Kediler kokar mı??

Kedi besleyenler kokuyu almiyor diyorsunuz tamam pis bakanlar vardir ama bu kedilerin koktugu anlamina gelmez. Annem cok titizdir bekarken kedi bakamamistim istemedigi icin. Evim kokuyor olsa kesin soylerdi. Sadece mama kokusu aldigini soylemisti. Ama o da oyle evin her yanini saran, agir bir koku degil. Kokuyu almak icin mamanin oldugu odaya gitmek ve yakininda oturmak lazim. Her mamada ayni sekilde kokmaz ayrica.
Millet pis bakiyor ki pis kokuyor. Kediyle ilgili birsey degil.

8 yıldır kedim 2 haftadır tavşanım var. İkiside miss gibi hayvan. Kedimi her ay yıkarım. Yıkanabilir kum aldım kum kirlendikce banyoda yıkıyorum kurutuyorum. Böylelikle çok masrafta yapmıyor. Ama evde uzun süre beslicekseniz veterinere götürün kontrolleei ve varsa aşıları yapılsın. Her yıl parazir aşısı olması gerekiyor. Hastalanmasın.

Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki

Erkek kedi kokar o fa çiftleşme döneminde.
Bir yıkayın hayvanı atsın sokağın pisliğini.

kokarlar. ama kokuyu bi süre sonra almazsiniz... her nekadar temiz olsalarda kokuyorlar.

Aslaaa... Sokakta kirlennis olabilir ama temiz bakarsaniz kokmaz. Yedigi yiyeceklerde deri kokusunda etkili olur.
Benim kedim bebiş bebiş kokar. Burnumu ensesine sokar uyurum :)) O kadar minnoş kokuyor ki. Kotu kokmaz kedi.
Topaklanan kedi kumu alip hergun temizlerseniz o konuda da sikinti yasamazsiniz.
Mama kabindaki mamasi özellikli balikli mama kokuyor biraz ama cokagir bir koku degil. Kedinin kendisi kokmuyor. Evimede sinmis bir koku filan yok. Kimseden duymadim.
Esim korkuyor kediden ama olsun alışsın çok tatlı bir görseniz. Ama simdi oglumu tırmalamıs birsey olmaz deme. Oda hiç rahat bırakmıyor hep oynamak istiyor

Esim korkuyor kediden ama olsun alışsın çok tatlı bir görseniz. Ama simdi oglumu tırmalamıs birsey olmaz deme. Oda hiç rahat bırakmıyor hep oynamak istiyor

Bazilari kedi tirmalamasina tepki gosterebiliyor. Lenf bezleri sisiyormus ama cok az gorulen birsey. Ben sayisiz sokak kedisi tarafindan tirmalandim kucuklugumden beri. Hala sokakta severken yolanlar oluyor. Bir sıkıntım olmadi. Ama oglunuzu biraz uyarin kediler cok sikistirmaya ve sert hareketlere gelmez. Cok sikistirip, sert oynarsa ilerde kedi agresif olabilir iyice. Daha sakin sevmeyi ogretin.

ev kedilerinin kendisi kokmuyor ama eve pis bir koku siniyor. kedi sahipleri alıştığından almıyor sanırım ama çok titiz olduğunu bildiğim insanların evleri bile kokuyordu bu bir gerçek.

Kedi kokar diyenlere bir cevabım var 4 yaşında bir kedi oğlum var 4 senedir koktuğunu bilmem.
O başının ona göre bir ten kokusu vardır ki insanı deli eder, resmen aşık eder.
Kedi kokuyorsa bilin ki bir terslik vardır.
Çok yalayamıyordur, kiloludur, hastalığı vardır ya da kötü mamayla besliyorsunuzdur.

Kendi doğurduğunuz bebeğe nasıl kaliteli bakıyorsanız ona karşı sorumluluğunuz var.
Kaliteli bir hayat, sevgi ve mama ile sonsuz sevgi kazanabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum

Kedi sahiplenesim geldi :KK36:

Bi komşumda var ve maalesef evine girince kokuyu alabiliyorum.

Ama bakımla ilgili olduğunu söylemiş burada bilen arkadaşlar.
O zaman öyledir.

Kolaylıklar diliyorum.
Ailenize yeni üye katılmış.:KK5:

Ananemler kaza geçirip sahibinin kaderine terkettiği bir kediyi sahiplenmişti. Sıfır koku diyebilirim amaa çok fazla tüy ve tırmık...

1,5 yıldır kedim var. Ben de sokaktan sahiplenmiştim başlangıçta mamaya adapte olurken gazı çok kötü kokuyordu araştırdım kaliteli mama aldım bir daha hiç kokmadı şimdi de çok tatlı kokuyor hatta :KK200:
Kapalı tuvalet kullanıyorum ve kokulu kum
Bebekten önce hergün kumu temizlerdim ama şimdi 2 günde 1 temizleyebiliyorum. Odasını havalandırıyorum koku olmuyor.
Ama annem evde kedi beslemeye karşı olduğu için her gelişinde ay evin kokuyor der :63::KK47:

Kedilerin koktuğunu iddia eden insanların iyi niyetli olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Kediler mis gibi kokar. Tüyleri de kötü kokmaz hiç. Ama kumları çok kötü kokar eğer her gün temizlemezseniz. Kumu havadar bir yerde durursa hiç sorun olmaz. Veterinere götürüp aşılarını yaptırırsınız, vakti gelince kısırlaştırırsınız mis gibi yaşayıp gidersiniz.

Evinizde kedi beslememişsiniz buraya gelip "bi keresinde bi eve gitmiştim kokmuştu" diye konu sahibine yalan yanlış bilgi veriyorsunuz. İnsanlar maalesef çok ön yargılı o yüzden de kedi beslediğini bildiği insanların evinin koktuğunu iddia ederler hep. Benim annem de böyle düşünüyor o yüzden hep sorun yaşıyoruz. Ne yapıcam bilmiyorum.

Aynı anda aynı şeyi yazmışız :KK70:
Aynen bende diyorum bunu ben yazmadimmi :D

Kediler bebek gibi kokar. Ben kedimi koklayınca mayışıyorum uykum geliyor. Okadar güzel kokusu var. Birde yaşlı kedi. Tüm gün kendini yalıyor:D konu sahibi arada kediler kusuyorlar. Yaladıkları temizlendikleri tüyleri cikariyorlar. Böyle yumak seklinde. Ben ilk gördüğümde korkmustum. Sen bilmiyorsundur diye söliyim haberin olsun :KK36:

Back
X