- Konu Sahibi kedilikadin
-
hayırlı olsun canım. bende bugün 4. gün diyetteyim. her akşam iftardan sonra 20 dk. yürüyüş ve 40 dk spor aletlerini kullanıyorum. toplamda günde 1 saat spor yapmıs oluyorum. daha 4. gün olmasına rağmen çok dinç ve sıkılaşmış hisseidyorum kendimi. başlangoıç kilom 75 boyumda 1.60 senin gibi. yani benm 20 kilo acil vermem lazım :) ebru şallının selülitsavar hareketli çok iyi geliyor diyorlar ama benimde gözüm leslie de :)) bide mindivan kullandım bugün wc den çıkamıyorum :2: başarılar diliyorum hep bu azminle devam
yolun uzun kısmı geride kalmış
umarım istediğiniz gibi devam eder kalan fazlalıklarınızı da verip manken gibi bir hatun olursunuz (=
Başarınızı kutlarım,devamını dilerim...
sevgi meleği öncelikle hoş geldin sefa getirdin günlüğüme
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. isveç diyeti ile başlamış olman çok iyi. her ne kadar sağlıklı bir diyet olmasa da insanı çok motive ediyor ve sporla desteklenince de gerçekten iyi sonuçlar veriyor. en azından ben geçen sefer öyle hissetmiştim. spor yapman da süper seni tebrik ediyorumzaten insan spor yapmaya alışınca enterasan bir şekilde yapmayınca suçluluk hissediyor. benim leslie ile yürümemim sebebi spor yapmaktan nefret etmemdi. leslie ile yürürken 45 dakika nasıl geçiyor anlamıyordum ve her gittiğim yere laptopumu da götürüp küçücük bir alanda spor yapabiliyordum. umarım yine aynı tempoya döneceğim. bir de callaneticsi düzene soksabilirsem çok iyi olacak ama temposu düşük olduğundan mıdır nedir hemen sıkılıyorum ondan. ama callaneticsin pilatesten daha hızlı sonuç verdiğini okudum her yerde o yüzden yapmayı çok istiyorum. bakalım Allah büyük
İnşallah sen 20 ben 10 kolaylıkla veririz bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?