Kedi sorununu aşamamak

Aynı benim kedim... Ben kesinlikle sokamiyordum içine . Kutuyu görür görmez saklanıyordu. Ama eşime sevgisi fazla olduğu için o çağırınca kucağına atlayıp.,hoop kutunun içine... Tabii kutusu kırık içinde şuan. Allahtan veteriner dibimizde kucakta götürüyoruz..

Kutuyu görünce hırlayıp saklanmaya başlıyor ama alışır mı dersiniz
Odanın bir köşesine koyun kutuyu. İlk gün tıslar, ikinci gün merak eder, üçüncü gün oynar, dördüncü gün yatar :) Sadece sabredin ve onun gözüne sokmayın. Sıradan bir eşyayı bırakmışsınız gibi davranın öbür türlü bu canavarlar her şeyi hisseder ve anlar.

Ay deneyeyim bir de öyle bişey inşallah sever. çok sağoluun

Ya keşke dursa öyle götürsem ben de ama öyle de durmuyor

Bu şekilde deneyeceğim inşallah ısınır biraz, farklı bir çantayla kutuyla olmazsa :))

Bizimki çok zor girmiyor. Ama biz onunla çok seyahat ediyoruz. Havaalanında x-ray cihazında çıkartıyorlar kediyi kutlusundan. Kaçar diye korktuk o nedenle karnının altından geçen tasma aldık. Onunla çok sıkı tutabiliyorsunuz. Zaten cihazdan çıkan kutlusunu görünce hemen içine atlıyor. İnsanlardan daha çok korkuyor.:)) birde çek çek bavul şeklinde boxlar var. Fermuarlı üstten açılan. Belki o daha iyi olur.

Hepinizin kedisini sevmeye geldim.
Çok tatlısınız hepiniz gerçekten!!!

Ay bizimkine bir de tasma takmaya çalıştığımızı düşünemedim Çok sağolun :')

Bizim kedi de tam tersi poposuna derece sokuyor veteriner, iğne yapıyor henüz miyavladığını bile duymadım hem de hic. Tam bir basiretsiz bizimki

Ay keşke bizimki de öyle olsa, kısırlaştırırken bile narkoz verene kadar akla karayı seçtirmiş veterinerlere
Bazen sırf sıkıca sarılıyorum miyavlasın itsin beni bi sesini duyayım diye yok. Mart geldi gecti gecen sene, dişi ve kısırlaştırmadık ama hic miyavlamadı. Sağır da değil gayet çağırıyorum geliyor tepki veriyor. Sadece bizi ilk görünce ya da özleyince yarım yamalak meev diyor bukadar. Veteriner yapısı sakin diyor ve bana cok düşkün gece mutlaka yanımda yatar eşim bazen çok sıkıştırınca bizi aşağı indiriyor ama inatla yine yanıma geliyor. Gece de dağınık yatarım bazen tekmem filan geliyor bakıyorum ayağımı yalıyor

Ayy uerim onu, bizim de öyle gece uykusunda vurdum mu sıkıştırdım mı hiç takılmaz :")

Kızgınlığa da mı girmedi yav? Amaaaan kızgınlığa girmiş dişi kedi artık bir kedi olmuyor. Ben hayatımda bu kadar cilveli insan bile görmedim yemin ederim. Bizimkini kısırlaştıracaktık, bekliyorduk ki kızgınlığı bitsin. Kayınpederim geldi o ara sağ olsun camı dayamış. Bu da kaçmış. Biz de işteyiz. Hamile döndü tabi. Ancak sütten kesince kısırlaştırabildik. Ama o dönem bir hafta ne uyuduk ne bir şey. Viyak viyak aman yarabbim, hala kulaklarımda

Öperim kedinizi, maşallah çok usluymuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…