Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

ismini söleyice bakıo kafasını çevirip bu gece uyku yok bana başından ayrılamam ben yarına kadar gçmezse ararım zaten umarım ciddi bişi değildir

ateşine kulaklarından bakabilirsiniz kedinizin. kulaklarını avuçlarınıza alın, sıcaksa ateşi vardır. ama bence sıcaktan baygın düşmüştür, benim oğlumun da olur öyle, yarın kendine gelir bence, ama genede gözünüz üstünde olsun...

ateşine baktım dediğiniz gibi normal ısısı var yani herzamankinden farklı değil umarım sıcaktandır

Bence de sıcaklardan, ama olsun sahibinin en ufak bişeyde bile endişe edip onu takip edip kollaması çok güzel bişey.

sizi ayrıca bunun için tebrik ederima.s.

teşekkür ederim o benim bitanecik kızım çok bağladı kendini bana şimdi kalktı dolanıo biraz sonra tekrar yatıo olduğu yere yarın iyi olsun kızıma ziyafet çekecem:)

Kizlar annemin kedisi yavruladi, assagi yukari iki hafta oldu
sizlerin bi site onerisi var mi yavru kedimin gelisimi ve bakimi hakkinda?
:emir_bebek:

doğrusu ya da vet tavsiyesi poposuna bildiğimiz dijital derece ile bakmak
35-38 derece arası normal sonrası ağır hastalık belirtisi yada vücudunun iflası anlamına geliyor
3 kedim fare zehiri ile zehirlendiği için ateş konusunda çok yeni bilgiler edindim malesef :(
geçmiş olsun!

doğrusu ya da vet tavsiyesi poposuna bildiğimiz dijital derece ile bakmak
35-38 derece arası normal sonrası ağır hastalık belirtisi yada vücudunun iflası anlamına geliyor
3 kedim fare zehiri ile zehirlendiği için ateş konusunda çok yeni bilgiler edindim malesef :(
geçmiş olsun!

Kim zehirlediyse onları,o şekilde can versinler.:Saruboceq:Çok üzüldüm canım:gitme:

3 gün önce kapımın önünde miyavlayan yavru sokak kedisini eve aldım.. Veterinere götürdüm kontrollerini yaptırdım, ama daha önce hiç kedi beslemediğim için çok acemiyim bu konuda.. Bugün artık iyice birbirimize alıştık, evi de öğrendi, tuvalet eğitimi de iyice oturdu ama mama konusunu bilmiyorum.. Whiskasın junior mamalarından aldım.. Sadece mama yeterli olur mu? Günde ne kadar yemesi gerekir? Ek besinler vermeli miyim? Osman'ımız 3 aylık bu arada.. Çok zayıf ve çelimsiz bir kedi ayrıca..

3 gün önce kapımın önünde miyavlayan yavru sokak kedisini eve aldım.. Veterinere götürdüm kontrollerini yaptırdım, ama daha önce hiç kedi beslemediğim için çok acemiyim bu konuda.. Bugün artık iyice birbirimize alıştık, evi de öğrendi, tuvalet eğitimi de iyice oturdu ama mama konusunu bilmiyorum.. Whiskasın junior mamalarından aldım.. Sadece mama yeterli olur mu? Günde ne kadar yemesi gerekir? Ek besinler vermeli miyim? Osman'ımız 3 aylık bu arada.. Çok zayıf ve çelimsiz bir kedi ayrıca..

Ahhh sizi ayakta alkışlayım önce bir dakika. Sonra sorunuzu cevaplayayım.

bir yavruya yeni bir sıcak hayat vermek gibisi var mıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu Whiskas mamalar market mamasıdır ve yavrularımızın uzun vadede ömürlerini kısaltır dirençlerini azaltır:gitme:

Royal Canin(Ben kullanıyorum), Hils ve Proplan en iyi kedi mamaları olarak sayılır. Mümkünse bunlardan verin. Arada bir mesela haftada bir, yaş mama verebilirsiniz. Şuan evde yapılan bişey vermeyin. Sokakta büyümüş çelimsiz ve cılız dediğinize göre vitamine ihtiyacı var. Bu mamalarda da hepsi var. 1 aya kalmaz toparlar kilo almaya başlar. Veterinerde kontrol etmiştir zaten.

