• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediler hakkında bilginize ihtiyacım var.

Şimdi eve döndüm ve çok gerginim arkadaşlar:(
Bahçeliğe gitmek için çıktım evden dediğiniz gibi..
Ama kedi geri gelmiş sokağa ve çocuklar öldü dedi.Komşu teyze kediye iki tekme atmış ve hayvancağız yere yatmış.Şok geçirdim,kediye bi bakayım dedim yavrucak ölmemiş.Dairemizin önüne,evimize büyükçe bir kolinin içine koydum.Bir kapta azıcık su verdim içti şimdi süt alıp onuda vericem.Yarın da göz damlasını damlatırım inşAllah.
Ama arkadaşlar tuvaletini yaptıramam inanın yaptıramam.Ben nasıl dokunduğuma hayret ediyorum inanın şuan elim ayağım titriyor asla yapamam dediğimi yaptım.Şuana kadar yanlış birşey yapıyor muyum.Benim yüzümden kediciıe bir zarar gelsin istemem.

Sevdecim komşu teyze nasıl iki tekme atmış yaaa , yavrucak miniminnacık daha gözlerini açamamış , veteriner var mı yakınlarda koli ile taşıtarak götürebilirsin canım .
Çünkü daha çok küçük , tekme ne demek ya .
Offf sinirim zıpladı akşam akşam .

Şimdi eve döndüm ve çok gerginim arkadaşlar:(
Bahçeliğe gitmek için çıktım evden dediğiniz gibi..
Ama kedi geri gelmiş sokağa ve çocuklar öldü dedi.Komşu teyze kediye iki tekme atmış ve hayvancağız yere yatmış.Şok geçirdim,kediye bi bakayım dedim yavrucak ölmemiş.Dairemizin önüne,evimize büyükçe bir kolinin içine koydum.Bir kapta azıcık su verdim içti şimdi süt alıp onuda vericem.Yarın da göz damlasını damlatırım inşAllah.
Ama arkadaşlar tuvaletini yaptıramam inanın yaptıramam.Ben nasıl dokunduğuma hayret ediyorum inanın şuan elim ayağım titriyor asla yapamam dediğimi yaptım.Şuana kadar yanlış birşey yapıyor muyum.Benim yüzümden kediciıe bir zarar gelsin istemem.

ne istemiş ki küçücük hayvancağızdan! süte su katılıp öyle verilmesi gerekiyor diye duymuştum ben...

Gucunuz anca kucuk bir kediye , kopege , kusa vs vs yeter. Hayvanlara zarar veren insan gecinen insanlardan nefret ediyorum! Boyleleriyle ayni dunyada nefes bile almak istemiyorum. :47:

Sevdenur bir kutunun icine koy evinin balkonunda dursun bence, yapabilirsen bir veterinere gotur.

Kedi beslemedim o yuzden yorum yapamiycam ama sicak tutman lazim bunu biliyorum . Duyarliligindan dolayi seni alkisliyorum. :46:

off nasıl üzüldüm anlatamam,
lütfen korkmayın tuvaletini yaptıramazsanız ölür yavrucak. bir parça pamuğu ıslatın yavaş yavaş değdirin tampon yapar gibi, zaten hemen çişini yapar. katı mama yemediği için genelde sadece çiş yaparlar. süt içmezse eğer 0-3 aylık bebekler için şekersiz pirinç mamaları var, çok ucuz olan onlardan alın bebeğe hazırlar gibi hazırlayıp ılıkken bir şırınga ile verin.
korkmayın siz onun annesi olun, allah sizden binlerce kere razı olsun.

