- Konu Sahibi kedilikadin
-
Eki Görüntüle 624630 Eki Görüntüle 624632 Eki Görüntüle 624633 Eki Görüntüle 624634
Umarım size de ilham olmuştur bu fotoğraflar...
Acaba ben 90 gün sonra fotoğraflarımı paylaştığımda ne gibi bir farklılık olacak?
Bugünü son bir ilham fotoğrafı ile bitiriyorum. Sizi, Amerikalı çocukların ve gençlerin göz bebeği Miley Cyrus ve onun müthiş değişimi ile başbaşa bırakıyorum:
Eki Görüntüle 624635
çok teşekkür ederim :)) çok mutlu ettin beni.cnm seni takip ediyorum sakın bırakma diyeti iyi gidiyorsunfotıolardan bende ilham alıyorum umarım bizde başarırız
konuyu 2011 yılında açtığınız ve şimdi güncellediğiniz için merak ettim, neler yapmış arkadaşımız deyip okumaya başladım, ilk yazdığınız mesajlar süper, ama gel görki tüm kilolu (istisnalar vardır) bayanlar gibi bende dahil tabi, kilo vermiş fakat sonra bir o kadar ve daha fazlasını geri almışsınız, bende yıllarca hep diyet yapıp, ideal kiloma ulaşıp, tekrar kilolarımı kat ve kat geri alan bir kişiyim, ve kendime çok kızıyorum, benim ömrümün sonuna kadar düzenli beslenmem ve spor yapmam lazım, maalesef zayıf çıtır hanımlar gibi metobolizmam iyi çalışmıyor, bu kendimce kanıtlanmış bir durumdur.... hadi bakalım sizin sayfanızıda aralıklı takip edeceğim, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak ideal kilolarımıza dönelim ve bir daha hiiiiç kilo almayalım....
keşke muz koymasaydın. bildiğin nişasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?