- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çok tatlı ❤Kediler kesinlikle evde beslenecek size en az külfeti olan evciller..
Çok temizler ayrıca..Sizin yapmanız gereken tek şey kumunu yemini aşısını ve bol sevginizi vermeniz
Bu da benim kızım
Yerim ben onu nasılda sevgiye muhtaç minnoşKediler kesinlikle evde beslenecek size en az külfeti olan evciller..
Çok temizler ayrıca..Sizin yapmanız gereken tek şey kumunu yemini aşısını ve bol sevginizi vermeniz
Bu da benim kızım
Bakımı çok zor yani, ben 2 günde bir mecburen süpürge açıyorum, kediniz tüylü cins bir kedi miKedim var evde
Çok külfeti oluyor ama o benim canım, adeta evlat gibi seviyorum
Pozitif enerji veriyor ama gün aşırı supurge açıyorum çok tüy bırakıyor
Bakımı çok zor yani, ben 2 günde bir mecburen süpürge açıyorum, kediniz tüylü cins bir kedi mi
Tencerelerden yemesini istemem çünkü ona sadece kuru ve yaş mama vermeyi düşünüyorum, alıştırmış sanırım :/Ben bakmadm ama komsumun vardi mutfakta tum tencerelerden yerdi nerdeyse gazidir mamasidir hc btmezdi guzel.birsey miriltisi ama.ben korktugum icintemiz guzel bakan da var zahmetli
O da ona calisiyodu da atlayiveriyodu tezgaha com duzenli olmak lazm sanirim mutfakta bulasik falan kalmamasi lazmTencerelerden yemesini istemem çünkü ona sadece kuru ve yaş mama vermeyi düşünüyorum, alıştırmış sanırım :/
Masallah pembe burnunu yerimKediler kesinlikle evde beslenecek size en az külfeti olan evciller..
Bu da benim kızım
Asla atmam, ben sokakta kedi görünce durup sevmeden duramayan insanım eşim bıkar hadi diye :))Oncelikle kedi beslemek sunnet. Kediler hijyenik hayvanlar tabiatlari geregi ama kılı tuyu cok olur asilara dikkat surekli yikanmasi gerekmez dili su kadar temizdir arti kendi ozel alanina ihtiyaci var yatagi falan en insansız köselerde olmali. Asiri titiz insanlar beslememeli. Cidden heves icin almayin sokaga atilmasi beni uzuyor.
Benimki de bayılmaz ben çok sevdiğim için susuyor galibaAh keske esim biraz olsun kedileri sevebilse de bende beslesem....
Susmaz benimkiBenimki de bayılmaz ben çok sevdiğim için susuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?