Kediler kokar mı??

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki

Kediler çok temizdir ama bazen tuhaf bir koku salarlar etrafa. Sanıyorum erkek olanlar çiftleşme döneminde salıyor o kokuyu.

Sokak kedisi olduğu için pistir mutlaka, bi güzel yıka kurut hiçbir koku kalmaz, benim de kedim vardı çok özlüyorum onu :(

valla bizim alt kattaki cins tipler kedileri yavruyken alıp büyüyünce ya sokağa atıyor ya merdivene, kedi her yere kakasını yapıyor merdivende ve kötü kokuyor, laftan da anlayan insanlar değiller napıcam bilmiyorum

Yine de bir veterinere götürüp genel bir muayeneden geçirmen iyi olacaktır.
Hem kafana takılanları sorarsın hem de pire veya parazit tarzı şeyler varsa ona göre hareket edersiniz
O zaten farz bana. Kesinlikle götürcem evde bir tane oglum var çok sevdi. Oynuyorlar. İnsan gibi aynı ya. Geliyor kucağımda yatıyor sevdirmeye calısıyor o kasar tatlı ki

valla bizim alt kattaki cins tipler kedileri yavruyken alıp büyüyünce ya sokağa atıyor ya merdivene, kedi her yere kakasını yapıyor merdivende ve kötü kokuyor, laftan da anlayan insanlar değiller napıcam bilmiyorum
Benimki hemen kutusuna yaptı. Kum doldurdum kutuya. Onuda balkona çıkardım. Kedi resmen pisliğini tutuyor çok sasırdım.

Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki

Kediler kokmaz 3 senedir kedi bakıyorum,şimdi de iki tane kedim var ama evim kokmuyor..
Şöyle bir durum var,eğer kokuyorsa hastadır. Mantarı varsa kokar.. o da tedavi edilmeli en acilinden. Onun dışında kokmaz,erkek ise çiftleşme dönemi geldiğinde koku bırakır,1 yaşındayken yada kimisi 9 aylıkken yapar.. o zaman da kısırlaştırın.
Tualet temizliğini de sık yaparsanız evinizde herhangi bir koku olmaz :)

Back
X