Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 778685 Eki Görüntüle 778685
böyle dimi canım yeni doğmuş kedilerin gözleri kapalı olur :)
Yakınlarımızda bir bahçelik var oradan sokağa gelmiş yavru kedi ben tam süt verecektim verme annesini emmez sonra dediler.Zaten sonrada bahçeliğe götürdüler annesi orada diye.Ama şuan aklımdan çıkmıyor kediler yada hayvanlar noktasında da çok bilgili değilim.Gözlerini silmeye çalıştık ama biraz sertti emin olamadım acaba gözlerimi yoktu yada o çapak gibi şey mi kurudu.
Bu arada ilgilenen arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize.:Çok bilgisizim bu noktada açıkçası pek haşırneşirliğim de yok hayvanlarla..İnşAllah yanlış birşey yapmamışımdır.
Bu arada birşey daha sorucam;hiç anne kedi yavrularını doğurur doğurmaz yer mi?
Bizim köyümüzde yengem şahit olmuş kedi yavruları doğurmuş sonra da ağzında taşıyacakmış gibi almış ve yemişAma benim aklım almıyor nasıl olur.
Bu arada ilgilenen arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize.:Çok bilgisizim bu noktada açıkçası pek haşırneşirliğim de yok hayvanlarla..İnşAllah yanlış birşey yapmamışımdır.
Bu arada birşey daha sorucam;hiç anne kedi yavrularını doğurur doğurmaz yer mi?
Bizim köyümüzde yengem şahit olmuş kedi yavruları doğurmuş sonra da ağzında taşıyacakmış gibi almış ve yemişAma benim aklım almıyor nasıl olur.
"Kediler için yılın en yoğun yavrulama döneminden geçiyoruz. Sokaklarda yüzlerce yavru kedi şu sıralar hayatta kalma savaşı veriyor. Bu savaşta çok sık yenildikleri bir düşman da göz enfeksiyonları. Bu haftalardan itibaren o kadar çok kediciği göz enfeksiyonları nedeniyle gözleri çapaklı, iltihaplı hatta belki gözlerini kaybetme riskiyle göreceğiz ki Oysa bunun çok kolay bir çaresi var. Tobrased ya da Tobradex göz damlaları ya da eczaneden çok küçük bir fiyata alabileceğiniz herhangi bir antibiyotikli damla ile kediciklerin gözlerini ve belki de hayatlarını kurtarabilirsiniz. 4-5 saat arayla ya da yapamıyorsanız sabah akşam ya da günde bir kez bile olur, enfekte göze damlatılacak birkaç damla onlar için hayati önem taşıyor. Çünkü gözde başlayan enfeksiyon zamanla vücuda da yayılıyor ve kedileri öldürüyor. Sizlerden ricamız sahipsiz ve korunmasız kediciklerin sokaklarda hastalıkla mücadelesine yardımcı olalım. Unutmayın, onların bizden başka kimsesi yok."
Öncelikle duyarlılığınız için sağolun.
Benim de evde ve sokakta baktığım kedilerim var. Bu yazıyı sık sık paylaşırım sayfamda, belki size de yardımı olur. Damla gözlerindeki çapakların yumuşamasına da yardımcı olacaktır.