Kediler kokar mı??

Kediler gorecegin en temiz hayvanlardir. Bos buldugu her vakti kendini temizlemekle gecirir. Kendisi temizlemesinden ne olur demeyin, onun tarak gibi tirtikli dili ve agzindaki enzimler onun temizliginin tamamlanmasini sagliyor. Kendini urkutmeden, hafif akintinin altinda yikamayi dene, korkarsa zorlama. Benim kizim kendisi gidiyordu suyun altina ama cogu kedi sevmez. Ozel taraklari var tuy toplar ve rahatlatir onlari onlardan alirsin... pire olusumunu engelleyen ozel tasmalar var bir tane de ondan. Bir de kapali tuvalet alip icine topaklanan kum koyarsan, topai tuvaleti hemen atar boylelikle koku ihtimalini de sifira cekersin. Ona bir top, bir de yatak eklersen, egme keyfine :)
Dunyanin en masum canlilari kediler❤kokmazlar. Hatta zaman gectikce fark edeceksin ona has bambaska bir tuy kokusu olusuyor mis gibi

3 kediye aynı anda baktım. Kum kokabilir, pudra veya çiçek kokulu kumlardan alırsanız kaliteli olanlardan koku yapmaz. Kedi yıkanmaz ancak taraga koku sıkıp arada tarayabilirsiniz, mis gibi olur

Kedi kesinlikle kokmaz, eğer hasta değilse. Bazı hasta kedilerin ağzı çok pis kokuyor. Onun dışında her gün kumunu değiştirin hatta üşenmiyorsanız kakasını her yaptığında pis kısmı alın poşetle. Bi de zamanı geldiğinde kısırlaştırın yoksa çiftleşme zamanları her yere kokularını bırakıyorlar acayip kötü kokar ve zor çıkar.

Kedi terapi gibi bir şey ayrıca:) ne kadar mutsuz olsanız stresli olsanız da geliyor bacağınıza sürtünüyor kucağınıza çıkıp kendini sevdiriyor, sonra ne dert kalıyor ne tasa :KK68:

Canim sokaktan geldigi icin muhtemelen susuz kalmistir, susuz kalan kedilerin tukuruk bezleri calismaz, dolayisiyla kendilerini yalayamazlar. Kendini yalayamadigi icin bir muddet kokmasi normal. Suyunu icip duzeni oturdugu zaman kendini temizleyecek ve miss gibi kokacak:) Dilersen ilik suyla da yikayabilirsin, iyice kurular sicak yerde tutarsan hasta da olmaz.

Bizim kediler bizden temiz valla :) hiç kokmuyorlar. Kendileri temizleniyor, yıkamak iyi değil. İlk başta yıkayın ama sonrasında kendisi temizlensin. Yüzünü bile siliyorlar ikide bir çok tatlılar :KK200:Ama sokaktakiler kokuyor, çöp falan karıştırdıklarından muhtemelen :KK66:

Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
Kedi kokmaz
Ama kumunu temiz tutmazsaniz kum kokar

Aynen bende diyorum bunu ben yazmadimmi :KK70:

Kediler bebek gibi kokar. Ben kedimi koklayınca mayışıyorum uykum geliyor. Okadar güzel kokusu var. Birde yaşlı kedi. Tüm gün kendini yalıyor:KK70: konu sahibi arada kediler kusuyorlar. Yaladıkları temizlendikleri tüyleri cikariyorlar. Böyle yumak seklinde. Ben ilk gördüğümde korkmustum. Sen bilmiyorsundur diye söliyim haberin olsun :KK36:
Tesekkur ederim canım

Kediler gorecegin en temiz hayvanlardir. Bos buldugu her vakti kendini temizlemekle gecirir. Kendisi temizlemesinden ne olur demeyin, onun tarak gibi tirtikli dili ve agzindaki enzimler onun temizliginin tamamlanmasini sagliyor. Kendini urkutmeden, hafif akintinin altinda yikamayi dene, korkarsa zorlama. Benim kizim kendisi gidiyordu suyun altina ama cogu kedi sevmez. Ozel taraklari var tuy toplar ve rahatlatir onlari onlardan alirsin... pire olusumunu engelleyen ozel tasmalar var bir tane de ondan. Bir de kapali tuvalet alip icine topaklanan kum koyarsan, topai tuvaleti hemen atar boylelikle koku ihtimalini de sifira cekersin. Ona bir top, bir de yatak eklersen, egme keyfine :)
Dunyanin en masum canlilari kediler❤kokmazlar. Hatta zaman gectikce fark edeceksin ona has bambaska bir tuy kokusu olusuyor mis gibi
Ay alıcam valla canım kedim :anne:

Foto vs de paylas sonra❤
IMG-20171129-WA0023.webp

Back
X