Kedi yavruları

Aile apartmanı bayramda hepimiz gidiyoruz eşimin abisi var ama Pek hoşlanmaz kedilerden apartman içine eşimin ailesi izin vermez merdiven altı korunaklı ama kapıyı kapatamayız anne çıkmak isteyebilir hafif açık bırakırız artık

Peki mahallenizde kedi bakan birileri var mı keşke abi kabul etse bakmayı sadece suyunu yenilese manasına baksa yeter gelip geçerken kapıda kapalı olsa daha iyi dediğim gibi diğer kedilerin gireceği her yer onlar İçin tehlikeli

Kapı ruzgardan falan kapanmasin aman. Yoksa açlıktan ölürler icerde. Anne zaten güvende olmadığıni anlarsa yavrularını taşır merak etmeyin. Kötüyü düşünmeyin. Şartlar doğrultusunda elinizden geleni yapiyorsunuz.

Kapalı alanda anne strese girer. Hiç bilmediği bi ortamda merdiven altında karanlıkta mümkün değil. Evin içinde bir odada olsa neyse. Her erkek kedi yavru boğmuyor. Öyle olsa memlekette kedi kalmaz. Anne onları güvenli bir alana taşır

Siz denk gelmemiş olabilirsiniz ama kaç kedimiz o şekilde öldü unutamam ve anne de kaçıncı anneliği Buda önemli neyse ben konu sahibesine anlatmaya çalıştım dilimin Döndüğünce yanlışlarım eksiklerim varsa düzeltilir yapar yada yapmaz oda konu sahibesine kalmış bir durum ama çok güzel birşey yapmış sessiz kalamayacağım bir konu oldu bu tatlı kedicikler güzel insanlara selam olsun iyi geceler

Yapabileciğimiz tek şey bu şuan oda karanlık yavrular ışığa duyarlı değil diye ışığı açmadık doğru mu yaptık açayım mı uyuyamadım ya evimizde kediler emanet canlar

İyi geceler

Yapabileciğimiz tek şey bu şuan oda karanlık yavrular ışığa duyarlı değil diye ışığı açmadık doğru mu yaptık açayım mı uyuyamadım ya evimizde kediler emanet canlar
Karanliktan kastım merdiven altı gibi güneş almayan rutubetli bir ortamda 7/24 kalmasiydi. Evde hiç tedirgin olmayın merak etmeyin anne karanlıkta görüyor :) gündüz de aydınlık olacak sonuçta. Huzurla uyuyun. Gönül neler ister ama önemli olan imkanlar dogrultusunda bir seyler yapmak. Su an gayet rahattır onlar.

Ne güzel birşey yapmışsınız Bizde de doğum yapacağını anladığımız çaresizce miyavlayan anne kedi doğum yaptı dolayısyla tüm süreçleri size anlatacağım: Öncelikle anne kedi neredeyse 4-5 gün yavrulaarın üstünden kalkmaz asla. Maması suyu önünde olursaa kalkmadan hemen yer geri gelir. Mama olarak bebek kediler için olan kuru mamalardan alın süt yapması için, ayrıca biraz yoğurt da koyabilirsiniz ayrı bir kaseye. Kum için anneyi kaldırmadan patisiyle bir-iki kere kazma hareketi yapın; oraya yapması gerektiğini anlayacaktır (bebeklerin kakasını ve çişini anne yalayarak yaptırıyor ve yutuyor-inanılmaz değil mi nasıl bi annelik; dolayısuıya bebişler uzunca bir süre kum kullanmayacaklar).

Başka biryere taşıma konusuna gelince, kesinlikle önermiyorum, anne kedi kendini güvensiz hissedince yavruları alır taşır; ve siz apartmana koyduğunuzda muhtemelen öyle olacak, taşırken ya da apartmanda erkek kediler bebekleri malesef öldürecektir (kesin)... İki kere yer değiştirme çok yazık olur. Çünkü anne şu an yeni yuva bulamaz, sizde doğum yaptı.

