Kedi yavruları

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
279
127
648
İstanbul
İyi geceler oğlumun bahçemizde sürekli mama verdiği kedi vardı hamileydi bugün ısrarla hep binanın içine girmeye çalıştı birkaç saat sonrada bahçede doğum yaptı.Mucizeye tanık olduk muhteşem bişeydi yavrularını doğurması yalayarak canlandırması.gece dışarda kalmasına gönlüm razı olmadı oğlum çok üzüldü bahçede başka kedilerde var.eve aldık şu an odadalar 5 bebeyle.tedirgin olmasın diye kapıyı kapattık çok girmedik odaya.çok yorgun gözüküyor kum su koyduk Başka yapmamız gereken bi şey var mı acaba İki gün sonra memlekete gidiyoruz mecbur bahçeye indireceğiz çok üzüldük ama kedi için iptal etmek istemiyorum evde de yalnız bırakamayız Özel mama yada yavru kedilere yapmamız gereken bi şey var mı. Sokak kedisini direkt eve aldık evde çocuklara zararı olur mu İyi mi yaptık kötü mü bilemedim ya bakamazsak karanlık oda bu arada yarın camı açsam sorun olur mu

Eklentiler

• E3501462-C59E-4ABE-9795-9DA03262F8C6.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 237
Ayyy çok iyi yapmışsınız Allah razı olsun. Yavrulara anne süt veriyor zaten sizlik bir şey yok, amneye de bilmiyorum kuru mama verebilir misiniz? Ya da haşlanmış tavuk da olur sever. Sakın süt vermeyin ama kedlere iyi gelmiyor bilinenin aksine. Memlekete giderken de koli falan ayarlayıp güvenli bir yere alsanız olur mu?

Harika bir sey yapmışsınız. Bir gece bile güvende olmaları onlar için ne büyük bir nimet. Yüreğinize saglik. Saglik konusunda tedirgin olmayın. Evde bebelerle çok hayvan büyüttük. Sokaktan sürekli hayvanlar gelip gidiyor evimize. Bahceye guvenli bi yuva yapın onun için. Ayrıca yavru kedi maması alırsanız annenin yemesi için daha iyi olur. Yavru mamaları besleyicidir ve emziren annelere enerji verir. Umarım siz gittiğinizde onları besleyecek birileri olur. Böylece aldığınız mamayi da teslim edersiniz, onlar doyururlar bu güzel anneyi. Yavrular için hiçbir sey yapmaniza gerek yok anne ilgilenir. Sadece dikkat etmeniz gereken şey altlarindaki örtünün cok yumuşak ve kivrilacak şekilde olmamasi. Yavrular boğulabilir çünkü.

Oğlumun odası hava sıcak koku olur mu dedim perdenin arkasından açsam düşer mi çok hali yok yarın canlanır mı bilmem
Kediler anında dikiliverir vallahi siz bile şaşarsınız eğer havalandırmak isterseniz başka odaya alın kedileri ama anne müsade eder mi bilemedim. Ama cam açmayın.

Merdiven altı var ama bol mama bıraksak su koysak

Oğlumun odası hava sıcak koku olur mu dedim perdenin arkasından açsam düşer mi çok hali yok yarın canlanır mı bilmem
Cam açarsanız anne kedi düşebilir. En iyisi siz yanlarindayken açmak 5-10dakika havalandırıp kapatmak. Merak etmeyin kediler gittikten sonra pencereyi açın yerleri karbonatlı suyla silin koku falan kalmaz.

Kokudan korkmayın benim dört kedim var evimi sürekli temizlerim çiçek gibi kokar. 1-2 günde koku sinmez. Büyük merhamet etmişsiniz Allah da sizi güldürsün inşallah. O anne ne rahat etti bu gece

Etrafa çiş yapar mı hiç kalkmıyor yavrular yapar mı kum koyduk kuma yapar mı anne yattığı yete mi yapıyordur

Yavruları anne işetir diye biliyorum onlar daha kum bilemez ama anne kuma yapar tabii.

Kokudan korkmayın benim dört kedim var evimi sürekli temizlerim çiçek gibi kokar. 1-2 günde koku sinmez. Büyük merhamet etmişsiniz Allah da sizi güldürsün inşallah. O anne ne rahat etti bu gece
Hep kendi doğumlarım geldi aklıma lohusa hallerimnasıl manevi dersteğe ihtiyacı oluyor insanın o da bir annekediye dokunamıyorum bile ama bırakamazdım orda toprağın içinde titrye titreye doğum yaptı

Etrafa çiş yapar mı hiç kalkmıyor yavrular yapar mı kum koyduk kuma yapar mı anne yattığı yete mi yapıyordur
Anne kuma yapar. Bebekler henüz kendileri yapamaz anneleri yalayarak onlara yardımcı olacak ama merak etmeyin iki gün içinde odada ağır koku vs kalmaz.
Çok güzel bir şey yapmışsınız bu arada

Hep kendi doğumlarım geldi aklıma lohusa hallerimnasıl manevi dersteğe ihtiyacı oluyor insanın o da bir annekediye dokunamıyorum bile ama bırakamazdım orda toprağın içinde titrye titreye doğum yaptı

Ne güzel insansınız duygulandım.

Öncelikle sizi yüreğinizden öpüyorum çok iyi yapmışsınız fakat onları asla dışarı bırakmamanızı öneririm küçük kedileri erkek kediler yiyor veya boğuyor yavrularını koruyacağı ve dışardan kedi giremeyecek bir yere bırakmanızı önemli kaçıncı kattasınız camı açarsanız atlayamacağı yükseklik olması gerekir ve dılarıdanbaşka kedilerin giremeyecek kadar yüksekliği olması gerekmekte
Birde nerde oturuyorsunuz apartman dairesi ve bina hizmetliniz var mı depo alanınız var mı bu larıda öğrenirsem size öneride bulunacağım. Birde kediye yani her mama gitmez alerji yapabilir yaşını öğrenmek için bir veterinere danışmanızda fayda var kuru mama seçmekte önemli her mama hepsine iyi gelmiyor aldığınız mamanın protein değeri ve kedi yaşı örtülmezse ters etki yapıyor.
Küçük kedilere hiç bişey vermeyin anne iyi beslenirse zaten doyar onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…