Kedicik besleyenler

Kumunu düzenli temizlerseniz, koku olmaz. Kaliteli mamayla besler, tüylerini düzenli tararsanız tüy dökmez. Cins olmayan kedilerin uzun tüylü mü kısa tüylü mü olacağı yavruyken belli olmaz.

Kediler evcil hayvan değil malesef. Eğitilmezler, kolay kolay öğrenmezler, sizin istediğiniz gibi davranmazlar. Alırken bunu kabul edip, kedinin de kendi kişiliğinin olduğunu ve değiştiremeyeceğinizi anlayıp öyle karar verin. Yok ev yemeğine alıştırmam, yok tezgaha çıkartmam falan hikaye bunlar. Kendi istemezse ev yemeklerine dokunmaz, kendi istemezse oraya buraya çıkmaz siz eğittiniz diye değil. Ayrıca bütün eşyalarınızda tırnak törpüleyecek, perdelerinizle oyun oynayıp yırtacak. Bunları göze alın.

Bizim ki uzaktan koklar ama asla ne dil ne burun vurur. Biz evlat edindiğimizde küçüktü 2 aylik falandi
Benimki tezgaha çıkmaz, masaya çıkmaz, bizim tabaklarımıza yaklaşmaz.

Arkadaşımın kedisi (ki o da kuru ve yaş mamayla besleniyor) daha biz masada otururken masaya çıkıp tabağımızdan yemek çalmaya çalışır, bardağımızdaki ayranı içer, tabaktaki yoğurda dil atar. Alıştırmaktan ziyade kedinin karakteriyle ilgili.

Evet her kedi bunu yapacak değil ama yapma ihtimali de var. Bu ihtimali de göz önüne alarak almak gerekiyor. Eve bir hayvan almayı düşünenlere hep iyi taraflarını güzelliklerini yazma taraftarı değilim. 2 köpeğim 1 kedim var, hayattaki en büyük mutluluklarım ve zorlukları bana asla batmıyor, ama bu zorlukları olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve almayı düşünen birine olası problemleri, olumsuzlukları da yazmak gerektiğini düşünüyorum.

Diyelim konu sahibi kedi aldı ve o kedi inat etti tezgahlarda masalarda geziyor. Konu sahibi eğer bu ihtimali göze alıyorsa ne güzel, ama almıyorsa o kedi evden mi gidecek mesela?

Temizlik olayına aliscaksin biz de sac dokuyoruz gunluk.iki kez kum temizlemek taze.su taze mama koyucaksin.gunluk tatil.evde yalniz birakmama konusunda hassasiyet gostermelisin esyalarinin.belli yasa kadar tirmalanma parcalanmasini.goze alcaksin asilarini ihmal.etmemelisin ve en.onemlisi.kizanda hemen.kisirlastirmalisin bunlarin.hepsi seviyorsan canlari asla gozune.batmıyor usenmeden.yilmadan bakiyorsun her hareketi sevimli geliyor askla bakiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…