kedili kadının yemeği yenmezmiş!

bahtiyaryavrum

kızına aşık❤Beren Duru'm❤
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
786
1.528
63
Kızlar benim evim bahce katı ve bahce sadece benim kullanım alanım.
Siyam cinsi dişi bir kedim daha dogrusu evimizin üyesi var.
Iftara misafirimiz vardı
Hava sıcak diye yemegimizi bahcede yedik. Ben çay servisi icin içeri gidip gelirken yan bahçeden komşumun konusmalarina kulak misafiri oldum:
-kedili kadının pisirdigi yemek yenir mi
-kedinin olduğu bahçede yemek yenir mi
-acımdan ölsem adım atmam o eve
-evde hayvan mı beslenir ne pislikler....

Duvarı delip üstlerine atlayasım geldi. Ama...
Teyzecim hayırlı iftarlar.
Şu mübarek günde giybetimi ederek ne güzel gunahlarimi aldınız Allah sizden razı olsun. Haaa bu arada vallahi benim kedimin patileri sizin kalbinizden daha temiz....
Demekle yetindim....
Komşumun kalbini kırmak istemezdim sonradan üzüldüm keşke duymamazliktan gelseydim diye ama olan oldu bi kere....

Ahah cok da güzel demişsiniz. Kaldırsın poposunu da kendi alsın çayını madem:) o hayvanlar hepimizden temiz günün cogunda yalanarak geciriyorlar :)))

Kedi ıslama gore temiz bir hayvandır. Içtiği sudan içilebilir bile... Peygamber efendimizin de kedisi vardı. Buyuk sahabelerden Ebu Hureyre'nin de isminin manası kedi babası demektir. Ayrıca bilimsel olarak da kedinin salyası sterildir. Yani kedi beslemenizin ne dinen ne de bilimsel olarak hiçbir zarari yoktur. Keske imkanım olsa ben de beslesem o kadına da cok guzel haddini bildirmissiniz tebrik ederim

Ben kendim uzun yıllar kedi besledim. Şunu söylemeliyim. Kedinin kendisi çok temiz ama maalesef tüyleri her yerde uçuşuyor. Çok hafif tüyler sadece yere düşmüyor, havalanıp birşeylerin içine de girebiliyor. Pisliğinden tiksinmem ama böyle bir sakıncası var. Bir de benim kedim sinek, böcek ne bulsa avlardı yerdi. Bundan iğrenirdim. Her zaman engel olamazdım. Ama sarılır yatardım, tv karşısında o ayrı. sevgisi ağır basıyor. Teyze fikrini kendisine saklasaymış iyiymiş.

Aşıları tamsa tüyünu yutmanin saglik acisindan bir problemi yok ki. Tabiki saglik acisindan problem yok diye yemekleri tüylü yiyecek degiliz bende dikkat ediyorum ama gorunmeyen bir tüy kacmis diye birsey olmaz. Disarda yediklerimizde neler var kimbilir. Tabi herkes bunu kaldiramayabilir ve dedigim gibi boyle insanlar gelmesin ve evimde yemesin hic bir eksiklik duymam arkadasin lafida tam oturmuş zaten.

Benim de köpeğim var, evime gelen misafir eğer korkuyorsa köpeğimi o gidene kadar odamdan çıkarmıyorum. Ama eğer gelen kişi korkmuyor ama tiksiniyorsa huylanıyorsa odaya koymuyorum, madem öyle girmesin evime o zaman. Görümcem bile yüzüme ''ıyy nasıl tutuyorsun onu, ıyyy ben huylanırım'' der durur sürekli. Ben ortamda köpeğimin şirin bi hareketini bişeyini anlatsam hemen atlar ''ıyyy nasıl yapıyosun'' falan der.

O kadar uyuz oluyorum ki, görümcemin geldiği zamanlarda hep birlikte gelmemiş olsalar köpeğimi odama koymayacağım ama ailenin içinde korkanlar da var.
Ben de hep görümcemi bu konuda nasıl bozsam diye düşünüyordum, bundan sonra tiksindiğini belli ettiğinde ''benim köpeğimin patileri çoğu insanın kalbinden temiz vallahi'' diyeceğim. Şimdi direk ''senin kalbinden'' dersem olmaz, böylesi iyi bence

Canetti kedinin dış parazit aşısı düzenli yapılırsa o tüyleri yutsanda birşey olmuyor şehir efsanesi tüyden kist falan olması yediğimiz yeşilliklerden kist olma ihtimali veya sokakdan kapma ihtimalimiz daha yüksek

Konu sahibi arkadaşim süper cevap vermişsin salla neyseki hep derim bu kafalar 20 yıla toprak olup gidicek kurtulucaz inş. Daha doğrusu hayvancıklar bu pis düsüncelerden kurtulucak inş.
Bende hep derim gelmek isteyen gelsin ben kedimi odaya falan kapatamam herkesin keyfi bilir

Benim annemde kediden korkuyor hatta tüm hayvanlardan korkuyor diyebilirim ve asla dokunmaz hicbir hayvana ama ben o geldiginde bile kediyi kapatmıyorum sagolsun yinede yememezlik yapmıyor yemeklerden, bazen tedirgin oluyor ama alisti bile sayilir hala dokunmasada.
Ama esimin bir akrabasi var o kedi her azcik yaklastiginda iyk miyk uyk yapip tepinip durur mesela koltukta bi oraya bir buraya valla mudahale bile etmiyorum.

iyi yapıyorsun vallahi o kadar tiksiniyorsa gelmesin, hem allahın yarattığı bi canlı bu kadar da tiksinç bişeymiş gibi bakmalarına gıcık oluyorum. köpeğimin aşıları tamdır, düzenli yıkarım, tüylerini tararım, kendi parfümü bile var, o ıyk diyenlerden daha temiz gerçekten de. sadece şu aralar regl oluyor biraz sıkıntılıyız o da iki haftaya geçecek inşallah :) bi arkadaşım var o çok sever ama çok korkar, köpeğim ona yaklaşınca bile çığlığı basıyor, ancak uyurken sevebiliyor o da öyle garip biri o geldiğinde koyarım odaya, çünkü elinde değil kızın biliyorum :) ama tiksinenleri zerre umursamam öğüre öğüre otursun madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…