Tekrar tebrik ederim sizi:asigim:Uzun ömürlü olsun yavrucak inşallah:nazar:

Çok teşekkür ederim Nevbahar a.s.
Söylediğiniz markalara bakacağım yarın.. Umarım toparlanır, çok çaresiz görünüyordu ilk geldiğinde.. Bugün biraz hareketlendi ama :)

hayirli olsun bebisiniz ve tebrikler :asigim:

lutfen whiskas ve benzeri (le cat, feast, bonnie...) markette satilan mamalardan vermeyin!

sulandirilmis laktozsuz sut verebilirsiniz ve arada da yas mama. ben kuru ve yas mama olarak hill's kullaniyorum, memnunum da. proplan ve royal canin de olabilir. bu mamalari veterinerlerden veya online pet marketlerden alabilirsiniz. biraz daha pahalidirlar market mamalarina gore ama kedinizin sagligini bozmayacaklarina, tersine coook iyi geleceklerine eminim a.s

tekrar hayirli olsun osmaniniz :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim midia.. Bildiğim tek mama markası whiskas olduğu için onu aldım.. Bu konuda hiç bilgim yok çünkü :(
Yarın veterinerden hemen yeni mamalarımızı alacağım.. Fiyatı benim prensimin yanında hiç önemli değil :)
Fotoğraflarını ekledim, Osmanımı görebilirsiniz teyzeleri :)

Mamamızı değiştirdik ama şimdi de başka bir sorunumuz var :(
Osmandan garip sesler geliyor.. Böyle mırıltı gibi değil.. Gurultu gibi.. ıçinden geliyor yani, ağzından çıkmıyor.. Titreşimli cep telefonu yutmuş gibi mafoldumben

Mamamızı değiştirdik ama şimdi de başka bir sorunumuz var :(
Osmandan garip sesler geliyor.. Böyle mırıltı gibi değil.. Gurultu gibi.. İçinden geliyor yani, ağzından çıkmıyor.. Titreşimli cep telefonu yutmuş gibi mafoldumben

İlk zamanlar bende çok yaşayıp sorun etmiştim acaba bişey mi var diye. O siz severken oynerken yaptığı mırlamadır. Yani öyle umuyorum. Oynarken ve severken mi bu sesi çıkartıyor.

İlk zamanlar bende çok yaşayıp sorun etmiştim acaba bişey mi var diye. O siz severken oynerken yaptığı mırlamadır. Yani öyle umuyorum. Oynarken ve severken mi bu sesi çıkartıyor.

Çoğunlukla oynarken oluyor.. Çok koşup yorulduğunda çıkarıyor.. Ama tam olarak mırlama gibi de değil.. Midesinden ya da kalbinden geliyor gibi.. Endişelendim :1no2:

Çoğunlukla oynarken oluyor.. Çok koşup yorulduğunda çıkarıyor.. Ama tam olarak mırlama gibi de değil.. Midesinden ya da kalbinden geliyor gibi.. Endişelendim :1no2:

Zaten o mırlama tarihte çözülememiş bir olay:)

Bende ilk endişe ettiğimde hatta astım mı var demiştim veterinere:)

O da bana;

Bu mırlamaların halen çözülemediğini çünkü neresinden çıkardığını halen kimsenin anlayamadığını söylemişti. Siz gene de bir veterinerinize sorun içiniz rahat etsin.

ılk başta kızdığı zaman olduğunu düşünmüştüm.. Oynarken ya da uyurken de çıkardığını duyunca şaşırdım.. Ama diğer kedilerde de varsa sorun yoktur heralde.. Teşekkür ederim nevbahar a.s. Osman'ın 2. annesi gibisiniz gerçekten :))

Back
X