Kedilerimin Uyutmaması

Benimde tek kedim var ama gece uyur çok fazla oynamaz. Çok hareketli bir kedi değil eskisi gibi 2 yaşına girdi. birde ben akşamları oyun oynuyorum bazen enerjisini atıyorum o da o yüzden gece ihtiyaç duymuyor. Asla uyurken falan rahatsız etmez.

Üstünlük kurmaya sürü lideri olmaya çalışıyorlar çünkü.

Her zaman kedi sayısından bir fazla kum olmalı.

biz de iki tane mi koyacağız

tek kedi tek kumuna yapsın valla

onunla ancak uğraşabiliyorum

geçen zaten gözümüzün önünde paket lastiğini yedi tek tek kumunda (bkunda) boncuk (lastik) aradım

biz de iki tane mi koyacağız

tek kedi tek kumuna yapsın valla

onunla ancak uğraşabiliyorum

geçen zaten gözümüzün önünde paket lastiğini yedi tek tek kumunda (bkunda) boncuk (lastik) aradım
Yok yok tek kedide tek kum yeter. 2 ve fazlası için öyle. 2 kedi 3 kum ve ayrı ayrı yerlerde olacak. Hepsini yanyana da dizemiyorsun😂 her şeyleri antika bu eşek sıpalarının.

Kedi bakımı biraz zor sanırım. Arkadaşımın annesinin de 5 aylık kedisi var şuan, çok seviyor ama bir yandan da pişman oldu aldığına. Kadın ne uyuyabiliyor ne yemek yiyebiliyor ne bir şey izleyebiliyor ne tuvalete gidebiliyor, stres altında yaşıyor evde :) Kapısını kapatıp uyusa, gece 4 te kapıya gidip tırmalıyormuş, açmazsa yere çişini yapıyormuş, Yemek yapmaya gittiğinde gidip direkt tencerenin içine giriyormuş, neler neler... Veteriner de büyüdükçe sakinleşir demiş ama daha 5 aylık, bakalım ne olacak

Kediler gece yaşayan, gündüz uyuyan hayvanlar. Ama düzen de severler.
Gündüz yeterince yorarsanız, gece de herkes aynı anda yatarsa onlar da yatarlar.

Ama çok da büyük sayılmazlar şu an. O aylarda bizimki de çok kudururdu geceleri. Biri kalkıp ilgilenmezse de bulduğu bütün kabloları kemirirdi. Hatta gözümüzün içine baka baka yapıyordu sinir etmek, ilgi çekmek için 😂
Biraz büyüdüklerinde daha sakin, oturaklı olurlar.

Gündüz bol bol yorup çabuk büyümeleri için dua edeceksiniz mecburen :)

Ben konuyu kedilerimin uyutulmasi olarak algiladim sonuna gelene dek uyutulmalari icin gecerli ne sebep olabilir diye uzuntu ile okudum, konu baskaymis:D

Merhaba bizim de 2 kedimiz var. Biri 7 yaşında, diğeri 1,5 oldu. Küçük olan da 1 yaşına kadar kök söktürdü bize. Ama artık gündüz de gece de deliksiz uyuduğu aralıklar oluyor :) Gece uyansa da ısırmıyor, ağlamıyor, mama yiyip dolaşıp geri yatıyor. Biraz daha sabır, kısırlaştırdıktan sonra zaten arkadaşların da dediği gibi uslanacak. Bir de gün içinde oyun oynamalarına karışmayın hatta siz de onlarla oyun oynayın yorulmalarını sağlayın :) Onlar tıpkı küçük çocuklar gibi, evet avcılar ama inanın yaşamlarını bir şekilde size uyduruyorlar. Orta bir noktada buluşuluyor. Kedileriniz ve dünyaya gelecek bebişinizle mutlu sağlıklı günleriniz olsun <3

6 kedim var . Geceleri kimi uyuyor kimi uyumuyor . Sinir krizi geçirmedim , çünkü sinirlenmedim çünkü neden sinirleneyim ?
Neden çünkü onlar kedi , yat kızım oğlum deyince yatmiyorlar.
Mamalari ortada dursun .
Gün boyu enerji atmalilar ki gece rahat uyusunlar.
Oyuncaklar alın , lazeri önermesem de yatmadan önce biraz oynatın yorulsunlar.
Kapıları kapatmiyorum çünkü kediler kapalı kapıdan nefret ediyor .
Aslında özelliklerini bilince garipsemiyor insan napsin yani kedi ...

çok şaşırdım yani bu iri yetiştirme kediler çok yiyor da tekir ve smokin çok da obez olmaz gibi

bir benim kızım mı cılız :KK42:

Sanırım senin ki zayıf damdan .
Ben kedileri hills ile besliyorum .
6 kilo civarı üçü. 1.5-2.5 yaş aralığındalar.
Kızlar 6 aylık 2.9 kilo biri diğerleri 3 er kilo .
Kızlar kitten yiyor .
Erkekler kisirlastirilmis hills

bir de öğreniyorlar

bizimki banyonun kapısı neden kapalı diye kızmıyor ama başka odalar kapalıysa kızıyor

yine gece yatarken mutfağı da kapatıyoruz ya da evden çıkarken düşer falan diye ona da bir şey demiyor

ama yatarken odanın kapısını kaparsak kızar

arada eş isteği olursa onu gece salona yatırıyoruz ama o zaman çok kızmıyor uyuyor eğer dışarıdan ses gelirse beni de alın diye vuruyor ama biz de sessizsek normal yaşıyor

Kızlar kitten yiyor .

veterinerimiz diyor ki bunun tipi böyle

yani ufak tefek

çünkü bir seferinde sokak kedileri vardı yanlarında anneleri ile daha küçükler yani ama bizim kızın iki katılardı elleri falan

veterinerimiz diyor ki bunun tipi böyle

yani ufak tefek

çünkü bir seferinde sokak kedileri vardı yanlarında anneleri ile daha küçükler yani ama bizim kızın iki katılardı elleri falan

Minyon aslında iyi bir şey sağlığı için.
Kilolarını kontrol altında tutmaya çalışıyorum 6 kilo da sabitler şükür 🤦
Daha fazla almalarını bende istemiyorum

Kızlar kitten yiyor .

1608639581427.png

kendimi çocuk kilosu karşılaştıranlar gibi hissettim

benim oğlu da zayıf zaten

ikisini de kaliteli besleyeceğiz diyoruz hem kedi hem oğlum incecik

Back
X