kedili kadının yemeği yenmezmiş!

Kedi beslemek sunnettir ve kedi temiz bir hayvandir.. Temizligine bakimina dikkat ettikten sonra bi sorun yoktur.. Mutfakta yemegin içinde de gezecek degil hayvan.. Korkan insanlar olabilir, bu yuzden geldiklerinde belki dikkat edilebilir.. Mesela ben her hayvana dokunamam, korkagim biraz bu konuda, irkilebilirim alismadiysam.. Ama insanlara hakaret etmek, 'pis' olmakla itham etmek ne kadar yanlis..
Evinde hayvan olmayip elini yikamaktan aciz olan insanlar var.. Onlari napicaz?

Su kedi kopege daha dogrusu hayvanlara karsi boyle on yargılı insanciklara deli oluyorummm.. cok severim hayvanlari bu sevgim bazen kotu niyetli insanlara batıyor kedi sahiplenicem diyorum yalniz zamanlarimda arkadaş olsun ben ona o bana dedim aman yani tum komsular gelmem artik sana dedi canima cincon .. gelmesinlerrr.. oyle deli oluyorum ki hadsiz insanlara.. kendileri o kedi kadar temiz mi acaba bide arkandan konusuyorlar dellendim gece gece. Sozde muslumanlar! insanoglu iste en ustun varlik kendini gorur her zmaan bocege kediye kopege burun kivirarak bakar allah merhamet et diye gonderdi onlari burun kivir küçümse kendini bi b.k zannet diye degil ey insancikk! Allahin yarattigina senin pis demek ne haddine.. Bak valla kanayam yarama parmak bastin sinir bastı.

Kedinin dilindeki asitte mikrop barınamaz. Yalanarak temizlendikleri için, aynen dediğiniz gibi bizim ellerimizden bile daha temiz partileri vardır. Yediginden de yenir, içtiğinden de içilir.

Cevabınız çok yerinde olmuş.

Kediler çoğu insandan temiz benimde 4 aylık bi kedim var ilk defa kedi beslyrz kedim fip hastalagina yakalndi onu kaybedicz çok uzgunuz

Basligi gorunce cok kizdim ama teyzelere soyledigin laflari duyinca gulumseme yayildi yuzume. Ohhh sefam olsun ne guzel de cevap vermissin. Bana da komsular laf soylutor sokak hayvanlarina yemek veriyorum diye. Ben de demistim teyze Allah onlara da can vermis calisip para kazanip yemek alamiyorlar garibanlar bize muhtaclar iyi aksamlar deyip cekip gitmistim. Hayir kimse hayvan sevmek zotunda degil ama onlara saygi duymak ZORUNDA.

Sen canini sikma canim
Sen hijyenine onem veriyorsan gerisini bosver. Kedisiz cok insan tanidim ayaklarini elleyip elini yikamadan yemek yapanlar... yani is kedide kopekte bitmez insan temizse temizdir o kadar

Normalde kedi köpek gibi evde rahatça dolaşan hayvan olan evde ben de tedirgin olurum. Sahibinin nasıl baktığı da önemli. Ben şimdiye kadar en fazla papağan besledim.
Ama kedilerin nispeten daha temiz hayvanlar olduğunu düşünürüm. Gittiğim evde de tribe girmem.
Komşun gerçekten saçmalamış ve bence gereken cevabı vermişsin. Teyze haketmiş.

Sorsan müslümanım diye dolaşır ama kedinin dinimizce temiz bir hayvan olduğunu bilmez işte...

Peygamber Efendimiz kedileri çok severmiş,kedinin içtiği sudan abdest alırmış. Uykusunu bölmesin diye hırkasını bile kesmiş. Böyle peygamberin böyle ümmeti. Cahil

gerçekten cevabı çok güzel vermişsiniz, ben olsam b.k ye derdim. Benim de evimde köpeğim var, dışarı çıktığımızda insanlar elleriyle köpeğimi pisletecek diye dokunsunlar iştemiyorum. annemde daha önce aşçı olarak çalışırken insanlar benden tiksinecek diye evde köpek olduğunu söylemek istemiyordu. daha sonra öğrendiler, annem bir gün evden yaprak sarması götürmüş, kızın biri tutmuş "abla temiz mi yaptın" demiş. zaten annem evde köpeğime dokunmaz, benim odamda yaşıyor köpeğim, beni elleerrimi yıkamadan üstümü değiştirmeden mutfağa sokmaz, insanlar hiç bir şey bilmeden kalp kırıyorlar. sanki zorla yediriyoruz kardeşim madem o kadar titizsin yeme...
sizi üslubunuzdan ve kibarlığınızdan dolayı gerçekten tebrik ederim ben hayatta o kadar sakin cevap veremezdim. hiç vicdan azabı da çekmeyin kırıcı bir şey dememişsiniz zaten.

Kedi en temiz hayvandır.
Peygamberimizden torpilli hayvandır ayrıca.
Çoook iyi demişsin,kalp kırılmamıştır siniridnden çatlamıştır,beter olabilir,sallama.

Köpek olsa anlıcam köpekler çok sıcakkanlı çok tatlıdır ama pistir gerçekten
Kedilerse tertemiz saçmalamış...

ister kedi ister köpek, hem o hayvanın hem o evin temizliği nasıl baktığınıza bağlı.
ben temizlik hasta bir anne ve tuvalet eğitimi olan mis gibi kokan bir köpekle aynı evde yaşıyorum, bu güne kadar gördüğüm tüm evlerden daha temizdir evimiz. kedi evde kumuna tuvaletini yapar, sahibi pasaklı ise o kumu düzenli temizlemez ise evin her yeri çişli kum olur, 10 köpekli evden de beter olur. böyle genellemeler yapmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…