kedili kadının yemeği yenmezmiş!

Halt yemiş onlar!!!

Evde hayvan beslenir mi mi?
Onu besliyorlarmis ya evde.
Kedicik ondan kat kat temiz ve bakimlidir.

bu satırları kedimi severken yazıyorum onun da selami var

Ya evet komsunuzun soyledikleri cok kırıcı ve ayıp olmuş. Bir de uzerine vazife de değil. Zaten cevabini da vermişsiniz. Ama gelgelelim ben de kedi beslenen evde bir kasik bisey yiyemem.. Elimde değil..ama tabi kimse icin de bu lafları kullanmam.

Bize her yıl düzenli aşı yapılıyor mu? Kedi köpeklere her yıl birçok aşı yapılıyor, ne hastalık bulaşır ne de tüyleri kist yapar.
Sevmeyen tiksinen varsa zaten evde evcil olduğunu bilir gelmez ama gelene de ay kedili kadının elinden yemek yenmez, kedili yerde oturulmaz diyemez kimse ayıptır.

Benim annem son derece titiz ve bu huyunda cevresi tarafından bilinen hastalık derecesinde o kadar titiz bir kadın biz kedilerle aynı yatakta uyurduk kedimiz son derece akılıydı mutfagın yasak olduğu bilirdi ve kapısında bizi beklerdi
Bir evin genel hijyeni saglanıyorsa kedide buna göre eğitilirse neden yemegi yenmesin ne saçmalık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…