- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.501
tamamdirLütfen at paylaşmak motivasyon artıracak eskisi gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdirLütfen at paylaşmak motivasyon artıracak eskisi gibi![]()
harikasin bebekValla 40 dakika dayana bildim çok terledim yazıklaarr olsuunn banaduşa girip yemek yiyeceğim
![]()
Ya aynen normalde bitirim ama bugün I ıhharikasin bebekkondisyon isteyen bir program
40gayet iyiYa aynen normalde bitirim ama bugün I ıh![]()
şehriyeli sebzeli çorbasıyla 1 çeyrek ekmek yedim40gayet iyi![]()
bende sabah 2 dilim koy ekmegi 3 hindi fume 1 dilim peynir 7 zeytin ve 1 fincan yeşilçay içtim.şehriyeli sebzeli çorbasıyla 1 çeyrek ekmek yedim3 -4 gibi tavuk pilav tarzı birşey yicem pilav kontrolü yenicek tabii
![]()
Ciğere bayılırım yulaf alayım bende sabah kahvaltıyı yulaf la yapmaya karar verdim ama tuzlu yumurta Avakado lu ama tatlı bakıcambende sabah 2 dilim koy ekmegi 3 hindi fume 1 dilim peynir 7 zeytin ve 1 fincan yeşilçay içtim.
1 saat sonra da yulaf lapasi 1 portakalla ve 7findikla yicem
aksama corba ciğer salata var
afiyet olsun yavru![]()
Yoga nasıl gidiyor yavrumsabah yogasii yapıldı:)
şimdi kahvaltı zamani,1 yumurta 1 etimek , 6 findik biraz domates 1 dilim peynir ve yeşilçay![]()
güzel maşallah kuzuYoga nasıl gidiyor yavrum
ben bu ara dağıldım iştahım çok açıldı bakalım :dgüzel maşallah kuzu
benimde çok açık iştahımben bu ara dağıldım iştahım çok açıldı bakalım :d
Ay evet ya biraz önce nasıl oldu anlamadım 1 sahan yumurtayla 1 ekmeğe yakın yedim....reglden dolayı hep yiyesim varr![]()
Kuzu guncel olcu paylassanaa :)Ay evet ya biraz önce nasıl oldu anlamadım 1 sahan yumurtayla 1 ekmeğe yakın yedim....![]()