- 18 Aralık 2024
- 308
- 246
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 10 aylık, kedi oğlum da 5 yaşında. Doğduğundan beri ne oda kapısı kapattım ne de uzak tuttum zaten kendisi yanaşmadı. Yıllık aşıları ve 2ayda 1 parazit uygulamasını her zaman yaptığımız gibi aksatmadan devam ediyoruz. Birimiz bebeğe baktıysa diğerimiz kediyle oynadı rutinlerini bozmamaya çalıştık. Normalde yattığımız odada yatağı var orada uyurdu ve her şeye rağmen uzunca bir zaman bizim odada yatmadı. Şimdilerde yatıyor ama kızım da sürekli peşinde olduğu için ondan kaçıyor ne kadar dikkat etsekte bir iki kere çekelediği oldu. Akışına bırakın bence, kediniz ne zaman isterse o zaman bağ kuracak çünkü. Kendine has hayvanlar evin patronu onlarMerhaba 1 yaşında kedim var ve 1 haftalık bebeğim var yeni doğum yaptım kediyle bebek aynı evde nasıl olacak nasıl alıştıracaz her gelen kediye laf söylüyor ama kedimin bunalıma girmeye başladığını görüp içim parçalanıyor lohusa psikolojiside var tabi bi fikri olan var mı
Ben de onaylamıyorum yenidoğan bir bebekle kedinin aynı evde olmasını.
Tutmuyorum zaten. Fikrimi söyledim yazan kişiye , size ne oluyor?Tamam siz aynı evde tutmazsınız
Ben de ayni bu sekilde davrandim. Bir de bizde iki kedi var. Kedilerimi hep takip ettim. Ikisi de yakinimizdan ayrilmaz, simdiye kadar hic zarar verecek bir davranislari olmadi. Tam tersi kizim yakaladi gtlerini baslarini tuylerini cekti. Parazit asilarini sıklaştirin veterinere danisip. Bir de kedilerden neyi sakinirsaniz ona meraklari daha cok artiyo. Dikkatli bi sekilde salin. Rahat olun. Cocuklarin hayvanlarla buyumesi bammbaska. Keske koy ortaminda olaydim da inek koyun keci tavuk da gorse, ne isterim daha.Bebeğimi eve getirdiğim ilk günden beri pek bi önlem almadım.
Sadece ilk günler koklamak için geliyordu kedim uzaklaştırmadım ama bebeğimi korudum o an huyu değildir ama pati atar vs diye. Bir de şu an tüy dökme döneminde o yüzden daha dikkatliyim.
Benim kedim biraz yobaz, insan sevmiyor ve sanırım kızımı da sevmiyor :) kızım artık kedimi görünce heyecanlanıyor dokunmak istiyor ama kedim yanaşmıyor asla.
Emekleme ve yürüme döneminde sanırım bi süre köşe kapmaca oynayacaklar sadece o dönem beni endişelendiriyor o da kedimin huyundan dolayı.
Psikolojisi için de asla ona ilgiyi azaltmadım, her fırsatta sevdim, eşim işten gelince önceden olduğu gibi kedimi seviyor bunlara dikkat ederseniz sorun olmayacaktır içiniz rahat olsun.
Bebeğim 9 aylık köpek abisi de 9 yaşında aşıları tamsa hiçbir şey olmaz benim oğlum hasta bile olmadı şimdiye kadarMerhaba 1 yaşında kedim var ve 1 haftalık bebeğim var yeni doğum yaptım kediyle bebek aynı evde nasıl olacak nasıl alıştıracaz her gelen kediye laf söylüyor ama kedimin bunalıma girmeye başladığını görüp içim parçalanıyor lohusa psikolojiside var tabi bi fikri olan var mı