Insallah cnm cok tesekkur ederim ilginiz icinDediğim gibi ekonomik paketlerden alırsın, onlarda aylarca gidiyor.. bir şansını dene bakalım. Umarım ikna olur..
Ayrica durumum cok iyi degil bakimi maliyetlimi acaba yetisebilirmiyim ihtiyaclarina
Cok tesekkur ederim ne guzel anlatmissi niz veterineri de iyi arastirmam lazim o halde saolun ya ne guzel insanlarsiniz iyice heveslendimBen de öğrenciyim ama 2 kediye bakmak maddi açıdan zorlamıyor, endişelenmeyin. İnternetten mamasını 15 kiloluk alırsanız daha ucuza gelir. 1 tanecik kedi o mamayı aylarca yer. Kedi kumu ve mamalar için internetten ve marketlerden indirimleri takip edin.
Burada bir konuda okumuştum bir üye kedi kumu yerine talaş kullanıyordu. Marangozdan 5 liraya alıp kullanıyormuş kumdan daha rahat diyordu. Bütçeniz zorlanırsa bir alternatif bulunur mutlaka. Mama fiyatları pahalı gelirse kedinizi evdeki yemeklerle beslersiniz. İnternetten kedilerin yiyemediği besinlere bakın, o besinleri içermeyen yemekleri kedinize de verin.
Kediler için evde mama hazırlayan insanlar vardı internette okumuştum. Bir tencerede mamayı hazırlıyorlar kediye 1 hafta boyunca yetiyormuş o mama. Kuru mamalardan daha sağlıklı olur. Hem de ucuz.
Sadece kedinin baştaki veteriner masrafı bir de kısırlaştırma işleminin ücreti bütçemi zorlamıştı. Ama onlar da 1 kerelik şeyler zaten. Para biriktire biriktire veteriner işlemleri halledebilirsiniz. Hayvan dostu bir veteriner bulmaya çalışın. Ben öyle bir veteriner buldum ve benim için işleri çok kolaylaştırdı
Valla canım maliyetli . Benim de kedim var. İki haftada bir mamasını ,kumunu alıyorum. Öyle her mamayı da yemez. Tüylerini taramak için ,tarama eldiveni aldım geçen 35 tl .kısırlaştırma işlemi için 350 tl vereceğim . Her ay aşısı . İlk aldığınız zaman toplu olarak bir aşılaması var . Nerden baksan en aşağı 300 tl .Ayrica durumum cok iyi degil bakimi maliyetlimi acaba yetisebilirmiyim ihtiyaclarina
Ozaman karsilamam cok zor bole olursa evet bide sokaga atiyorlar bakamayinca yazikValla canım maliyetli . Benim de kedim var. İki haftada bir mamasını ,kumunu alıyorum. Öyle her mamayı da yemez. Tüylerini taramak için ,tarama eldiveni aldım geçen 35 tl .kısırlaştırma işlemi için 350 tl vereceğim . Her ay aşısı . İlk aldığınız zaman toplu olarak bir aşılaması var . Nerden baksan en aşağı 300 tl .
Yani kedi ,köpek bakmak maliyetli ve zahmetli iştir . Bunu çoğu veteriner de söyler .
Bakamicağını anladıkları zaman da dışarı atıyorlar . Yazık ...
hangi siteden canım sipariş veriosunKedi bakmak inan maliyetli değil ben iyi kaliteli bir mama kullanıyorum 10 kg alıyorum internetten yaklaşık 7 ay yetiyor (kedim 6 yaşında) kum 3 haftada bir değiştiriyorum 1 paketi 10 tl yani bir kedinin sana aylık maliyeti 30 tl mama ve kum birlikte. Benim kedim hiç evden çıkmadığı için artık kuduz aşısı yaptırmıyorum. İç parazit olayıda zaten ucuz 3 ayda bir ekstra 30 tl yani aylık 10 lira etkiler aşı seni. Evde balık bakmaktan daha ucuz. O bahsedilen taraklar vs internette zaten çok ucuz yavaş yavaş alırsın ben 5 yıl kum kutusu yerine kiler box plastik leğenlerden kullanmıştım öğrencilik bitince anca kum kutusun para ayırdımki onuda kapalı olanından aldım 50 tl filandı. Bir cana yoldaş olmak için ayda harcıyacağınız en fazla 50 tl bence bu kimseye yük olmaz.
Tesekkur ederim n kadar guzel aciklamissiniz yani bu civarda ise cok kolay asilar cok tutuyor demişlerdi korktum inan cunku uc kizim var onlarin masraflari okula gidiyor iki si esim 2 milyar maas aliyor gozum korkmustu acikcasi cocuklar kedimiz ne zaman gelcek diyip duruyorlar iyice heveslendilerKedi bakmak inan maliyetli değil ben iyi kaliteli bir mama kullanıyorum 10 kg alıyorum internetten yaklaşık 7 ay yetiyor (kedim 6 yaşında) kum 3 haftada bir değiştiriyorum 1 paketi 10 tl yani bir kedinin sana aylık maliyeti 30 tl mama ve kum birlikte. Benim kedim hiç evden çıkmadığı için artık kuduz aşısı yaptırmıyorum. İç parazit olayıda zaten ucuz 3 ayda bir ekstra 30 tl yani aylık 10 lira etkiler aşı seni. Evde balık bakmaktan daha ucuz. O bahsedilen taraklar vs internette zaten çok ucuz yavaş yavaş alırsın ben 5 yıl kum kutusu yerine kiler box plastik leğenlerden kullanmıştım öğrencilik bitince anca kum kutusun para ayırdımki onuda kapalı olanından aldım 50 tl filandı. Bir cana yoldaş olmak için ayda harcıyacağınız en fazla 50 tl bence bu kimseye yük olmaz.
Cok tesekkur ederim canim vazen diyirum kumbara yapip onun icin para biriktireyimBazı semtlerde veterinerler gerçekten uçuk fiyatlar çıkarta biliyor aşı yaptırmadan önce fiyatları öğrenirseniz zor durumda kalmazsınız dediğim gibi her ay 50 tl yi ayırırsanız zaten mamadan ve kum dan kalan para sürekli olarak aşı masrafını karşılacak kadar birikir kedi gerçekten çok masrafsız bir dost zaten iki pinpon topuyla bile oynar öyle süslü şeylere para vermenize gerek yok almak istedikleriniz internetten alın petshopta 30 tl olan tırnak makası 8 tl ye internette var yavaş yavaş alırsınız öyle acil ihtiyaçlar değiller zaten
hangi siteden canım sipariş veriosun
Cok tesekkur ederim canim vazen diyirum kumbara yapip onun icin para biriktireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?