Kedicik

ankaram

Dert etme Dua et
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
269
99
123
40
Mehabalar bir derdim var dogru yere acmisimdir umarim konuyu ben bir kedi sahiplenmek istiyorum sokak kedisi cok tatli kardesleri ölmüş soguktan birisi dukkanina almis bu kediyi sahiplenmek istiyorum fakat nadil bakarim bilmiyorum kedisi olan arkadaslar ne yapmam lazim bi el ativerin bana nasil egitirim alirsam biraz taktik verin bana lutfen simdiden tesekkurler

Merhaba öncelikle çok güzel olur sahiplenmeniz kediler malesef eğitilebilen hayvanlar değil evinize alınca birden her yeri açık bırakıp salmayın afallayabir vr alışması zor olur öncelikle oturduğunuz odaya köyün ve orayı tanımasına. İzin verin suyunu ve mamasını tam yana koyup odanın öteki ucunada kumunu koyun mamasına yakın olmasın o odaya alışınca bi oda daha açın tanıması için böyle böyle evi tanıtın ödül maması alın ve kumuna kakasını yapınca ödül maması verin bu şekilde size daha iyi alışır ödüllendirdiğiniz içinde yaptığı davranışın doğru olduğunu algılar tırmalama tahtası alın patilerini ona sürün öğretin oynamayı hem tırnakları törpülenir kısalır hem oyun oynamış olur üç ayda Bir iç dış parazit aşıları var şuan elli lira civarı ve yıllık karma kuduz gibi aşılarda var onlarda uygun aşılar elli atmış civarı umarım verdiğim bilgiler işinize yarar

Cok tesekkur ederim alacagim kisi cisini kendi yapiyor dedi ama korkuyirum ya beceremessem diye

Cok tesekkur ederim alacagim kisi cisini kendi yapiyor dedi ama korkuyirum ya beceremessem diye

beceremeyecek hiç bişey yok ilk geldiğinde benim kedimde nerdeyse saatlerce ne çiş yaptı ne kaka dedim kesin eve yaptı bi yere ama yapmamış strese girdiği için götürüp tuvalet kabına koydum yarım saatte Bir varsa yapsın diye bi iki kere koydum yapmadı sonra bi baktım gitti kendi yaptı yani kedilerin fıtratında var kuma yapmak gidip asla evin bi köşesine yapmaz kum olduğu halde ama evinizde saksı çiçek varsa onları birilerine hediye edin çünkü saksı çiçek olursa tuvalet alışkanlığı. Bozulur ve saksılara yapar her yer batar o yüzden kedi olan evde çiçek olmamalı

Ayrica durumum cok iyi degil bakimi maliyetlimi acaba yetisebilirmiyim ihtiyaclarina

Mamasını internetten alırsınız on kiloluk yada yirmi kiloluk iki yüz tl civarı benim kedime on kilo mama beş ay kadar gidiyor aşılarıda üç ayda Bir elli lira çok değil yani pek bi masrafı yok

Ayrica durumum cok iyi degil bakimi maliyetlimi acaba yetisebilirmiyim ihtiyaclarina
Yetisirsin canimm.. benim yalnızca eşim çalışıyor, sadece asgari ücretle. Ve 5senedir evimizde oğlumuz..ve yavru kedimiz var,yeni sahiplendik... Mamasini,kumunu ekonomik paketler alıyoruz.. 3ayda bir aşısı senede iki kerede tıraşi... Çok zorlamiyor bence .. dünya tatlısı şeyler

Evet cok tatli seyler bi gorsen nasil masum miyavliyordu bide kedi psikolojiyede iyi geliyormus galiba oyle duymustum ama 3 kizim var onlara zor yetisiyorum umarım yetisebilirim maddi konuda bide esime sormadim o beni destekliyceni dusunmuyorum ama cokkk istiyorum napcam bilmiyorum

Hiç bilmiyorum ama konu aktif kalsın diye yazdım. Kedisi olan arkadaşlar görürse yardımcı olurlar:)
+1 yakın davran mamayla kandırmaya çalış etle sütle yas mama ne bulursan artıkın. D bizimkine yemek olsun da tek fızana bile gelir. D

Benim esimde yavru kediyi kabul etmiyordu. Sabah işe gidince damardan bir mesaj attimm. İlk önce sesi çıkmadı.oglene doğru hemen veteriner e gotur, dedi.. işi gücü bıraktım koştur koştur veteriner'e gittim.. insana sokulupta mirlamalari yok muu.. bütün sıkıntılarını unutuyorsun...

Ayy ne guzel ya insallah bende sorunsuz hallederim Iyyyss

Kusura bakma alintiyida beceremedim insallah esim razi olur

Bence yaşayacağın tek sıkıntı kızların küçükse biraz fazla sevmek isteyebilirler.. benim kızım iki yaşında ve yavruya hiç rahat vermiyor

Bence yaşayacağın tek sıkıntı kızların küçükse biraz fazla sevmek isteyebilirler.. benim kızım iki yaşında ve yavruya hiç rahat vermiyor
Kizlarim 14 10 ve 3 yasindalar uysal kizlarim beni dinlerler uzmezler onlar da cok istiyor ama iste esim tek sorun birde mamasini karsilaya bilirim umarim çünkü esim bana hic maddi destek olmuyor mamasini karsilamak beni düşündürüyor acikcasi off

Dediğim gibi ekonomik paketlerden alırsın, onlarda aylarca gidiyor.. bir şansını dene bakalım. Umarım ikna olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…