Ofya burdaki yavrularinda çogu öyle çantamda damla ile geziyorum bazı anneler tam yalayıp temizlemiyor heralde enfeksiyon kapıyor ben bitanesiyle okadar ilgilendigim halde bi gözünü kaybetti :14: ve anneside vardi düzenli damla damlatip temizlemeniz lazim bişey olmaz korkmayın damladan

Peçeteyle arka kismıni avucunuza oturtur hafif sallamaniz yeter hemen yapar zaten çok kücükmü kumada yapabilir belki o teyze dedigin mahlukada yorum yapmicam benim karşıma gelmezki öye pislikler:47:

çok üzüldüm.. gözünü bir damla filan zeytinyağı damlat yumuşatır gözünü ben hep öyle yaparım canım..

mutlaka bir göz damlası alın bir damla damlatın her gün. bazen geçmedi mi geçmiyor o akıntılı çapaklanma durumu.

Tekrar merhaba arkadaşlar.Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz çok mutlu etti beni.Şuan kolinin içinde merdivende uyuyor.Aslında minicik yavrucağı çok seviyorum ama temas kuramıyorum.Beni yanlış anlamayın ama gerçekten çok zor tutup ve hemen koliye koyduğum halde şuan vücudum saç telimden ayağıma kadar kaşınıyor ve yer yer kızarık.Pire değil sanırım alerji:(
Dediğiniz gibi sütle suyu karıştırıp verdim azıcık içti galiba.
Yarın dediğiniz mamayı yapıcam ama şırıngayla veremem ya gerçekten yazarken bile bir hoş oluyorum.Hele çişini yaptırmak.Üstelik evde de tekim yanımda biri olsa ona yaptırrım:(
Birde arkadaşlar yarın akşam 5'e kadar evde olmıcam.Süt ve su bıraksam olur mu?
Siz nasıl anlatsam bilmiyorum.Allahın yarattıgı korunmaya muhtac bir varlık olarak seviyorum ama temaasa geçemiyorum.Allah beni affetsin ama napıyım:(
Sizlere de çok teşekkür ederim teker teker..
Cepten girdiğim için alıntı yapamadım ama tek tek okuyup fikir aldım siz olmasanız belki geri bırakırdım:(
Komşu teyzeyede Allah affetsin demekten başka çarem yok.Ama o anı görseydim çığlığı basardım.Bizim buralarda hayvan sevgisi sıfır.Geçmiş yıllarda bahçelikten gelen kirpiye sıcak su dökmüşlerdi Allah bildiği gibi yapsın:(
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

Canım yüksek ihtimalle enfeksiyon kapmış o kedicik Terramycin diye bir merhem var hiç bir zararı yok ondan sürebilirsin. Ben çok yavru kedi baktım besledim sokakta biliyorum :) Annemin rahatsızlığı olmasa evi kedilerle doldururum herhalde. :)

Son düzenleme:
Tekrar merhaba arkadaşlar.Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz çok mutlu etti beni.Şuan kolinin içinde merdivende uyuyor.Aslında minicik yavrucağı çok seviyorum ama temas kuramıyorum.Beni yanlış anlamayın ama gerçekten çok zor tutup ve hemen koliye koyduğum halde şuan vücudum saç telimden ayağıma kadar kaşınıyor ve yer yer kızarık.Pire değil sanırım alerji:(
Dediğiniz gibi sütle suyu karıştırıp verdim azıcık içti galiba.
Yarın dediğiniz mamayı yapıcam ama şırıngayla veremem ya gerçekten yazarken bile bir hoş oluyorum.Hele çişini yaptırmak.Üstelik evde de tekim yanımda biri olsa ona yaptırrım:(
Birde arkadaşlar yarın akşam 5'e kadar evde olmıcam.Süt ve su bıraksam olur mu?
Siz nasıl anlatsam bilmiyorum.Allahın yarattıgı korunmaya muhtac bir varlık olarak seviyorum ama temaasa geçemiyorum.Allah beni affetsin ama napıyım:(
Sizlere de çok teşekkür ederim teker teker..
Cepten girdiğim için alıntı yapamadım ama tek tek okuyup fikir aldım siz olmasanız belki geri bırakırdım:(
Komşu teyzeyede Allah affetsin demekten başka çarem yok.Ama o anı görseydim çığlığı basardım.Bizim buralarda hayvan sevgisi sıfır.Geçmiş yıllarda bahçelikten gelen kirpiye sıcak su dökmüşlerdi Allah bildiği gibi yapsın:(
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

