- 15 Haziran 2023
- 306
- 1.266
- 43
- Konu Sahibi Lawyer Luxe
-
Evde malt macunu var, iki tanesi çok seviyor, ama sakinleştirici olanlar farkli içerikliyse bakayım mutlaka, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Malt macunları gibi sakinleştirici macunlar var. Ben denemedim hiç ama deneyen arkadaşlarım memnun kalmış. Siz de bir deneyebilirsiniz isterseniz.
Ama kullanacaksanız önce evdeyken verin ki hem etkisni hem alerji durumunu gözlemleyin.
Evet içerikleri farklı sakinleştirici macun diye geçiyor. Yola çıkarken falan kullanıyorlar genelde. İşe yarayabilir sizde de.Evde malt macunu var, iki tanesi çok seviyor, ama sakinleştirici olanlar farkli içerikliyse bakayım mutlaka, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Evet içerikleri farklı sakinleştirici macun diye geçiyor. Yola çıkarken falan kullanıyorlar genelde. İşe yarayabilir sizde de.
Kediyle taşınmak zaten zor siz bir de üç kediyle ülke değiştireceksiniz. Çok normal gerilmeniz. Umarım kolayca sorunsuz halledersiniz.Malt olarak göremedim ama sade macun olarak varmış, tekrar teşekkür ederim. İnsan bir seyi kafasına çok takınca en basit şeyleri bile göremez modundayim şu an, o yüzden tavsiyeniz çok kıymetli.
Çok teşekkür ederim.Çok güzel çocuklarınız maşallah...
Sakinleştirici olarak onerdikleri ilacı sinir ağrısı için kullanıyorum ben, aslında epilepsi ilacıymis. Etkisi bendeki gibi olursa rahat giderler inşallah. Pati jeli diye bir şey varmış, onu deneyeceğim, macun da umarım işe yarar. Elimden ne gelirse yapmak istiyorum.Sakinleştirici macun kullanıyorum ama o öyle çok sakinleştirmiyor. Veterinerin ayrı olarak sakinleştirici vermesi gerekiyor uzun yolculuklar için. Ek olarak stres giderici feliway sprey var onuda bi araştırın isterseniz.
Yakın zamanda birinin uçuşta kötü bir deneyimini izledim, tırnağını geçirip fermuarı açıp kaçmaya çalışmış kedisi. Umarım sorunsuz stressiz bir yolculuk olur minikler için.
Arka mahalleye taşınırken bile kedilerini sokağa bırakan vicdansızlara örnek olsun bu konu.
Off, o da çok aşırı meşakkatli bir yolculukmus, yazık kedicige.Aslında evet mesafe olarak uzak bir yerden geleceksiniz ama süre çok da uzun değil. İdare ederler bence. Geçen diyarbakır'dan antalya'ya yan koltuğumuzda oturan bir kadın kucağında kedisini götürüyordu. En az 22-23 saatlik yolculuk yaptı çocuk. Ben gerildim kediye baktıkça. Kediler malesef yolculuğu da rutinlerinin bozulmasını da hiç sevmezler, ama mecbursunuz, umarım sıkıntısız atlatırsınız.
Off, o da çok aşırı meşakkatli bir yolculukmus, yazık kedicige.Mecbur olunca dediğiniz gibi yapılıyor illa ki.
Haklısınız, ben de öyle avutacagim kendimi artık, umarım sakince uyurlar fazla bir şey anlamadan. Çok teşekkür ederim, inşallah kolay atlatırız.
İngiltere'den dönüyorum Cherry hanım. Aslında onu da düşündüm ama hem en az 2 gün sürer sanırım, hem de eğer sürücü değilsem beni çok fena araba tutuyor, ilaç falan kar etmiyor. Bir de arabayı getirince kullanmamız zor olur diye satıp soldan direksiyonlu bir tane almaya karar verdik, uçağa biraz mecbur kaldık yani. Dediğiniz gibi yakınca bir yer olsaydı iyi fikirdi aslında.Hangi ülkeydi? Yakınca bir yerse arabayla gelmeyi düşünür müsünüz?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Umarım siz ve kuzular yeni hayatınızda çok mutlu olursunuzBenim kedim kesinlikle taşıma sepetinde durmuyor,doktor kontrolüne gidene kadar araba içinde epey mücadele veriyoruz 10 dakikalık yolda.Ben olsam bu yüzden yolculuk süresince doktorunun önerdiği sakinleştirici filan verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?