- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
selam arkadaşlar
bende kediciyim ama burda evcil hayvanlar bölüğmü olduğundan haberim yoktu şimdi oldu
ben giriş katta oturuyorum ve balkonumun baktığı sokak full kedi dolu bende bütün pencerelerimin önüne kırlentlerimi attım orda uyuyolar dün gece eşimle dışarı dolaşmaya çıktık aman bide ne görelim bitane bebek kedi en fazla 1.5 aylık aldık onu eve getirdik şimdi gittim biberon aldım okadar tatlı bişeyki sabaha kadar onunla ilgilendim [
Canım, 1,5 aylık bir kedinin biberonla beslenmeye ihtiyacı yoktur şu anda kuru mama ve yaş mama yiyebilir :)
ya var heralde onun bir ilacı benim arkadaşımın evinde tam 4 tane kedi var cinsini bilmiyorum ama tekir iran değil tüyleri upuzun bide kızın bebeği var ben sordum ona bebeğin var dökülmüyomu tüyleri dedim ilacı var demişti bende bir yavru buldum yolda evime aldım onun tüyleride uzun uzun çok tatlı bişey
Tüy için özel bir vitamin var sarımsaklı maya tableti olarak geçer, bu tüy dökümünü çok büyük ölçüde azaltıyor, aynı zamanda eczanede satılan gabiotan isimli bir ilaç var o da aynı işe yarıyor fakat ben ilaç yerine maya tabletini tavsiye ederim.Tabii şu anda kediciği yanında tutmaya kararlıysan maya tabletini 6 aylıktan itibaren kullanmanı tavsiye ederim...