Kedi yüzünden ailem evime gelmiyor

Linclenecegim belki de banlanacagim ama yazayım köpek caiz değil
Bulunduğu yere melek girmiyor
Bastığı yerde namaz kılınmıyor
Kizkardesimin köpeği var anlaşmamız gereği bana getiremiyor
Bir defa çok mecbur kalip getirdi bastığı halıyı anında yıkamaya verdim koltukları yikattim

Ama kedim var kedi öyle değil zaten efendimizin de kedisi vardı kedi bambaşka bir hayvan

Linç meselesine gelince bu konu ben dedim diye böyle değil böyle olduğu için ben yazdım köpeğe evde cevaz yok burda mühim olan şu her dine saygımız var diyoruz amenna o zaman dinimizin hükümlerine yasaklarına da saygımız olacak

Dini yorum yasak.
Kimse dini tarafını sormuyor, her konuya sıkıştırmak için yer aramayın.

Yüzde yüz yarıyor ekonomi eskisi gibi değil eskiden eğleniyorduk geziyorduk ama şuan okada misafir bana ağır gelirdi zaten çalışıyprum kedi yi duyan gelmedi önceleri bir yere kapat geleceğiz diyorlardı kapatamam dedim zaten birisi engelli yani yazık değilmi ondan sonra da gelmediler butik otelde kalıyorlar gelince 😃
Ay durumumu azıcık düzelteyim ( köpeği de çocuğum gibi görüyorum çocuk yapmak için de bekliyorum ) hemen sahipleneceğim bir tane 🤭 bir taşla bir sürü kuş

Screenshot_20250505_044159.webp

Hayvanlardan korkuyorm fobim var ama asla hayvan düşmanı olmadım hatta binamızda kedi besliyoruz, bu yorum beni biraz üzdü, genelleme çok yanlış...
E ama bu konudakiker hayvan düşmanı. Oturup ağlamışlar şaka gibi. Siz biri evine hayvan alınca oturup ağlamıyorsunuzdur,sizi kapsamıyor bu durum

hayvan düsmanı değilim korkmadığım hayvanları da severim, hiçbirine de bi zararım asla olamaz. evinde kedi köpek besleyenlere saygı duyarım ama şunu demeden geçemeyeceğim. herkes kedi köpek aşığı olmuş hatta bir çoğu aile bireylerini yok sayarak ya da kalbini kırarak sevdiğini iddia ediyor. anne baba bakıma muhtaç olsa böyle sahip çıkığ savunmayacaklarına adım gibi eminim ama sorsan merhametliler. anneyı babayı yok sayıp kedi köpek seviyorum demek çok ironik.

Kediyle bacak biçen insanlar ailenizde olsa gelmesin zaten. Anneniz kendi evinde takıntılarına göre yaşayabilir, orası sizin eviniz, bunun için ağlamak falan çok abartı tepkiler belli ki gelmemeleri daha hayırlı. Kedi candır, evlattır ayrılık olmaz zaten, rahatınıza bakın onunla geçirdiğiniz her günün tadını çıkarın💞
kedi ile anneyi mi kıyaslıyorsunuz. kedi için gerekirse gelmesin öyle mi .

hayvan düsmanı değilim korkmadığım hayvanları da severim, hiçbirine de bi zararım asla olamaz. evinde kedi köpek besleyenlere saygı duyarım ama şunu demeden geçemeyeceğim. herkes kedi köpek aşığı olmuş hatta bir çoğu aile bireylerini yok sayarak ya da kalbini kırarak sevdiğini iddia ediyor. anne baba bakıma muhtaç olsa böyle sahip çıkığ savunmayacaklarına adım gibi eminim ama sorsan merhametliler. anneyı babayı yok sayıp kedi köpek seviyorum demek çok ironik.
bu yazdıklarınız kul hakkı yemek dümdüz. yaşlı anne babama da bakıyorum kedilerime de. herkes kedi köpek aşığı olmuş ne demek yahu. ne biçim bir tabir. bir de adım gibi eminim demişsiniz anne babalarına bakmazlar diye. o kadar emin olmayın. evinde hayvan beslemeyip anne babasına bakmayan çok insan var.

Sizin gibi insanları gördükçe ister istemez kedi köpek aşığı oluyor insan.

Benim de kuzenim kediden çon korkar fobisi var ciddi anlamda.
Ama bir araya geldiğimizde kediyi değil kendini kapatır odaya.
Hayvanın yaşam alanına kıyamaz.
Hatta bazen derim gel seni havalandırayım onu odaya kapatayım diye😂

Yani kedisi ya da köpeği olan bir eve gitmeyi göze alıyorsan o evin kurallarına uyacaksın.

bu yazdıklarınız kul hakkı yemek dümdüz. yaşlı anne babama da bakıyorum kedilerime de. herkes kedi köpek aşığı olmuş ne demek yahu. ne biçim bir tabir. bir de adım gibi eminim demişsiniz anne babalarına bakmazlar diye. o kadar emin olmayın. evinde hayvan beslemeyip anne babasına bakmayan çok insan var.
yorumlarda annen gelmesin madem çok mu onemli , ailen de gelmeyiversin boşver yorumlarını görmemiş olamazsınız.

Ben de kedi ve köpeklerden acayip korkardım. Hatta kedisi var diye arkadaşımın evine gitmezdim. Sonra bekarken aile evimizin bahçesinde kedi bakmaya başladık. Bende korku falan kalmadı. Şimdi hiçbir kediden korkmam ama sokak köpekleri korkum hala geçmedi

Back
X