Şöyle bi fikrim var: 2 günlüğüne gidiyorsunuz; bulunduklaarı odayı kapatın, su-mama ve kumu bol koyun, havasız kalmazlar, zaten anne yerinden çok az kalkacaktır. Odadaki ekstra şeylrei kaldırın. Temizlik konusunda hiç endişelenmeyin, hiçbirşey olmaz, geldiğinizde temizlersiniz. Çok büyük sevap işlemişsiniz, eğer apartmana koyarsanız muhtemelen bebişlere yazık olacak.. Ve belki almasaydınız daha iyi olacaktı böyle bi durumda..

Son düzenleme:
2 gün sonra kurban kesip gideceğiz 1 haftalığına

Hımm.. Aslında kalırlar yine birşey olmaz ama ben kedimi 5 günden fazla evde yalnız bırakmDIĞIM için şu an birşey diyemiyorum net. Güvendiğiniz bir tanıdığınız, yakınınız var mı 3 günde bir eve gelse mamalara baksa biraz havalandırsa kumu temizlese?

bu ne güzel bir incelik.. gözlerim doldu. imkanınız varsa yavruların gözleri açılana kadar evinizde misafir ederseniz onlar için çok büyük bir şans olur:) yapacağınızı yapmışsınız. içiniz rahat etsin diye isterseniz her türlü pireye karşı veterinerden ense damlası alın siz ve çocuklarınız için güvenli olur zira onlar yeteri kadar güvenli ve mutlu duruyor anne kedinin yüzünden belli:) <3<3<3<3

Oğlumun odası hava sıcak koku olur mu dedim perdenin arkasından açsam düşer mi çok hali yok yarın canlanır mı bilmem

Maalesef kedi köpekler de lohusa depresyonu oluyor. Bazılar kaçabiliyorlar. Kayınvalidemlerin köpeği kaçmıştı doğumdan hemen sonra. Çocukları biberonla mamaya beslediler anneyi bulana kadar. Anne de mastit olmuştu.

Bulunduğunuz ilçenin hayvan grupları vardir oraya ilan yazabilirsiniz, yasadiginiz semtte hayvan besleyen mahalle sakini varsa ona danisabilirsiniz. Kimseyi bulamazsaniz da korunakli bir yere kutu icinde mecbur birakirsiniz. Ben beslerim diyen komsu bulursaniz mama birakirsiniz duzenli verir ve sahane olur.. umarim birileri bakip besler,perisan olacak anneleri yemek su bulayim derken..

Etrafa çiş yapar mı hiç kalkmıyor yavrular yapar mı kum koyduk kuma yapar mı anne yattığı yete mi yapıyordur
kum koyarsanız anne kuma yapar çisini. Yavrular zaten damla şeklinde yapıyorlar onları da anneleri yalıyor. Merak etmeyin :)

Eşim eve aldık gitmeyelim demeye başladı ama çocuklsrımın ihtiyacı var eşimin başka izni yok kapalı odada 1 hafta nasıl kalırlar bilemedim

Ay siz ne şahane bir ailesiniz ya maşallah. Gözlerim doldu vallahi eğer imkanınız varsa anneyi de emzirme dönemi bitince kısırlaştırın olur mu? Mümkünse tabii. Başka doğurmasın yazık ona da. Eşiniz de merhametli benim eşim gibi ne güzel ya.

Eşim eve aldık gitmeyelim demeye başladı ama çocuklsrımın ihtiyacı var eşimin başka izni yok kapalı odada 1 hafta nasıl kalırlar bilemedim
Aslinda kapiyi acsaniz bile evde bi hafta kalirlar anne zaten banyoya yapar wc ihtiyacini,suyunu mamasini yeter miktarda birakmaniz yetecektir. Su ve mamayi uzak koselere koyarsaniz daha cok su icer anne kedi ve sutu de bol olur.

Odayi acarsaniz o da evi tanir daha stressiz hisseder bi hafta icin sokaga atmayin bence,gruplardan destek goremezseniz kalsin sizinle sutten kesilince kisirlastirirsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…