• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediler

Ey güzel insan sen ne kadar korusan beslesen özen göstersen ya da bu dünyanın sadece bize ait olmadığını bilerek yaşasan da bu kadar bencil insan oldukça bu kirli dünyada ne yazık ki bu masum yavruları yeterince koruyamıyoruz.
Sorarım o insanlara sizin çocuğunuza öyle sopa balon vs. ile dokunsalar(vurmaktan bahsetmiyorum bile) nasıl canınız yanar.
Neyse söylenecek çok söz var ama....
Nacizane fikrim eğer kendinize ait bir kömürlüğünüz varsa orayı temizleyip onara okuldan gelene kadar bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.Eğer eve çıkarmanıza izin vermiyorlarsa.En azından biri sahiplenene kadar.Umarım herşey güzel sonuçlanır.
Sevgiler... :KK36:
:KK39:
Kömürlükte dedemin eşyaları var ve anahtar sadece onda, biraz -hatta baya bir- huysuz bir insan olduğu için olumlu yaklaşmaz bu fikre.. Ama en kısa zamanda sahiplendirmeye çalışacağım.. Çok teşekkürler:)

Bizim oralarda evlerinin duvar dibine çöp dökülen müstakil ev sahipleri duvara kocaman kocaman 'buraya çöp döken namussuzdur' yazardı.
Aynen onların yaptığı gibi ağız dolusu küfür yazmak lazım aslında en görünen yere.
Yalan söyleyemem çocuk mocuk dinlemem nefret ediyorum canlıya zarar veren her kimse..
Biz de çocuk olduk ölü hayvan bulsak toprağa gömerdik.
Bunlar vahşi pis bir nesil..

Cok üzüldüm gercekten. Yaa kediye vurmaktan nasil zevk alirlar anlamiorum.. Bende gecen konu actim yavru kedi gelmisti kapima mama su falan koydum yedi icti. Sabah kalktigimda yoktu büyük ihtimal eltim falan uzaklastirdi kedicigi. Çünkü surekli bana kaldirsana o mama kabini falan dio. Gelir diorum ama o kadar emin ki gelmicen den Rabbim sorsun hesabini

Bizim oralarda evlerinin duvar dibine çöp dökülen müstakil ev sahipleri duvara kocaman kocaman 'buraya çöp döken namussuzdur' yazardı.
Aynen onların yaptığı gibi ağız dolusu küfür yazmak lazım aslında en görünen yere.
Yalan söyleyemem çocuk mocuk dinlemem nefret ediyorum canlıya zarar veren her kimse..
Biz de çocuk olduk ölü hayvan bulsak toprağa gömerdik.
Bunlar vahşi pis bir nesil..
Çok haklısınız.. Hadi bu çocuklar yapıyor, anneleride başlarında bakıyor böyle saçma saçma

Cok üzüldüm gercekten. Yaa kediye vurmaktan nasil zevk alirlar anlamiorum.. Bende gecen konu actim yavru kedi gelmisti kapima mama su falan koydum yedi icti. Sabah kalktigimda yoktu büyük ihtimal eltim falan uzaklastirdi kedicigi. Çünkü surekli bana kaldirsana o mama kabini falan dio. Gelir diorum ama o kadar emin ki gelmicen den Rabbim sorsun hesabini
Ne istiyorlar şu hayvanlardan bilmiyorum hiç:kızgın:

Back
X