• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedilerde karaciğer rahatsızlıkları

Ne kadar güzel haberler bunlar! Portakal belli ki sizi de yaşamayı da çok seviyor. Dilerim bu iyiye giden tablo hep devam eder. 🙏Enfeksiyon için hafif demişsiniz, en kötü ihtimalle antibiyotikle müdahale ederler. Belki hiç gerek kalmaz bile. Mamaya da alışır umarım zamanla. ❤️

İyi haberlerle geldim çok şükür🤲 portakal toparlıyor bugün yapılan kontrolde sarılık ciddi anlamda gerilemiş süreç iyiye dönüyor dedi hekimimiz... tek sorunumuz var sonda kısmında hafif bir enfeksiyon olmuş ama atlatılamayacak gibi değil mamayı biraz kaçırmışız fazla gelmiş o da yarayı açmış bi de iki gündür ısrarla patileriyle huniyi çıkarmaya çalışırken orayı yara yapmış ama geçecek inşallah... Bir hafta daha sonda var sonrasında yavaş yavaş rutin hayata dönücez inşallah... hillsin I/d mamasıyla beslenecek ama onu çok sevmedi birde royalde varmış hepatit mama olarak geçiyormuş onu alıcaz inşallah onu sever... inşallah sizlerle daha iyi haberlerini paylaşırız tekrar tekrar bana güç veren destek olan tüm pati annelerine çok teşekkür ederim.
Ah yavrum ah yavrummm kücük kuzum o kadar sevindim mutlu oldum ki.
Hepatit mama zaten sürekli kullanılacak bir mama değil tedavi bitiminde cok dengeli hafif proteinli mamalar kullanın elinizden geldigince bol sulu mamalar yesin.

Back