gece sinirim zıpladı kirpiye sıcak su dökmek nedemek yaa üzerine kaynak su dökülmüş köpek resimleri görüyorum ama içimden bir ses hep yok belki dökmemiştir kimse belki başka bir şey başına gelmiştir diyordum çünkü beynim almıyor bunu normal bir insan nasıl bunu yapar yapmaya nasıl akıl eder amacı nedır

Canım yüksek ihtimalle enfeksiyon kapmış o kedicik Terramycin diye bir merhem var hiç bir zararı yok ondan sürebilirsin. Ben çok yavru kedi baktım besledim sokakta biliyorum :) Annemin rahatsızlığı olmasa evi kedilerle doldururum herhalde. :)

Bahsettiğiniz şey krem sanırım yani sürmem gereken birşey ama ben süremem ki:(
Ama arkadaş damladan bahsetti yarın o damladan alıp damlatabilirim.Sizin adınıza ne güzel dokunup,besleyebiliyorsunuz ama ben:(

Son düzenleme:
gece sinirim zıpladı kirpiye sıcak su dökmek nedemek yaa üzerine kaynak su dökülmüş köpek resimleri görüyorum ama içimden bir ses hep yok belki dökmemiştir kimse belki başka bir şey başına gelmiştir diyordum çünkü beynim almıyor bunu normal bir insan nasıl bunu yapar yapmaya nasıl akıl eder amacı nedır

Amaç hayvanı yok etmek kısa ve net ama ne yazıkki bizi Allahın rızasına ulaştıracak iyi insan yapabilecek yine hayvana merhamet.Ben de anlamıyorum bir insanın bir cana kıyacak kadar canileşmesinin asıl sebebini..
Allah affetsin.

Bahsettiğiniz şey krem sanırım yani sürmem gereken birşey ama ben süremem ki:(
Ama arkadaş damladan bahsetti yarın o damladan alıp damlatabilirim.Sizin adınıza ne güzel dokunup,besleyebiliyorsunuz ama ben:(

Gentagut iyi bir göz damlası ve en hafifi ben kedi , köpek hepsine bakıyorum valla peşimden ayrılmıyorlar sokakta ayrıca bu damla ile beraber çay ile pansumanda yapmanı öneririm poşeti çayı demle sonra pamukla sür aslında merhem çok çok iyi birine yaptırabilsen süper olurdu ama Gentagutta iyidir

Resmini çektim kediciğin buraya yükleyecektim ama cepten yapılmıyor sanırım.Şuan uyuyor acaba üstüne birşey örtsem mi boğulur mu?

Merhaba hanımlar dün o kadar tedirgin uyumuşum ki rüyamda kediciğin üzerine üşümesin diye poşet serdiğimi sonra bir anda kedinin poşetin içinde bağlı olduğunu gördüm.Bir hışımla poşeti yırtıp kediyi çıkarttım rüyamda..
Şimdi evden çıkmam lazım biraz süt ve su koyucam ben gelene kadar idare eder değil mi akşama kadar?

Merhaba hanımlar dün o kadar tedirgin uyumuşum ki rüyamda kediciğin üzerine üşümesin diye poşet serdiğimi sonra bir anda kedinin poşetin içinde bağlı olduğunu gördüm.Bir hışımla poşeti yırtıp kediyi çıkarttım rüyamda..
Şimdi evden çıkmam lazım biraz süt ve su koyucam ben gelene kadar idare eder değil mi akşama kadar?

idare eder bence bir şey olmaz zaten çok küçük olduğu için fazla kımıldamaz yerinden peki siz bu kediye ne kadar süre bakmayı düşünüyorsunuz sonuçta alerjiniz var sahiplenmeyeceksiniz sanırım

Back
X