tam emin olamasamda yerim gri ağzını onun
Ya çocuklar çok hırpalıyor insana alışık diye çok üzüldüm bugün tekme atmaya çalışan var bildiğinSarkıksa doğurmuştur düzenli mama verirsin artık yapacak birşey yok alamazsın maalesef
Takip edebilsen keşke sana birşey yapmaz bence bebekleri alabilirsinYa çocuklar çok hırpalıyor insana alışık diye çok üzüldüm bugün tekme atmaya çalışan var bildiğinyavruları bulsam köye götürcem hepsini ama yok
Bana yapmaz zaten çok sakin ya görsen parkta tekme atmaya çalışan çocukla kavga ettim resmen içim acıyor bi çare bulmam lazımTakip edebilsen keşke sana birşey yapmaz bence bebekleri alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?