- 3 Şubat 2013
- 981
- 1.089
- 113
- 28
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.101
Aynen bende öyleydim tekrar normale dönebilirim artık regli olana canavar oluyorumSelam kızlar
Bende de üç gündür yeme bozukluğu var. Sağlıksız beslendim diyemem ama vücuduma aldığım şeker çok fazla oldu. Üç gündür profiterol, kaymaklı ayva tatlısı falan gırla gitti. Hepsini kendim yaptım misafir vardı diye ama hepsi boolllca şeker ve kalori içeren şeyler... Bugün de son bir top profiterolu yedim ve şeker defterini ciddi anlamda kapatıyorum. Reglim de zaten bitti sayılır. Yarın spor ve beslenme düzenime geri dönüp burda bildirim yapmaya devam edecegim
Merhaba hoşgeldin öncelikleMerhaba bana yardım edecek biri çıkar insallh 3 çocuk annesiyim en küçük bebeğim 18 aylık diğerleri 4 ve 6 yaşında üst üste doğum yapınca aldığım kiloları veremedim evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama pek başarı olamadım şuan 3 gündür 25 dk yada 20 dk kadar tempolu yürüyüş yapıyorum koşu bandı ile ama eklem yerleri çok ağrıyor sizce sadece 25 dk yürüme ile kilo verir miyim daha fazla yapamıyorum çünkü kalp çarpıntısı oluyor ve dizim cok ağrı yapiyir bu arada 77 kiloyum
SüpersinnnHelloo kizlaaar. Ben cuma sabahi itibariyle 59.4 gordum ve cuma-cumartesi kendime izin verdim:) yarindan itibaren diyete devam❤
Hahahaha günaydın balımDavete katıldım bugün. Sarma , börek,pogaca,elmalı kurabiye,çikolata,tazecik pasta vardı ama hiçbirinden yemedim. İçim gittibaktım öyle uzaktan. Zayıf olmak istiyorum diye sadece
Valla ben yemedim bir çatal bile almadım insallah karşılığını da alırım ama sen sanki son zamanlarda çok kaçamak yaptın kuzuHahahaha günaydın balımvalla ben bu hafta sonu yedimm de yedim acelemiz yok ya kocaman 5 6 ay var ama yeni yılla birlikte zaman hızlı akar bende artık çok net sıkılaşıp selülit ler den ebediyen kurtulmak istiyorum
Evet ya regl oldum olucam zart zurt derken ama bitti bu hafta devam şimdi 2 yumurta yiyeceğim. Akşama bir çorba yapacağım kasmaya devam yarın spora devam edeceğim bugünde geçsinValla ben yemedim bir çatal bile almadım insallah karşılığını da alırım ama sen sanki son zamanlarda çok kaçamak yaptın kuzu
Bende 1 saat yürüdüm geldim :)Evet ya regl oldum olucam zart zurt derken ama bitti bu hafta devam şimdi 2 yumurta yiyeceğim. Akşama bir çorba yapacağım kasmaya devam yarın spora devam edeceğim bugünde geçsin
Ooo şahanesin BeeSelaaaam kizlar. Dun 25 dk jillian, 35 dk kosu, 110 dk da yuruyus yaptim:)
Ben de kac gundur sebze corbasi yapicam, bi turlu firsat olmadi. Yarin falan yapiyim bari.Valla gece gece yemekleri hazırladım yarına
Kereviz soğan sarımsak ve 2 tne tavuk butuyla suda haşladım onları yarın akşam yemeği yapacağım. Onların suyuna biraz kırmızı mercimek koyup bir dişte zencefil katarak çorba yaptım. İşlem tamam
Yarın spora devam totalde 50 60 dakika. İyi geceler
GünaydınGunaydinlar kizlar:) bugunku menum
Oglen: izgara etli, pirincli ve avokadolu salata
Ara: 2-3 parca kurutulmus et
Aksam: firinda mantarli ve peynirli brokoliden 6-7 kasik, 200 gr izgara tavuk, 1 kasik yogurt, zeytinyagli limonlu yesil salata
Bugun hem cok actim hem de spor icin acayip hevessizdim, noldu bana bilmiyorum. Yemegin porsiyonlarini biraz buyuk tuttum enerjim artsin diye.
Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 11 bin adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?