Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan ekşiye girse o konuyu görse bile asla kendi olduğunu kabullenmez zatenAman duymasin kocaniz![]()
bi çare bulursan banada soylermisin canım benimkininde tüy dökme mevsimi hiç bitmiyordaMerhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Evet biz giyinmiyoruz hatta dışarı çıkarken de yaprakla kapatıyor özel bölgeleriniBen anlamadim neresindeki kıl dokuluyor ortaya??
Esiniz evde çırılçıplak mi geziyor?
Bence sahiplendirin hanfendi. Kalici sevgi dolu bir yuva bulun kendisineMerhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
İyi fikirmisEvet biz giyinmiyoruz hatta dışarı çıkarken de yaprakla kapatıyor özel bölgelerini
evde giyinik duran mı var yahuİyi fikirmis
Valla ben cok ciddi sormustum soruyu , benim de eşimin saçı cok dokulur mesela , banyoya kılı da dokulur ama eve nasil dokuluyor kıl cidden anlamadigim icin sordum
Sahiplendirme sayfalarına koydum da henüz dönüş olmadı maalesef yaBence sahiplendirin hanfendi. Kalici sevgi dolu bir yuva bulun kendisine
evde giyinik duran mı var yahu![]()
Banyoda 3 5 tane dokuluyor sanirsam sizdeİyi fikirmis
Valla ben cok ciddi sormustum soruyu , benim de eşimin saçı cok dokulur mesela , banyoya kılı da dokulur ama eve nasil dokuluyor kıl cidden anlamadigim icin sordum
Banyoda 3 5 tane dokuluyor sanirsam sizde
Kil dokme problemli yani oturdugu yerde 3 5 tane dusuyor gogsunu kasiyor killar dusuyor wc gidiyor killar dusuyor yemek yiyor kolundan dusuyor hatta iliski sirasinda benim gobek kismi baya bir kil oluyor
Mesela coraplarindan cok geliyor cekmecesi zamanla coraptan oturu kil doluyor
İnan esimin cekmeceyi acmasi bisey almasi bile kil dokmesine sebep
Heleki yerleri saymiyorum adim attikca dokuluyor yerlerde beyazsa vay haline
Ben çözüm bulacağımıza inanıyorum. Baksana kadınların kanayan yarası bu resmen yaÇözüm bulan lütfen bana da söylesin
Benim 15 yaşındaki oğlumdan da çok dökülüyor.![]()
Süpürüyorum ama bu kadar rahatsız edici ve mide bulandırıcı kıl yumaklarını toplayamam allah yardımcınız olsunSiz evinizi süpürmüyor musunuz ?
Merhaba aynı sorun benim eşimde de var ve konunun keselenme ile kesinlikle alakalı oldugunu düşünüyorum.Benim eşimde evlendiğimiz ilk zamanlar sabah akşam duş alan bir adam olamsına rağmen aşırı kıl dökerdi mutfakta da cok zaman geçirir elimde bez sile dururdm ki çalışan bir kadınım cok daha fazla batıyordu yuk oluyordu bana aaanaaaa sonra bir farkettim ki adam keselenmiyormuş yaMerhaba güzel kadınlar,
Ikna olmuyorsa pasam alsin her gun süpürsün. Her gun doke doke yemek yemekten ne farki var ? Kim her gun doke doke yemek yer ki.Ya günde 2 kere duş alan biri aslında aşırı aşırı kıllı da değil kıllarını almaya da ikna edemedimama dediğim gibi evim adeta erkek berberi