Kedi yüzünden ailem evime gelmiyor

Anneniz nerdeyse dramadan bayılcak seviyeye gelmiş şaka gibi😄 zamanla alışır merak etmeyin, bende köpeklerden çok korkarım bu korku 4-5 senedir hayatımda çünkü saldırıya uğradım neredeyse ısırılacaktım çok korktum yani o anı unutamıyorum şuan goldendan bile korkuyorum önceden kucağımda sever boğuşurdum düşünün. Korkuları anlıyorum ama eve gelmem diye triplenmeyi asla anlamıyorum, köpekten korkuyorum diye odaya kapat kesinlikle diyemem birine ama korktuğumu söylerim, zaten kedi köpek çok akıllı hayvanlar tutup evde üstünüze saldırcak halide yok. Arkadaşımın evine hırsız girdi hırsız köpeğinin karnını sevmiş sıvazlamış mama kabından mama vermiş (kameradan izledik) çıt bile çıkarmamış hayvan yani ne yapabilir bi ev köpeği. Kedilere girmiyorum bile, annenizde temizlik takıntısı varsa tedavi olsun çünkü bu bi hastalık.

Merhaba iyi günler dilerim
Hanımlar benim bi derdim var
Ben evliyim ve ailemdem uzak yaşıyorum
Ben hep çocukluğumdan beri kedi çok severim ve sahiplenmek istemiştim ama ailem izin vermiyordu.
Ben ve eşim bi kaş gün önce bir yavru kedi sahiplendik , eşimde çok seviyor.
Aileme arayıp haber verdiğimde hemen sinirlendiler ve biz bi daha o eve gelmeyiz dediler.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor.halbuki evlerimiz ayrı!!
Ben kedimi kızım gibi seviyorum ve ondan ayrılamam.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapacak bir şey yok, herkes evcil hayvanla aynı evde yaşayacak diye bir şey yok. Siz gidersiniz olur biter.

Ben hep çocukluğumdan beri kedi çok severim ve sahiplenmek istemiştim ama ailem izin vermiyordu.
Aileme arayıp haber verdiğimde hemen sinirlendiler ve biz bi daha o eve gelmeyiz dediler.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor.halbuki evlerimiz ayrı!!
Çocuğunu suçlu hissettirmek için ağlayan anne en dayanamadığım şey 😒 benimki de yapardı eskiden, şimdi kız kardeşime yapıyormuş ara ara. Benim evim, benim kedim deyin geçin, alışmak zorundalar. Böyle ebeveynlere posta koyunca kendilerine geliyorlar ancak.

kedi ile anneyi mi kıyaslıyorsunuz. kedi için gerekirse gelmesin öyle mi .
Anne sırf hayvan sevmiyor diye kızına baskı kursun ama, bu doğru mu peki?
Bişey diyeyim mi (belki ban yiyeceğim ama napim) ben artık, 'ay seviyorum ama korkuyorum, eve almaya karşıyım doğalarına ters" söylemini kullanan kişilerin büyük çoğunluğunun hayvan düşmanı olduğuna inanıyorum. Gayet de hayvanlardan nefret ediyorlar, o gariplere verilen iki lokma sevgiyi bir avuç mamayı bile kıskanıyor.

hayvan düsmanı değilim korkmadığım hayvanları da severim, hiçbirine de bi zararım asla olamaz. evinde kedi köpek besleyenlere saygı duyarım ama şunu demeden geçemeyeceğim. herkes kedi köpek aşığı olmuş hatta bir çoğu aile bireylerini yok sayarak ya da kalbini kırarak sevdiğini iddia ediyor. anne baba bakıma muhtaç olsa böyle sahip çıkığ savunmayacaklarına adım gibi eminim ama sorsan merhametliler. anneyı babayı yok sayıp kedi köpek seviyorum demek çok ironik.
Genelde bu tarz yazanlar konuşanlar hayvan düşmanı oluyor ayrıca herkes neyi sevip neyi sevmiyeceğinde özgür sabit fikirli dünyaya hep aynı yerden bakan insanlar dünyanınn tüm güzelliklerini göremez ama emün olu hayvan besleyenler doğayı çiçekleri dağları denizleri çocukları çok sever merhametleri burdan gelir tavsiye ederim sizede ...

Kendi evlerine aldırmamışlar tamam da başkasının evine karışma hakları da yok kusura bakmasınlar.
Siz bilirsiniz o zaman biz size geliriz dersiniz duygu sömürüsü yapıp ağlamalık bir olay yok ortada.
Bir de hiçbir hakları yokken sinirlenmeleri komik olmuş.

kedi ile anneyi mi kıyaslıyorsunuz. kedi için gerekirse gelmesin öyle mi .

Evet öyle ...
Bu kediyle anneyi kıyaslamak değildir asla, evladının yetişkin bir kadın olduğunu , kendi evi, kendi kararları olduğunu idrak edememiş anneye bazen bu yolla anlatmak gerekir.

Back
X