- 11 Aralık 2015
- 2.077
- 6.276
- 158
- 42
Evet çok iyi sakladı yaz boyu hiçbir belirti yoktu. Son bir ay ara ara keyifsizliği ve dışarı çıkıp aşağı depoda saklanması dışında en ufak bir belirti vermedi. Bu yüzden zaten ilk şok çok ağır oldu. Benim hastalığını öğrendiğim ilk günden beri duam "Rabbim ya şifa versin ya çektirmesin" şeklinde oldu. Çünkü her ne kadar çok sevsemde benim şuan merhametim sevgimin üstünde acı çekmesi çok canımı yakıyor. Sabah baktım ateşi vardı. Dün zorla şırıngayla su verdim bugün şimdi birazdan yine şırıngayla sıvı mama verip sonra ateş düşürücü vermem lazım ve bunları yaparken çok canı yanıyor. Bu yüzden Rabbim masum hiçbir cana acı çektirmesin diye dua ediyorum.Ah kuzum meleğim .
Şunu söylemek zorundayım Malesef . Kediler hastalıklarını çok iyi gizlermiş ta ki son raddeye gelene kadar
Rabbim eğer iyileşmeyecekse ; hiç yıpratmadan acı çektirmeden yanına alsın o meleği
Seni çok iyi anlıyorum . Benim Mabude’ m omurilik tümöründen vefat etti . Ama 6 ay o kadar acı çekti ki . Aşama aşama eridi yavrum felç oldu bez bağladım
Neler yaşadım o eridikçe ben de eridim 10 kilo verdim.
Of yazsam yazarım da neyse .
Allah acı çektirmesin size de dayanma gücü versin .