• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediden daha çok kıl döken kocam

İlk yorumumda traş makinesiyle alsın dedim, kimse ciddiye almamış.
Jilet gibi sıfır, kaymaktan bahsetmiyorum.
Eşim kol ve bacakları makinayla inceltme yani seyretlme uyguluyor, tshirt bölgesinin yukarısından itibaren sırt, göğüs, bel vs ne varsa Allah ne vesirdiyse girişiyorum, o da sonra aynı şekilde özel gölgelerine, koyun kırpar gibi kırpıyorum adamı.

Vücudunda birçok iz bulduk mesela haberi olmayan😂
Pandemide saçını da kazımıştım, kafası delikmiş adamın, bana kakalamışlar.

Ütün adamları, görün gerçeği😂

Nicole Kidman'ın Kürk diye bir filmi var.
İzlemediyseniz mutlaka izleyin. :KK70:
Belki bakış açınız değişebilir.
Benim eşim spor yaparken lazer, ağda gibi birçok şey denemiş. En sonunda bırakmış.
Vücudunda bu kadar kıl olmasına rağmen kellikle sınanıyor garibim.
Evlendiğimizin ilk zamanları çarşafı kaldırıp aleze yapışan kılları görünce süpürme işine giriştim. Başarılı olamayınca alezi attım mecburen.
En azından süpürünce temizleniyormuş. Bu da bir şey.:temizlik:

İlk yorumumda traş makinesiyle alsın dedim, kimse ciddiye almamış.
Jilet gibi sıfır, kaymaktan bahsetmiyorum.
Eşim kol ve bacakları makinayla inceltme yani seyretlme uyguluyor, tshirt bölgesinin yukarısından itibaren sırt, göğüs, bel vs ne varsa Allah ne vesirdiyse girişiyorum, o da sonra aynı şekilde özel gölgelerine, koyun kırpar gibi kırpıyorum adamı.

Vücudunda birçok iz bulduk mesela haberi olmayan😂
Pandemide saçını da kazımıştım, kafası delikmiş adamın, bana kakalamışlar.

Ütün adamları, görün gerçeği😂
Hahahahahaha çok tatlısın ya 😀 en güzeli lazer aslında ama onu da çoğu erkek gibi kabul etmiyor tabi. Aslında bizim sorunumuz eşimin durumu kabullenmemesi

Nicole Kidman'ın Kürk diye bir filmi var.
İzlemediyseniz mutlaka izleyin. :KK70:
Belki bakış açınız değişebilir.
Benim eşim spor yaparken lazer, ağda gibi birçok şey denemiş. En sonunda bırakmış.
Vücudunda bu kadar kıl olmasına rağmen kellikle sınanıyor garibim.
Evlendiğimizin ilk zamanları çarşafı kaldırıp aleze yapışan kılları görünce süpürme işine giriştim. Başarılı olamayınca alezi attım mecburen.
En azından süpürünce temizleniyormuş. Bu da bir şey.:temizlik:
Alezden süpürgeyle çıkmıyor 😀 şu tüy toplayan rulolar varya onla geçiyorum üstünden baya topluyor o. Elimde onla geziyorum sürekli bir tencere ağda yapıp üstüne dökücem sonunda 😀😀

Hahahahahaha çok tatlısın ya 😀 en güzeli lazer aslında ama onu da çoğu erkek gibi kabul etmiyor tabi. Aslında bizim sorunumuz eşimin durumu kabullenmemesi
Benimki sakal için gitti lazere.
Gitmek istiyor da cihaz yanar üstüme kalır diye gitmiyorz
Ev tipi alacağım, bitiririm ben onun atışını diyor.
Ay hiç sevmem kıl tüy, kırpıyorum gerçekten dayanamam😂

Benimki sakal için gitti lazere.
Gitmek istiyor da cihaz yanar üstüme kalır diye gitmiyorz
Ev tipi alacağım, bitiririm ben onun atışını diyor.
Ay hiç sevmem kıl tüy, kırpıyorum gerçekten dayanamam😂
Evlenecek kadınlara diyorum zaten kıllı olur erkek diyen kadınlara özellikle tüysüz olsun ya kız gibi olsun valla olsun ne olcak. Temizlemektense köşe olsun hatta 😀😀

Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Epilasyon ?

Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Ben tüy dökücğ kremde buldum çözümü. Sıtına göğsüne göbeğine komple yapıyorum min 4 ay kafam rahat...

kıllarını alsın.. bizde de kedi var hem o tüy döküyor bende hamilelkten sanirim aşırı sacim dökülüyor bizde de tüm fayanslar ikimizin sacı tüyüyle dolu benimde eşim hep sikayet ediyor malum evi o süpürüyo ben yatmak zorundaym😂

Back
X