- 10 Nisan 2014
- 42.653
- 114.125
- 798
boşanma oranları sayende artacak.Var mı başka önerin kuzumm?Adamın sortlarını 90 derecede yika çeksin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanma oranları sayende artacak.Var mı başka önerin kuzumm?Adamın sortlarını 90 derecede yika çeksin
Ya biliyor musun aslında benimki de bu kadar değildi yani 2 3 aydır bir coştu bu kıllar bende anlamadım. Bi de böyle aşırı orman gibi bir adam değil yani normal kıllarıBenim esim hic dokmezdi inanin normal tuylu bir insan kendisi tek bir lini dahi gormezdim taki tatile gitti annesigile eldi su deyisikliginden galibaki dokulmeye basladi am oda pek deil toplasaniz tum odalardakiler 20 tane anca eder etmez .
Sizede onerim pek fazla kendinizi yormayin 7 aylik hamilesiniz zorlanirsiniz makineye cekdirin daha kolay olur bence sizin icin bn oyle yapiyorum pek fazla silme yapmamaya calisiyorum cunku ben silince ole bez elimde yerlerde kül kedisi gibi geziyomondan kendime cile diye azalttim
Acaba su degisikligi veyada baska bise deyisikligimi yapdida dokummeye basldiYa biliyor musun aslında benimki de bu kadar değildi yani 2 3 aydır bir coştu bu kıllar bende anlamadım. Bi de böyle aşırı orman gibi bir adam değil yani normal kılları
En azından direkt boşan abla diyenlerden değilboşanma oranları sayende artacak.Var mı başka önerin kuzumm?![]()
sıcaktan mı acaba diye düşündüm bende terliyor falan yaAcaba su degisikligi veyada baska bise deyisikligimi yapdida dokummeye basldi
boşanma oranları sayende artacak.Var mı başka önerin kuzumm?![]()
Hahahha çok güldüm ilahi yaa napsin ama kadın hamile yazık hahhaa bide onun çamaşırlarını ayrı yıkasin kıl yapisir kendininkineboşanma oranları sayende artacak.Var mı başka önerin kuzumm?![]()
Evet gerçekten yapışıyor bunu yaşamadan anlayan biri şuan içim rahatladıHahahha çok güldüm ilahi yaa napsin ama kadın hamile yazık hahhaa bide onun çamaşırlarını ayrı yıkasin kıl yapisir kendininkine
ayy 2 gündür kıl tüy kıl tüyy.yok mu şöyle maske serum gözellikkk konusuuuHahahha çok güldüm ilahi yaa napsin ama kadın hamile yazık hahhaa bide onun çamaşırlarını ayrı yıkasin kıl yapisir kendininkine
ben de alacaktım ama heryerim halı olmazOff benim kocam da aynı yaValla hertarafta kıllarını görmekten sıkıldım artık , ama o hiç önemsemez onun için gayet normal .Halbuki pek kıllı bir adam da değilim .Akıllı süpürge almaya karar verdim bende , bir iki aya alacağım .Yoksa başka türlü başa çıkamam .Lazer felan olmayı kabul etmiyor çünkü
Onlara aşırı normal geliyor bence biz abartıyor gibi duruyoruzOff benim kocam da aynı yaValla hertarafta kıllarını görmekten sıkıldım artık , ama o hiç önemsemez onun için gayet normal .Halbuki pek kıllı bir adam da değilim .Akıllı süpürge almaya karar verdim bende , bir iki aya alacağım .Yoksa başka türlü başa çıkamam .Lazer felan olmayı kabul etmiyor çünkü
Halıların üzerine de çıkıp süpürmüyor mu bu süpürge Yaben de alacaktım ama heryerim halı olmaz
Aynen aynen .Gayet normal bu durum diyor .Zaten kılları hiç gözüne batmaz.Ev süpürmekte ömrüm çürüdü Ya .Halbuki benim babamda hiç böyle birşey görmemiştim , evlendim her taraf kıl.Sadece her sabah yatağı tüy toplayıcı rulolarla üzerinden geçiyorum .En azından yataktakiler inmiyor aşağıyaOnlara aşırı normal geliyor bence biz abartıyor gibi duruyoruzakıllı süpürge bile bunlara yetişemez ki
![]()
Ay şaka yapıyorsunBu baslik da eksi sozluge dusmus bu arada![]()
Bende her sabah o rulo ile geliyorum yataktanAynen aynen .Gayet normal bu durum diyor .Zaten kılları hiç gözüne batmaz.Ev süpürmekte ömrüm çürüdü Ya .Halbuki benim babamda hiç böyle birşey görmemiştim , evlendim her taraf kıl.Sadece her sabah yatağı tüy toplayıcı rulolarla üzerinden geçiyorum .En azından yataktakiler inmiyor aşağıya
Öyle canım tabi onlarında bir suçu yok .Artık ortaklaşa evi süpüreceğiz , birde robot süpürge alırsak olduğu kadar artık .Ne yapalım idare etcezBende her sabah o rulo ile geliyorum yataktanya benim 2 abim 1 babam vardı böyle bir şey görmemiştim. Bazen kızıyorum ama çok üzülüyorum sonra onunda bir suçu yok ki yazık napsın her erkek kıllarını almıyor kolay kolay sonuçta
halı çok inceyse çıkan modeli varmış ama normal halıda çıkmıyor maalesefHalıların üzerine de çıkıp süpürmüyor mu bu süpürge Ya![]()
Ay gördüm hahaha kocamın kılları ünlü oldu resmen