- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Kedi kumunu balkona koymayı düşünüyorum, ayrıyetten bir boş odam var, yemek konusunda evden yemek vermeye alıştırmayıp sadece kuru ve yaş mama vermeyi düşünüyorum, böylelikle yemeklere saldırmaz, tüy için tüy toplayıcı alet var yapışkanlı ve tüylü bir kedi değil, bu güne kadar yapmakta tereddüt edip sonra iyiki yapmışım dediğim şeyleri düşününce sanırım bu kedicik bana çok iyi gelecek :)Kedi temiz hayvandır ama sonuçta o da bir canlı. Tüy dökecek, belki kum kabından çıkarken ayaklarıyla kum taşıyacak, kumları eşelerken dışarı taşıracak, kıyafetleriniz tüy olacak, hatta mama yerken sağa sola dökecek.
Yaramaz bir kediyse yemek masasında, tezgahta dolaşacak, tabaktan yemek çalmaya çalışacak vs.
Evet evde bir canla beraber yaşamak dünyanın en güzel şeyi, evlat oluyorlar, ama sorun oluşturabilecek şeyleri de söylemek lazım bence ki bunların düşüncesi sizi rahatsız ediyorsa baştan vazgeçin.
Balkon açık balkonsa olmaz çünkü her zaman kum kabına ulaşabilir olması gerekiyor. Her daim balkon kapısını açık tutamazsınız. Zaten açık balkon varsa çok dikkatli olmak lazım.Kedi kumunu balkona koymayı düşünüyorum, ayrıyetten bir boş odam var, yemek konusunda evden yemek vermeye alıştırmayıp sadece kuru ve yaş mama vermeyi düşünüyorum, böylelikle yemeklere saldırmaz, tüy için tüy toplayıcı alet var yapışkanlı ve tüylü bir kedi değil, bu güne kadar yapmakta tereddüt edip sonra iyiki yapmışım dediğim şeyleri düşününce sanırım bu kedicik bana çok iyi gelecek :)
Bizim ki uzaktan koklar ama asla ne dil ne burun vurur. Biz evlat edindiğimizde küçüktü 2 aylik falandiBalkon açık balkonsa olmaz çünkü her zaman kum kabına ulaşabilir olması gerekiyor. Her daim balkon kapısını açık tutamazsınız. Zaten açık balkon varsa çok dikkatli olmak lazım.
Yemeklere saldırma olayı maalesef alıştırmayla alakalı değil. Kimi kedi çok yaramaz ve arsız oluyor, siz istediğiniz kadar düzeltmeye çalışın tezgahlarda masalarda gezip tabaklara sulanıyor maalesef.
Selamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
Kediler çok temiz hayvanlardır evin pis olmaz merak etme. Hiçbir zorluğu yoktu bence, heryere de yanında götürebiliyorsun. Ben dışarı çıkacağım zaman bile heryere yanımda götürebiliyordum. Tek olumsuz yonu eşyalarını tırmalamaları ,koltuk sandalye vsSelamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
Benim kedi asla kuru ve yaş mama dışında bişey yemezTencerelerden yemesini istemem çünkü ona sadece kuru ve yaş mama vermeyi düşünüyorum, alıştırmış sanırım :/
2 yaşında bir kedi annesiyim. Evde evcil hayvan olmasının en zor yanı evde kendi kendine bırakıp bir yere gidememek. Tatile veya bir yere ziyarete gidilecekse onu emanet edecek birini bulmak zor oluyor. Hele gurbetteyseniz anne baba yanınızda değilse. Maddi yönü de var. Kaliteli mamalar ucuz değil. Çoğu ithal. Temizlik konusu ise pis hiç bir yanı yok. Çünkü kedi tuvalet eğitimini zaten bebekken anneden alıyor. Ona kumu gösterseniz yeter. Benim kedim 2 buçuk aylık sokak kedisiydi ve eve geldiğinden beri evin hiç bir yerine pislik yapmadı. Ama tüy konusu belki zorlar. Haftada bir süpürge yapıyorsanız 2 veya 3 olur. Hatta sürekli yattığı yere her gün süpürge tutma ihtiyacınız olur. Bir de kısırlaştırma konusu var. Burada uzun uzun anlatmayayım isterseniz ayrı bir mesaj yazarım ama ben kısırlaştırmayı destekliyorum. Öteki türlü pek de mümkün değil bence. En sağlıklısı kısırlaştırma bence. Bunun da bir miktar masrafı var.Selamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
Selamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
Yeni kedi almis biri olarak ben de endiselendim pis olur mu ev diye ama hiç pis değiller tek sorun kakasini temizlerken biraz kokuyo maske takarsiniz biraz da kumunu kabin etrafına dokuyo ama temizlemesi zor değilSelamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
3 tane kedim var titizlikte son nokta bir insanımdır ama kedilerim benden daha titizSelamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
Evlenmeden önce bir kedim vardı evlenince ailem ayrılmak istemedi şuan onlarla beraber yaşıyor 5yaşında kızımız Evlendikten sonra evimize de bir kedi aldık şuan 9 aylık bu kızımız da Yapılan yorumları okudum evet tüy sorunu olabiliyor ama premium mama kullanırsanız ve taramasına yavruluktan alıştırırsanız çok sıkıntı olmuyor Biz küçük tuvaleti ona tahsis ettik kapalı bir tuvalet koyduk daha rahat olsun diyeSelamlar bir kedicik sahiplenmek istiyorum, internetten buldum siyah beyaz bir yavru minnoş, sorum kedi besleyen hanımlara bana artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim, kedileri çok seviyorum fakat çevremden evin pis olur diye çok tepki geliyor, eşim alabilirsin diyor şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?